SKIATHOS ali stvarno!

Pozdrav svima! Planiram letovanje na Skiatosu od 15. septembra pa me interesuje kakve temperature mogu da ocekujem tokom dana, a kakve uvece? Kakva je temperatura vode i da li priroda ima neko "iznenadjenje" u tom periodu? Pomozite ljudi da znam sta da spakujem :zper:
Hvala najlepse, pozdrav!!!!

zna li neko cene renta car na Skiatosu ove godine?

Skuteri se iznajmljuju za 10-20 eur dan zavisno da li je mali skuter ili quad
mali automobili 18-29 eur
veci preko 30 eur za dan
najvise ima onih malih terenaca Suzuki Jimny...oni su oko 25 eur dnevno

Cene su naravn podlozne klizanju...u zavisnosti od potraznje i broja dana za koji rentiras vozilo
Naravno,posle 25.08 cene idu dole,narocito za automobile,skuteri uglavnom drze cenu

Pozdrav svima! Evo otelih se od čitanja, a moram vam reći ODLIČNA vam je tema! :ok: Pa evo i ja da se nadovežem sa par podpitanja... Pošto sam uplatio anražman za suprugu, mene i ćerkicu, za Skiatos (11 noćenja početak septembra) preko agencije Belvi Travel u hotelu MUSSES. Zanima me ima li iko iskustva sa pomenutom agencijom ili hotelom? Ne bih da ponavljam suvišna pitanja pošto sam većinu informacija već našao u predhodnim postovima, ali pošto vidim da dugo nije komentarisano zanima me koja je cena rentacar-a u septembru pošto do Skiatosa stižemo avio prevozom! Naravno ukoliko još neko ide putem Skiatosa početkom 9 meseca slobodno neka se javi pa možda organizujemo neku zemljačku turu brodićem na ovom sudeći po komentarima prelepom ostrvu!

U zdravlje i do čitanja :super:

Cao svima! :) I ja se otelih od citanja :))) Decko i ja smo uplatili aranzman za pocetak septembra, polazimo 31. avgusta, preko agencije Barcino Tours. Bicemo smesteni u vili, hotelu Tymis, sta je vec... :) Interesuje me da li je neko letovao preko ove agencije i u ovoj vili i kakva su njegova iskustva?! Hvala unapred :) Pozdrav

P.s. Slike su me odusevile, mi se dvoumili oko Skiathosa i Lefkade i sad sam ubedjena da smo odabrali pravu destinaciju :D

Cao svima! :) I ja se otelih od citanja :))) Decko i ja smo uplatili aranzman za pocetak septembra, polazimo 31. avgusta, preko agencije Barcino Tours. Bicemo smesteni u vili, hotelu Tymis, sta je vec... :) Interesuje me da li je neko letovao preko ove agencije i u ovoj vili i kakva su njegova iskustva?! Hvala unapred :) Pozdrav

P.s. Slike su me odusevile, mi se dvoumili oko Skiathosa i Lefkade i sad sam ubedjena da smo odabrali pravu destinaciju :D

Skijatos i Lefkada se ne porede...svako ostrvo je prelepo i treba da vidis oba :)
Lep provod :) :cao:

Drugari,nadam se da se ne ponavljam sa pitanjem(mada se ponavljam po temama :zper: ali mi je stvarno potreban odgovor)... Da li neko ima iskustva sa letovanjem na Skijatosu u oktobru, naravno mislim na vremenske (ne)prilike? Ove godine ne mozemo ranije na godisnji a meni je velika zelja da se brcnem na ovom ostrvu :dash: izludela sam od nedoumice da li mi je pametno da se upustam u to doba na ostrvo:azdaja:

v6ta.jpg

bz82.jpg

Cao svima. Ovog leta bih sa porodicom posetila Skiatos. Obzirom na to da idemo sa detetom od godinu dana, vazan nam je plicak i naravno pescana plaza. Isli bismo avionom, kola bismo rentirali eventualno na par dana. Sta je vas savet, gde da se smestimo? Sam grad tesko da je dobra opcija, ali opet... znacilo bi nam da imamo gde da prosetamo sa maleckom. Pomagajte pls.

