booom78
Početnik
- Poruka
- 24
Mozes baciti pogled na moju foto-turu gde je postavljeno preko 20 fotki.
pod nazivom Letovanje za pamcenje
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
booom78:Mozes baciti pogled na moju foto-turu gde je postavljeno preko 20 fotki.
#3 je Kukunaries isto kao i #2 samo izblizazvonchica:hvala lepo, pogledala fotke. Koje su plaze #3 i #10? je l' #5 agia eleni? znachi, i ti si malu bananu posmatrao iz daljine![]()
Hvala!mobilni:Telenor-domacinska kuca.deli pokloncice(korisne) cak i u inostranstvu,a Bogdan (kako ga snimih)..pravi kralj, primetih i da se kraljevski provode..........
Mala banana je fenomenalna plaza (cista voda, cist, svuda isti pesak...). Ja sam prvi put u zivotu bio na nudistickoj plazi, i odusevljen sam. Bilo je dosta mladih ljudi, ali i dosta "pedera", sto se meni posebno ne svidja. Ima i obucenih ali uglavnom u drustvu od dvoje-troje golih. Sve u svemu, treba je obici.zvonchica:vesna, je l' mala banana rezervisana iskljuchivo za naturiste ili tolerishu i ljude u kupacjim kostimima? plaza izgleda gotivnije na fotkama od velike banane, pa mi bzvze da je nudisti uzurpiraju samo za sebe...
booom78:#3 je Kukunaries isto kao i #2 samo izbliza
#10 je Krifi Amos plaza koja se nalazi posle Ag. Eleni
unprofor:Mala banana je fenomenalna plaza (cista voda, cist, svuda isti pesak...). Ja sam prvi put u zivotu bio na nudistickoj plazi, i odusevljen sam. Bilo je dosta mladih ljudi, ali i dosta "pedera", sto se meni posebno ne svidja. Ima i obucenih ali uglavnom u drustvu od dvoje-troje golih. Sve u svemu, treba je obici.
Ha ha ha ha ha - ova ti je dobra........unprofor:Dragi turisti,
"mobilni" je institucija na ostrvu Skiathos. Pomogao mi je daleko vise od agencije sa kojom sam putovao. Vredi ga poznavati! 8)
Mislim da je to minimum Ja se zeznuh pa ostah tricavih 10 dana-nedovoljno.Vesna Ks:Idealna "mera"je oko 14 dana na Skiathosu!
1. Poklonio mi je najbolje iscrtanu mapu ostrvajerotije:Ha ha ha ha ha - ova ti je dobra........
Kolega mi je bio sredinom jula na Skijatosu preko agencije i kaze da je stvarno lepo ali nista posebno i neuobicajeno. Plaze su lepe kao sto su lepe i na Tasosu ili drugim destinacijama, krstarenja ima mali milion i svi se nude a mozes i da se pogadjas ako vas ima vise [normalno i uobicajeno], mapu ostrva mozes da kupis na pocetku Knez Mihailove za 200 din [2.5 eura] i to detaljnu. Jedino ako nema spisak kuca i stanara i da ti bas to treba. Smestaja je u julu mesecu bilo puuuuuuno slobodnih i mogao si i sam da ga nadjes pa i da se cenkas. Jedino je bilo problem kako da izvadis vizu i da bi dosao do Skijatosa. Nadam se da ce to da se izbalansira za sledecu godinu pa cemo kao u stara dobra vremena da sami trazimo smestaj i da se pogadjamo. Sto se tice "zlikovaca" neznam sta te cudi. U ugovoru agencije ti lepo pise kada se sobe napustaju i tu te nisu za.ebali da bi ih nazivao zlikovcima. I verovatno si isao autobusom pa si zato cekao trajekt do 20 h. Moj kolega je isao privatno sa Reno meganom karavan i imalo je mesta na trajektu koliko hoces i u odlasku i u povratku. Bez ikakvog zakazivanja !!! To sto je pricao mobilni o raznim zakazivanjima i frkama itd nema veze [bar za mesec jul]. I sta je to "jos mnogo toga" i za dzabe ? Sta se to nudi danas za "dzabe" ? Reci mi molim te da i ja okusim tu slast. Pozzzunprofor:1. Poklonio mi je najbolje iscrtanu mapu ostrva
2. Smanjio je cenu krstarenja za mene i moje drustvo
3. Nasao nam mesto gde cemo se istusirati, presvuci i srediti za povratak, posto su nas "zlikovci" izbacili iz vile u 9h a u 20h smo imali trajekt!
4. I jos mnogo toga, i to za dzabe!!!
Nije dosta?!![]()
Pa jel si ti isao preko agencije ili mobilnog ? Nisi dobro razmislio pre nego sto si napisao. Razumemo se jel da ?unprofor:Dragi turisti,
"mobilni" je institucija na ostrvu Skiathos. Pomogao mi je daleko vise od agencije sa kojom sam putovao. Vredi ga poznavati! 8)
Ja sam isao preko agencije a do mobilnog sam dosao preko ovog foruma i mogu ti samo reci da je sve istina vezano za njega. Covek je CAR i nije bitno sta ti da ili pokloni vec na koji nacin to uradi. Sto se mene tice-dzentlmen do koske. Najvise mi je pomogao korisnim savetima koji i nemaju cenu, za normalnog coveka...jerotije:Kolega mi je bio sredinom jula na Skijatosu preko agencije i kaze da je stvarno lepo ali nista posebno i neuobicajeno. Plaze su lepe kao sto su lepe i na Tasosu ili drugim destinacijama, krstarenja ima mali milion i svi se nude a mozes i da se pogadjas ako vas ima vise [normalno i uobicajeno], mapu ostrva mozes da kupis na pocetku Knez Mihailove za 200 din [2.5 eura] i to detaljnu. Jedino ako nema spisak kuca i stanara i da ti bas to treba. Smestaja je u julu mesecu bilo puuuuuuno slobodnih i mogao si i sam da ga nadjes pa i da se cenkas. Jedino je bilo problem kako da izvadis vizu i da bi dosao do Skijatosa. Nadam se da ce to da se izbalansira za sledecu godinu pa cemo kao u stara dobra vremena da sami trazimo smestaj i da se pogadjamo. Sto se tice "zlikovaca" neznam sta te cudi. U ugovoru agencije ti lepo pise kada se sobe napustaju i tu te nisu za.ebali da bi ih nazivao zlikovcima. I verovatno si isao autobusom pa si zato cekao trajekt do 20 h. Moj kolega je isao privatno sa Reno meganom karavan i imalo je mesta na trajektu koliko hoces i u odlasku i u povratku. Bez ikakvog zakazivanja !!! To sto je pricao mobilni o raznim zakazivanjima i frkama itd nema veze [bar za mesec jul]. I sta je to "jos mnogo toga" i za dzabe ? Sta se to nudi danas za "dzabe" ? Reci mi molim te da i ja okusim tu slast. Pozzz
to je to...booom78:Ja sam isao preko agencije a do mobilnog sam dosao preko ovog foruma i mogu ti samo reci da je sve istina vezano za njega. Covek je CAR i nije bitno sta ti da ili pokloni vec na koji nacin to uradi. Sto se mene tice-dzentlmen do koske. Najvise mi je pomogao korisnim savetima koji i nemaju cenu, za normalnog coveka...