schljokica
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
hvala puno , ovo mi je bio brzi nacin
uzgred, sve sam procitala
pozdrav
uzgred, sve sam procitala
pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima lai ne u tom obliku i toj kolicini:ag.eleni,trulos,vromolimnos,vasilias....pogledaj plaze na sajtu:www.skiathos.co.sr(jbt,samo se reklamiram)nacak:Bila sam na Skiathosu prosle godne na jedan dan i bila sam na KOUKOUNARIES plazi. Da li neko zna da li na ostalim plazama ima hladovine od drveca kao na toj plazi?
nisam bas razumeo.to je cena scootera po danu(8,9,10,11 evras) ali da uzmes par dana visenacak:Mobilni,
one cene za skutere su za 1h?
Sta podrazumeva taj izlet oko ostrva?Gde se sve svraca?mobilni:u staroj luci imate izl;etnicke brodove za izlete oko skiathosa i na susedna ostrva.MOJE misljenje je da je nedovoljan boravak od 10-15 dana(prvi put) da bi ste upoznali skiathos a za susedna ostrva bih ostavio za neki drugi put.PREPORUCUJEM izlet oko ostrva i na Lalariju.jedan od izleta je 25 evra,neke nase agencije nude po 22 a nije lose i udruziti se, pa uvece kada ste u setnji, u staroj luci dobijete bolju cenu.....kad ste u grupi,obavezno se cenjkajte......
Upravo tako-razlicito dozivljavamo sve to....ja na kraju uvek kazem"e,sad da uplatimo banju da odmorimo od odmora... :-D )i to znaci da je bilo super,jer kako zivim tako i odmaram-200 na sat...mobilni:Ukusi su razliciti.a ako je neko primetio uvek kazem da "mislim,moje misljenje" i sl.Za mene izlet na eviu je :"gde si bio-nigde,sta si radio-nista" a vratis se -mrtav umoran.nekome se svidja....meni ne.mnogo puta cujem:"sutra se vracamo kuci-da se odmorimo".zato sto ovde trce,jure,traze.....a dosli na odmor.sve zavisi imas li cilj ili program i sta zelis od odmora,.........
Mi putujemo 27.06....odabrala sam taj datum jer sam uocila da 1/3 agencija ima smenu od 25. a 2/3 od 26.juna u Grckoj, pa smatram da ce to pojacati guzve na granicama...kojot*:Da li jos neko putuje na Skijatos 26.06 ?