gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Skiathos je fantastican !!!!!!!!!!!!!!! Ovde sam i juce sam upoznala ''mobilnog'' . Sta reci !? Nisam dosla preko njegove agencije ali kako je u tom trenutku imao vremena nije ga mrzelo da dodje i da mi objasnjenja koja od mog vodica nisam dobila . Gospodin koji se zaista trudi da sve sto obeca i odradi sto zaista nije lako jer nasi ljudi imaju razne zahteve.
Sve u svemu , jako pozitivan utisak, tako da Jerotije nema potrebe da brines jer sve ima svoju cenu pa ko voli nek izvoli , a green tours ima srecu sto saradjuje sa njim jer boljeg coveka ovde nisu mogli naci.
Kompletan izvestaj sledi kad se vratim .....Pozdrav svima .....a ja odo na nocno kupanje .....

Sve u svemu , jako pozitivan utisak, tako da Jerotije nema potrebe da brines jer sve ima svoju cenu pa ko voli nek izvoli , a green tours ima srecu sto saradjuje sa njim jer boljeg coveka ovde nisu mogli naci.
Kompletan izvestaj sledi kad se vratim .....Pozdrav svima .....a ja odo na nocno kupanje .....

.
 . . A gde inace zivis u Grckoj, u tom mestu ili drugde?
. A gde inace zivis u Grckoj, u tom mestu ili drugde? 

sta bi falilo mami da ide da obilazi dete malo cesce)
sta bi falilo mami da ide da obilazi dete malo cesce)

.....i cuvaj pare
.....i cuvaj pare

kako da trazim i sta da trazim u radnji sto se tice opreme za lov na hobotice
 kako da trazim i sta da trazim u radnji sto se tice opreme za lov na hobotice Hvala!!!
 Hvala!!!