SKIATHOS ali stvarno!

Da,postoji preko najbolje srpske agencije i u ponudi imaju skromne studie ali i "skiathos princess,skiathos palace,esperides" sto je inace visoka kategorija.da dodam i sto se tice pozara:najblize zariste je Pilio-ski-centar koji gori dva dana i donosi nam pepeo na skiathos a nebo je pokriveno dimom.medjutim,na skiathosu su sva vozila na terenu a posle pozara i velike stete 2002 god.postavljene su ogromne cisterne sa vodom na mnogo nepristupacnih mesta, tako da Skiathos nece vise goreti

jos nesto u vezi izleta:cene su bas razlicite,od 20 silaze i na 13 evra.juce sam za racun srpske agencije zakupio brodic za 400 evra-ceo dan.do sada smo za izlet u petak skupili 38 osoba,pa racunajte cenu....u prevodu,u grupama se bas isplati (a i ja zaradim).sta da radim kad sam "namazan" :lol: ..a jos nisam poludeo da radim dzabe :lol:

Tek cete se obradovati kada stigne uskoro izvestaj od Vesne KS,koja se ne smiruje ovde.bila je na skopelosu,allonisosu,lalariji....pravi turista.Sto se mene tice...ostajem bez teksta kada otvaram "inbox".krcat je pismima zahvalnosti od ljudi koji nisu bili moji gosti.kao sto sam i obecao svi mogu dobiti geografsku kartu grada i ostrva i sve potrebne informacije,jer kako vidim (osim casnog izuzetka) :roll: .....takodje,oni koji dolaze samostalno,mogu mi se obratiti za izlete...NE UGRADUJEM SE.vec vam "napucam" najbolju cenu i ostavim da se dogovorite sa kapetanom.Juce sam poslao12 ljudi na lalariju po 11evra (deca po 5-6),a oni koji dodju videce posto je izlet.......ZASTITNI ZNAK DOBRE USLUGE I DOBROG SMESTAJA NA SKIATHOSU SE ZOVE:MOBILNI.....

Ubediste me, a bio sam u fazonu `Parga definitivno` :) . Rezervisao u `nasoj najpoznatijoj agenciji` za 27.08. I naravno nekoliko pitanja:

Koliko traje let?. U agenciji rekose 2 sata a to mi zvuci neverovatno, sem ako nema nekih medjusletanja. Pa mislim, da nas Grunf licno katapultira sa Surcina nebi toliko trajalo...

Posto je u pitanju apartman na Vromolimnosu, a nismo motorizovani, koliki bi odprilike bio radius pokrivenosti plaza do kojih se odatle moze doci pehike. [nismo skloni extremnim sportovima]

Koliko bi kostalo da se ipak motorizujemo? :roll: Neki skuter srednje velicine, znaci samo da nebude bas `prdavac`. Bilo bi super ako mobilni pokriva i ovu delatnost :)

NPv:
Ubediste me, a bio sam u fazonu `Parga definitivno` :) . Rezervisao u `nasoj najpoznatijoj agenciji` za 27.08. I naravno nekoliko pitanja:

Koliko traje let?. U agenciji rekose 2 sata a to mi zvuci neverovatno, sem ako nema nekih medjusletanja. Pa mislim, da nas Grunf licno katapultira sa Surcina nebi toliko trajalo...

Posto je u pitanju apartman na Vromolimnosu, a nismo motorizovani, koliki bi odprilike bio radius pokrivenosti plaza do kojih se odatle moze doci pehike. [nismo skloni extremnim sportovima]

Koliko bi kostalo da se ipak motorizujemo? :roll: Neki skuter srednje velicine, znaci samo da nebude bas `prdavac`. Bilo bi super ako mobilni pokriva i ovu delatnost :)
Vromolimnos i Kolios su bas blizu jedna druge a na prvoj je i ponajbolje za mlade.Da se motorizujete je dovoljno,recimo 3-4 dana da obidjete neka mesta i plaze i u ovom trenutku dobar scootewr ne prelazi 15-tak evra.sto znaci da u vasem periodu nece biti mnogo skuplji jer cerne pocinju vec da padaju.inace vas vodic (Joca) ce vam sigurnoi preporuciti gfde da iznajmite po dobroj ceni.Da dodam,u vezi vaseg vodica......dok smo sedeli sinoc zajedno,pridje nam gradonacelnik i pozeleo Joci i agenciji uspesnu sezonu.mozda je za nekog sitnica,ali meni i to govori da ste u "sigurnim rukama",kada je u pitanju nasa najpoznatija agencija.Sto se tice ubedjivanja.....ovde cete ubediti sami sebe da dodjete jos bar 2-3 puta.......

mobilni:
Da nisi pogresio?mozda Emy?Amy na gr sajtovima ne postoji.

Definitivn je Amy.Nude je Sabra i Trim travel.Nema je na netu(vec sugerise nesto), a ovi u agencijama kazu da je 3km od grada, pored Ahladia plaze.

Bez obzira da li cu dobiti odgovor na ovo pitanje, koristim priliku da se zahvalim svima na forumu na dragocenim informacijama u vezi Skiathosa.

igvan:
Definitivn je Amy.Nude je Sabra i Trim travel.Nema je na netu(vec sugerise nesto), a ovi u agencijama kazu da je 3km od grada, pored Ahladia plaze.

Bez obzira da li cu dobiti odgovor na ovo pitanje, koristim priliku da se zahvalim svima na forumu na dragocenim informacijama u vezi Skiathosa.
Da u pravu si.Amy,se nalazi na 3-4km od grada i na samoj magistrali za kukunaries.takodje je nesto vise od 100m od plaze.solidan smestaj na lepom mestu,ako se izuzme promet za kukunaries.licno bih letovao na takvoj lokaciji.sve je na dohvat ruke:market,bus,taverne,plaza.......

Hvala mobilni.

Danas smo uplatili (nas petoro) vilu Amy za termin od 25.08.07.Kako sam ukapirao ne vlada neko preterano interesovanje, bar za ovaj polazak. Sa jedne strane, rekli su da ima mesta u svim vilama (od 4 u ponudi), a sa druge ( s' obzirom da smo iz Nisa ), moramo da vadimo individualnu vizu, sto znaci da ne mogu da skupe 15 ljudi za za grupnu.

Neki ljudi mi kazu da moze ladno da se prodje bez medjunarodne dozvole na ostrvima.Mi planiramo da iznajmimo neka kolca, te me interesuje Vas sud o tome?

Sto se tice popunjenosti,tacno je da imaju baaas mesta,tako da cu i ja verovatno neke porodice smestiti kod neke nase agencije jer nemam odavno cetvorokrevetni smestaj.inace je to i veliki problem na skiathosu jer verovatno im se bolje isplati da izdaju dva manja,pa vece retko i prave. Sto se tice dozvole,uglavnom je dovolna nacionalna vozacka a vi svratite pored "alpha banke",gde jedna gospodja (nislijka) prodaje suvenire.na 10 metara od nje je "aivaliotis-car",sa kim je ona prijatelj ( ide u njegovu teretanu,jakuzzi i sl) pa ce vam napraviti i dobru cenu za auto.informativno,danas u 10.30 je iz broda izaslo 10-12 automobila sa srpskim tyablama + moji gosti iz austrije(srbi),pa vam to govori kolika je navala na ostrvo.inace su sinoc drzali avion i putnike nase najbolje agencije 2,5 sata na aerodromu jer se jedan mladic prezivao "milosevic",pa je komp "poludeo":DANGER! :roll: grcka posla......

Back