SKIATHOS ali stvarno!

BgViaSkiathos:
Poslednje pripreme.Pozdrav za celu ekipu!
Vidimo se ovde u cetvrtak.
39050144-1.jpg

Ajde u zdravlje!
Lep provod mirno more, lepo vreme i bez pozara... ;)

zasto niko nije rekao da je usliga u kaficima i restoranima jako lopsa na skiatosu, naravno?granici se sa besobrazlukom. ostrvo ima prelepu prirodu, jos da je usminkanije..recimo tih 15 km puta, da je pokoseno zbunje krej puta, da se zalivaju travnbjaci....itd....i da su kulturniji prema gostima....to bi bilo neprevazidjeno mosto. pozdrav

schljokica:
zasto niko nije rekao da je usliga u kaficima i restoranima jako lopsa na skiatosu, naravno?granici se sa besobrazlukom. ostrvo ima prelepu prirodu, jos da je usminkanije..recimo tih 15 km puta, da je pokoseno zbunje krej puta, da se zalivaju travnbjaci....itd....i da su kulturniji prema gostima....to bi bilo neprevazidjeno mosto. pozdrav

Mene ovo iznenadjuje...mi nismo nailazili na neljubaznosti i nekulturu...verovatno zato sto je bio pocetak sezone,manje guzve...ali to nije u redu,profesionalizam trazi izdrzljivost do kraja!

Joj Bogdane pa i u julu je bio taj popust od 50%......malo je ljudi zainteresovano za Skiathos, nas je u autobusu bilo oko 30 a tura posle 20 ljudi...........koliko ja znam .......verovatno je zbog toga toliki popust..........Probaj da se zalis, da ti vrate pare, a u buduce znaj da ne uplacujes unapred 3 meseca letovanje.............

To je dobro, sto krece malo ljudi. Imas mesta da spavas na cetiri sedista. Ne mogu nikakve cifre da mi pokvare odmor, nego su me malo iznervirali. Svake godine uplatim u maju, junu, za avgust i to jedva nadjem jednu sobu za destinaciju koju zelim...
...nego me sada nervira da li da spakujem ove roze sa srcima ili zelene na kockice kupace gace... ;)

Bogdan Telenor:
To je dobro, sto krece malo ljudi. Imas mesta da spavas na cetiri sedista. Ne mogu nikakve cifre da mi pokvare odmor, nego su me malo iznervirali. Svake godine uplatim u maju, junu, za avgust i to jedva nadjem jednu sobu za destinaciju koju zelim...
...nego me sada nervira da li da spakujem ove roze sa srcima ili zelene na kockice kupace gace... ;)

Pa spakuj i jedne i druge....te roze sa srcima su ti dobre za Lalariju,a te zelene za Kukunaries! A kad ti dosade i jedne i druge idi na Bananu-tamo nista ne treba :-D :-D

Back