mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
"Kate enas lei oto teli.."-grcka uzrecica,,,u prevodu:svako prica sta hoce...a danas u opstini naleteh na komentar o lefkadi.gospodja (sluzbenica) je trazila smestaj za prijatelje(150 evra dvokrevetni app u avgustu).NAJSKUPLJA destinacija u Jonskom pelagosu."progooglajte" malo po lefkadi....imam i ja sobe od 20 evra ali ih srbi nece.zato grcka omladina ne bira,niti trazi klimu,niti parking.A za brod stoji da je preskupo....mada kad se pogleda sa druge strane,mozda je i dobro.ne dolaze nam na ostrvo narkomani,klosari,probisveti bez novca koji ce necijem detetu oteti telefon.zato skiathos i vazi za jedno od najsigurnijih ostrva.maltene sezona prodje bez incidenta.valjda i zato sto uglavnom dolaze kulturni,obrazovani,poznate licnosti...da nije takvo ostrvo kakvo je...da li bi dosao matori Dzorz Bush prosle godine,Dejvid Bekam,ministri iz raznih zemalja,da li bi seici zidali vile ovde.za sada imam 5 zahteva-molbi ljudi iz srbije da se raspitam u vezi kupovine nekretnine ovde.sve to ima veze sa cenama i broda i smestaja.....a i uzrecica:" ako ne znas sta valja..pitaj sta je skupo" nesto govori.ali da budem iskren,da sam u situaciji da zivim u srbiji i da "raduckam" negde za 300 evra....letovao bih na skiathosu,ali samo na rate....i bez auta.....

, mobilni), rezervisao trajekt za kola, povratna karta za termin 16.06 i 26.06., karte za deck za dve osobe košta 207 eura. Bio je slobodan samo onaj od 16 časova...a da deru, deru braća grci, ali to smo znali, pa je to planirani trošak...

a ja jedva cekam da ta pustara bude oko mene
Skiatos je sve bliže