Veliki pozdrav,vidim da ste mnogima pomogli pa Vas molim ako moze mala pomoc i meni?Idem sopstvenim prevozom na ostrvo Skiatos u vili Manolas(blizu aerodroma),pa me zanima koliko je udaljena od plaze Kukunaries?hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima
Imam jedno pitanjce, posto planiram sa deckom ove godine letovanje na Skiatosu, negde sredinom avgusta, isli bismo kolima.... da li je moguce naci smestaj po dolasku na ostrvo, bez prethodne rezervacije i da li ima neko sajt gde mogu da se informisem o terminima polazaka trajekta.
Hvala unapred
Gradsku plazu koriste samo englezi i takvi neki stranci ... Grci i Srbi koji znaju , NE !
Tu negde prolaze cevi za kanalizaciju i tamo se nikako ne kupati bez obzira sto plaza izgleda uredjeno i more cisto . Ali nije. Secam se da sam dobila posebno upozorenje za tu plazu . Zato su sve druge ok osim jos jedne prema aerodromu gde prolaze neki podvodni kablovi za struju ili nesto slicno ... i tamo se domaci ne kupaju .
Prednost smestaja u gradu je sto si uvece na licu mesta i mozes izaci , prosetati ... ali svakako za plaze koristis bus ili auto . kad si van grada , onda te ili mrzi da izadjes ili duplo vise placas bus tamo vamo
Jedina dobra stvar je sto su nam u Anesu vratili pare i doplatili razliku do pune cene Hellenic trajekta,a razlika je u nasem slucaju bila 50eur
Iz luke svakodnevno voze brodici po ceni 1.5-2 eur po osobi do lepih plaza...Agia Eleni,Koukounaries,Banana...i ostale
A ima i onih opcija celodnevnog izleta oko ostrva sa posetom Lalariji,Kastru i Tsougriji...cena po osobi ide 10-20 eur
Ma znaš li kako sam popiz.dela kad sam dosla pred luku,a tamo zatvorena kapija...prc...propade mi shopingovo mi se dopada ... sveCki a njihovo ... bude se Grci
I ovo je odlican info ... jer uci leti u buseve za plaze nije bas lako ... sa opcijom brodica plus , postaje jos bolje i lakse![]()
Mozes i poslugu da unajmis za te pare![]()