SKIATHOS ali stvarno!

A mi smo upravo nocas zavrsili reportazu o skiathosu,koju je radila TV plus iz Krusevca,koja ce biti emitovana uskoro i vise puta.Deo te reportaze moci ce da se vidi i na sajtu:www.skiathos.co.sr Inace osim tv plus i tv pozega doci ce jos neki kanali do kraja leta.Kad vec srbi osvajaju skiathos neka bar bude na nivou.......

da,pomalo si u pravu.auto je "neophodan" nekoliko dana za otici na neke plaze.za sada saobraca bus do ponoci a kasnije i celu noc.medjutim,neko to malo koci,da bi taxisti zaradili,tako da nece pre jula poceti.znaci uvece dodjes busom a vratis se taxijem,ako ne pocnu nocne linije do tada...

u staroj luci imate izl;etnicke brodove za izlete oko skiathosa i na susedna ostrva.MOJE misljenje je da je nedovoljan boravak od 10-15 dana(prvi put) da bi ste upoznali skiathos a za susedna ostrva bih ostavio za neki drugi put.PREPORUCUJEM izlet oko ostrva i na Lalariju.jedan od izleta je 25 evra,neke nase agencije nude po 22 a nije lose i udruziti se, pa uvece kada ste u setnji, u staroj luci dobijete bolju cenu.....kad ste u grupi,obavezno se cenjkajte......

mobilni:
u staroj luci imate izl;etnicke brodove za izlete oko skiathosa i na susedna ostrva.MOJE misljenje je da je nedovoljan boravak od 10-15 dana(prvi put) da bi ste upoznali skiathos a za susedna ostrva bih ostavio za neki drugi put.PREPORUCUJEM izlet oko ostrva i na Lalariju.jedan od izleta je 25 evra,neke nase agencije nude po 22 a nije lose i udruziti se, pa uvece kada ste u setnji, u staroj luci dobijete bolju cenu.....kad ste u grupi,obavezno se cenjkajte......
Sta podrazumeva taj izlet oko ostrva?Gde se sve svraca?

Vesna, u prvoj vecernjoj setnji na paraliji u stasroj luci videces da je sve prikazano i fotografijama i tekstom,pa mozete birati razne opcije.sinoc je grupa beogradjana napravila cenjkanjem cenu od 15 evra po osobi,dok neke agencije nude po 22.pocetak sezone je losiji od prosle pa se cene jos "drze" dole....svakako da stajete na lalariji za kupanje...2-3 sata i jos na jednoj plazi...zavisi od broda i kapetana.....

ta grupa je bila 6 ljudi.prisli su i pitali za cenu i dogovorili se....tu nikad nije fiksno.dok kod agencija jeste.posto vi dolazite istim brodom sa porodicom........... iz srem. mitrovice,upoznajte se na brodu pa ste sasvim dovoljno velika grupa za postizanje cena...a i sami ste sasvim ok.pet putnika je u pitanju.....a tu sam i ja,da se nadjem pri ruci (oko cenjkanja).na pp imas poruku o porodici iz sr.mitrovice

Ej pa super,nas petoro vec smo solidna grupa,mozda nadjemo nekog voljnog da napravi izlet kakav sam zamislila,pa i nek kosta vise nego uobicajeno...videcemo na licu mesta,nego ja ne mogu da mirujem.... :-D

Naravno,konsultovacemo tebe o idejama,jer sad shvatam zasto si se "becio"na moje ideje o izletu na Eviu-citam na drugom forumu utiske prvih povratnika i vrlo su "zalostive"

Ukusi su razliciti.a ako je neko primetio uvek kazem da "mislim,moje misljenje" i sl.Za mene izlet na eviu je :"gde si bio-nigde,sta si radio-nista" a vratis se -mrtav umoran.nekome se svidja....meni ne.mnogo puta cujem:"sutra se vracamo kuci-da se odmorimo".zato sto ovde trce,jure,traze.....a dosli na odmor.sve zavisi imas li cilj ili program i sta zelis od odmora,.........

mobilni:
Ukusi su razliciti.a ako je neko primetio uvek kazem da "mislim,moje misljenje" i sl.Za mene izlet na eviu je :"gde si bio-nigde,sta si radio-nista" a vratis se -mrtav umoran.nekome se svidja....meni ne.mnogo puta cujem:"sutra se vracamo kuci-da se odmorimo".zato sto ovde trce,jure,traze.....a dosli na odmor.sve zavisi imas li cilj ili program i sta zelis od odmora,.........
Upravo tako-razlicito dozivljavamo sve to....ja na kraju uvek kazem"e,sad da uplatimo banju da odmorimo od odmora... :-D )i to znaci da je bilo super,jer kako zivim tako i odmaram-200 na sat...

za one koji krecu put SKIATHOSA ili grcke:ako imate u mestu letovanja mega-markete ne kupujte "rekvizite" za more u srbiji.moji danasnji gosti su sve platili skuplje u srbiji.primer suncobrani:ovde su 3-6 evra a u srbiji 10-tak.Inace,kako primeti"galini" temperature se "vrte" oko 40 stepeni,pa oprezno u saobracaju(asvalt je omeksao).......

Back