Cao svima. Ovog leta bih sa porodicom posetila Skiatos. Obzirom na to da idemo sa detetom od godinu dana, vazan nam je plicak i naravno pescana plaza. Isli bismo avionom, kola bismo rentirali eventualno na par dana. Sta je vas savet, gde da se smestimo? Sam grad tesko da je dobra opcija, ali opet... znacilo bi nam da imamo gde da prosetamo sa maleckom. Pomagajte pls.

tamo su sve plaze pescane (i to bas pescane (ne neki sitniji sljunak sto na drugim lokacijama proturaju kao pesak) sa postepenim ulaskom u more tako da briga oko kupanja i male dece ne postoji :)
moje misljenje je da je bolje biti u samom mestu jer uvece imas i gde da prosetas ali ako biras plazu jer je zgodnije zbog deteta onda izaberi kukunaries.
najbolja je plaza od svih a i u njenoj okolini imas jos tri prelepe plaze do kojih se moze doci za desetak minuta lakog hoda: ampelakia, banana, agia eleni.

postoji gradski prevoz koji razvozi po plazama tako da smestaj u samom gradu nije problematican ali ako idete u spicu sezone (sredina jula do sredine avgusta) u tim autobusima i ako idu na svakih desetak minuta ume da bude poveca guzva u udarnim terminima vracanja sa plaze izmedju 18 i 20h

odlican izbor mesta/ostrva za odmor :)

E gde si spomenula ove apartmane (Thymis home, je li?)... bas mi se to najvise na Skiatosu svidja, iako ove godine uopste nije jeftino, ne znam kako je bilo 2013.

Dobro, kakav je taj smestaj, kako ste zadovoljni generalno?

Pozdrav svima! :bye: Svi koji planirate odmor na Skijatosu, nece te pogresiti. Ostrvo je predivno, ima sta da se vidi, zaista cete uzivati. Prosle godine sam bila sa deckom od 09.septembra vreme nas je fino posluzilo (2 dana je bila neka kisica) ali nista strasno, brzo se razvedri, tako da smo te dane koristili za obilazak grada :) Bili smo smesteni u samom gradu, sto toplo preporucujem. Sto se tice grada, ima sve, diskoteke (koje doduse nisu radile u periodu kada smo mi bili, nalaze se sa druge strane ostrva prema aerodromu), kafici, restorani, prodavnice, apoteke, frizerski salon. Ono sto je mene posebno odusevilo jeste bioskop na otvorenom, nalazi se u samom centru grada, dozivljaj je neverovatan :D Naravno pustaju samo jedan film Mama Mia, koji je i sniman na Skiatosu... Od 66 plaza, sigurno ce te naci neku za vas. Svaka je specificna na svoj nacin. Naravno 10 dana je malo za obilazak Skiatosa, zato iskoristite svaki moguci trenutak. Sto se tice rent a cara, preporucujem vam European nama je bio najpristupacniji. Nalazi se u jednoj zavucenoj ulici (isto u centru) Najjeftiniji auto bio je 20e, dok je skuter bio 12, a kvad 15e.Moj utisak je da cu se sigurno vratiti na Skijatos, jer je prelep,samo sto cu se sledeci put opredeliti za avion ipak je doooosta lakse. Mi smo kretali u 13h i 30 ili 14h (ne secam se najbolje) aa stigli smo u 11 i 30h. Najvise vas iscrpi cekanje trajekta u luci Volos, sam put do Volosa je odlican ali tih par sati do ukrcavanja i voznje trajektom se basss oduzi..Nadam se da sam vam bar malo pomogla, ako imate neka pitanja rado cu pomoci ;)

Back