SKIATHOS ali stvarno!

Ljudi ko moze da mi zavrsi skuter 50 ccm na skijatosu za 10 dana,naravno sto bolja cena mi treba i 2 kacige? 25.07-04.08.2012 Vidim da ovde ima nekih predstavnika pa neka pisu

Ja sam se danas vratila sa Skijatosa...:)
Ne znam kako se konkretno krecu cene za skutere,ali znam da su oni mali dzipovi suzuky jimny kostali 23-29 eur po danu....neki su cak imali reklamu da ako kod njih uzmes studio ili appartman dobijes vozilo dzabe
Cim sidjes sa trajekta i prodjes kroz kapiju luke sa desne strane su rent-a-car i rent-a moto agencije...ima motora koliko hoces i na licu mesta mozes da uzmes motorcic...ne treba ti niko da ti to "zavrsava "

Ne znam kako se konkretno krecu cene za skutere,ali znam da su oni mali dzipovi suzuky jimny kostali 23-29 eur po danu...

To su te cene.

neki su cak imali reklamu da ako kod njih uzmes studio ili appartman dobijes vozilo dzabe
Ali su onda studiji i apatmani sigurno skupi.Jer ko ce njima da plati gorivo?Niko. Zato su sigurno skupi , a mozda i neki "milioneri" ! ? :hahaha:

To su te cene.

Ali su onda studiji i apatmani sigurno skupi.Jer ko ce njima da plati gorivo?Niko. Zato su sigurno skupi , a mozda i neki "milioneri" ! ? :hahaha:

O cemu ti pricas?
Gorivo placas sam...tako je uvek bilo :)

Na par mesta sam videla reklamu za agencije koje izdaju smestaj i nude auto uz to...predpostavljam da je u sklopu agencije i izdavanje apartmana i rent-a-car agencija.
Ja iskreno nisam zalazila da vidim kako ti apartmani izgledaju jer smestaj uvek nadjem preko neta,ali oglasa za izdavanje apartmana ima skoro na svakoj kuci.
Da ne pricam da kad sidjes sa trajekta i izadjes iz ogradjenog prostora pristanista,postoji info pult i turist biro koji imaju pune ruke posla.
O rent-a-kar agencijama da ne pricam
Ni na jednom drugom ostrvu na kom sam bila nije bilo vise rent-a-kar agencija :)

Da su skupi sigurno ih ne bi bilo toliko :aha:

O cemu ti pricas?
Gorivo placas sam...tako je uvek bilo :)

Na par mesta sam videla reklamu za agencije koje izdaju smestaj i nude auto uz to...predpostavljam da je u sklopu agencije i izdavanje apartmana i rent-a-car agencija.
Ja iskreno nisam zalazila da vidim kako ti apartmani izgledaju jer smestaj uvek nadjem preko neta,ali oglasa za izdavanje apartmana ima skoro na svakoj kuci.
Da ne pricam da kad sidjes sa trajekta i izadjes iz ogradjenog prostora pristanista,postoji info pult i turist biro koji imaju pune ruke posla.
O rent-a-kar agencijama da ne pricam
Ni na jednom drugom ostrvu na kom sam bila nije bilo vise rent-a-kar agencija :)

Da su skupi sigurno ih ne bi bilo toliko :aha:

Meni je prijatelj sve suprotno rekao. :( :think:

Dobar dan dobri narode! :)
Ja se unapred izvinjavam sto nemam vremena da citam sve postove i komentare.Vidim da su iskustva razlicita,pa bih postavio nekoliko pitanja.
E ovako: Ja planiram pocetkom jula da idem na Skiatos svojim kolima.Voleo bih da nadjem smestaj u najposecenijem mestu na Skiatosu,a citajuci neke postove vidim da mnogi preporucuju glavni grad skiatosa. Volim da mi je sve "na dohvat ruke",od nocnog zivota,setalista,marketa,kafica,restorana i plaza. Posto je ostrvo relkativno malo plaze nisu problem,jer cu imati svoj auto i planiram da obidjem celo ostrvo.Hteo bih preporuku za turisticko mesto i apartmane(da nisu u nekoj zabiti nego sto blize centru i da cena bude razumna).
Videh i da se spominje ranija kupovina karte za trajekt pa ako moze i par saveta oko toga?Takodje,da li je izvodljivo da krenem "na slepo" i da tamo nadjem smestaj s obzirom da krecem u cik sezone?
Molim sve koji su isli svojim kolima da mi napisu svoje iskustvo. Hvala unapred!

Malo da se podsetimo ;)

Pogled iz luke

img2531nm.jpg

i naravno

img2883h.jpg

Jel to ova nova kompanija ?
I vreme je bilo ...konkurencija obara cene
sad sam cula kad sam dolazila da su agencije trazile po 48 e po putniku volos -skijatos povratna

Da,nova kompanija
Kazu da im je brod manji i manje komforan...al nije vazno obzirom da se putuje svega 2,5h
59 za auto u jednom pravcu
19 po osobi u jednom pravcu

kad rezervises povratnu onda povratak kosta
47,50 za auto
16,10 po osobi

Karte se rezervisu online(ja sam rezervisala preko sajta Paleologos company) i preuzimaju se u luci 1 sat pre isplovljavanja broda

Najvise volim kad sve mogu da odradim online...divota :zaljubljena:

Back