SKIATHOS ali stvarno!

Sto se tice Slavice mogu da kazem da je ispoljila krajnju neozbiljnost i neprofesionalnost. Trudi se kobajagi da ostavi utisak kako brine o gostima, a sva briga se svodi na to da odrzi jedan sastanak sa gostima i to prvi dan dok jos svi spavaju umorni od puta, i posle toga joj se gubi trag.
Osim toga trebala bi da ima u vidu da neki gosti dolaze i sopstvenim prevozom, pa bi bio red da i njih doceka i da ih uputi do apartmana tj vile a ne da ih prepusta da se sami snalaze i bauljaju po ostrvu kao sumanuti trazeci vilu u kojoj ce odsesti. Ovo sve pisem iz licnog loseg iskustva koje sam imao ove godine sa njom.

Ljudi da se ne lazemo ima mnogo lepih stvari zbog kojih treba obici ovo ostrvo. Plaze i more su stvarno iznad ocekivanja. Samo treba dobro razmisliti preko koje agencije se uputiti na ovakve destinacije. Ko je u mogucnosti da kontaktira lika koji vec godinama radi za nase agencije na Skiatosu, njemu ce odmor biti sasvim OK.
Ko bude morao da upozna Slavicu "ni pakao mu nece tesko pasti"

Slavica radi za nekoliko nasih agencija na Skiathosu, zena je stvarno kreten. Docekala nas je, dopratila do autobuske stanice na kojoj se nalazi vila, pokazala gde da idemo, sreca pa nas je sacekao gazda inace ne bi nasli kucu, rekla kada ce doci na sastanak.......sledeci put smo je videli kada smo trebali da krenemo kuci. Sreca pa smo na odmor krenuli dobro informisani za sve sto nam je bilo potrebno pa nas ona i nije interesovala. Znam da neki ljudi koji su je trazili nisu mogli da je nadju 7 dana!!!!!!!! Prvu informaciju koju nam je iznela kada nas je sacekala je ta da ona zivi vec 10 god na ostrvu i da je udata za grka, radi za grcku agenciju i za nase.......E da i to kada smo se vracali zvao je neki nas covek da mu potvrdi nesto za smestaj i da je obavesti da krece iz srbije, ona ga je oterala u ***** materinu i kako je dosadan i naravno prekinula mu vezu.....ovo moze da potvrdi nas 10 koji smo bili pored nje......

Slavicu poznaje celo ostrvo, i treba je poznavati. Kazu da je lavica u turizmu. Njeno ponasanje zavisi od toga kako ste dosli do nje. Recimo ako ste dosli preko "Oktopoda" bolje joj se ne obracajte! Inace, zena dobro izgleda za svoje godine... :)

Vesna Ks:
Ta Slavica mu dodje nesto mnogo bitno na Skiathosu kad se raspisaste o njoj?Da znaju buduci putnici,jel?!?
Koga god sam pitao bilo da je grk, ili nash, svi je poznaju. U "Avis" rent a car agenciji mi nisu dozvolili da iznajmim motor (nisu znali gde je ta vila Teodora), dok nisam pomenuo Slavicu. Tada se grk iznenadio i odushevio u isto vreme. Slavica! Moj dobar prijatelj! I u Europ rent-u su mi takodje olaksali proceduru za automobil zbog nje! itd... No necemo vise da je reklamiramo, nije zasluzila!

Back