marabubamara
Početnik
- Poruka
 - 2

Pozdrav svima! Planiram letovanje na Skiatosu od 15. septembra pa me interesuje kakve temperature mogu da ocekujem tokom dana, a kakve uvece? Kakva je temperatura vode i da li priroda ima neko "iznenadjenje" u tom periodu? Pomozite ljudi da znam sta da spakujem 
Hvala najlepse, pozdrav!!!!

Hvala najlepse, pozdrav!!!!

Pa evo i ja da se nadovežem sa par podpitanja... Pošto sam uplatio anražman za suprugu, mene i ćerkicu, za Skiatos (11 noćenja početak septembra) preko agencije Belvi Travel u hotelu MUSSES. Zanima me ima li iko iskustva sa pomenutom agencijom ili hotelom? Ne bih da ponavljam suvišna pitanja pošto sam većinu informacija već našao u predhodnim postovima, ali pošto vidim da dugo nije komentarisano zanima me koja je cena rentacar-a u septembru pošto do Skiatosa stižemo avio prevozom! Naravno ukoliko još neko ide putem Skiatosa početkom 9 meseca slobodno neka se javi pa možda organizujemo neku zemljačku turu brodićem na ovom sudeći po komentarima prelepom ostrvu!
 I ja se otelih od citanja 
 izludela sam od nedoumice da li mi je pametno da se upustam u to doba na ostrvo

Svi koji planirate odmor na Skijatosu, nece te pogresiti. Ostrvo je predivno, ima sta da se vidi, zaista cete uzivati. Prosle godine sam bila sa deckom od 09.septembra vreme nas je fino posluzilo (2 dana je bila neka kisica) ali nista strasno, brzo se razvedri, tako da smo te dane koristili za obilazak grada