SKIATHOS ali stvarno!

Skiathos je fantastican !!!!!!!!!!!!!!! Ovde sam i juce sam upoznala ''mobilnog'' . Sta reci !? Nisam dosla preko njegove agencije ali kako je u tom trenutku imao vremena nije ga mrzelo da dodje i da mi objasnjenja koja od mog vodica nisam dobila . Gospodin koji se zaista trudi da sve sto obeca i odradi sto zaista nije lako jer nasi ljudi imaju razne zahteve.
Sve u svemu , jako pozitivan utisak, tako da Jerotije nema potrebe da brines jer sve ima svoju cenu pa ko voli nek izvoli , a green tours ima srecu sto saradjuje sa njim jer boljeg coveka ovde nisu mogli naci.
Kompletan izvestaj sledi kad se vratim .....Pozdrav svima .....a ja odo na nocno kupanje .....

Skiathos je fantastican !!!!!!!!!!!!!!! Ovde sam i juce sam upoznala ''mobilnog'' . Sta reci !? Nisam dosla preko njegove agencije ali kako je u tom trenutku imao vremena nije ga mrzelo da dodje i da mi objasnjenja koja od mog vodica nisam dobila . Gospodin koji se zaista trudi da sve sto obeca i odradi sto zaista nije lako jer nasi ljudi imaju razne zahteve.
Sve u svemu , jako pozitivan utisak, tako da Jerotije nema potrebe da brines jer sve ima svoju cenu pa ko voli nek izvoli , a green tours ima srecu sto saradjuje sa njim jer boljeg coveka ovde nisu mogli naci.
Kompletan izvestaj sledi kad se vratim .....Pozdrav svima .....a ja odo na nocno kupanje .....
:rumenko::rumenko: Uradio sam nesto sto sam bio duzan... jer sam obecao prilikom "upoznavanja" ovde.hvala na komplimentima.....Da obavestim i one turiste koji sutra krecu za grcku.....da se "naoruzaju" sokicima,vodom a najvise strpljenjem jer sutra popodne i uvece grcku granicu treba da predje 80 autobusa iz srbije.da kazem i koliko ide na SKIATHOS???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ili na lefkadu?:whistling::whistling::whistling:

Poslednja izmena:

pa pozdravi mobilnog u moje ime, a zar je voda (a bome i napolju) toliko toplo da može i noću ili ne možeš da dočekaš sutra dan...

Evo i mene posle duzeg vremena. Vidim da je sve zahuhtano za letovanje ove godine. I mi smo u tom fazonu, ostalo nam je jos samo 35 dana. Mobilni mozes li mi reci da li je izvodljivo da preko tebe idemo na izlete na Skiatosu i ako na letovanje idemo preko Sabre. I zanima me ta oprema za ronjenje za hobotnica sta mi je potrebno i da li to mogu nabaviti na ostrvu. I da li za renta car moramo imati medjunarodnu dozvolu ili je dovoljna nasa? Pozzz!

podrazumeva se da za svoj novac idete gde hocete i sa kim hocete.mozete otici u luku i kupiti karte za izlet.mozete to uraditi kod mene,kod bilo koje agencije iz bilo koje zemlje....to se zove slobodno trziste(malo je "diplomatski" odgovor-ali i jasna poruka nekima).Agencija GREEN TOURS i ja imamo pravo da necemo da zaradjujemo na izletima..sad sto to neko nece ili ne moze da razume-njegov problem.treba da napomenem,da sa ovakvom politikom nismo ni duzni da vas "vodimo" na izlet tj. da putujem sa svakom grupom,sto i nije izvodljivo. narocito u julu i avgustu.kada je veca grupa i taj dan ima samo taj izlet,onda ok.u svakom slucaju na brodu ima osoba koja je placena da kaze par reci kao i na ovom duzem izletu osoba koja ce posluziti hranu i pice.za auto nije potrebna medjunarodna dozvola,dovoljna je obicna vozacka.

....hehee.. pa moram malo da vam pravim zazubice ....doslo je i mojih 12 dana
inace voda je pre podne malo ladnjikava ali zato popodne divota . Kad se prucim po plazi -nekoj - obavezno sam ispod suncobrana . To tek da naglo ne izgorim.
A pare sam cuvala za odmor , pa necu valda i sad . Cele godine se radi pa valda zasluzujemo i malo opustanja . Treba napuniti baterije za dalje a sto se mene tice ja cu opet u septembru ovde.
Pre 3 godine sam bila na Karibima i jedina razlika je sto ovde nema onih cuvenih palmi koje mi bas i ne nedostaju. Mislim da je izbor plaza ipak ovde bolji .
Poz....svima

Ne zivim u Grckoj,jos sam u Srbiji,a do kraja godine nadam se se selim u Svedsku(cim sredimo papire)posto mi tamo zivi muz...A roditelji su mu iz Astakosa,i veci deo godine provode dole.A inace moj muz sanja da predje da zivi u Grckoj,i pocinje sve cesce da prica o tome,pa ko zna...mozda se i preselimo tamo....u ja vec otputovala..hehe
A za svekrve i taste...ne znam sta da ti kazem...ja moju i ne poznajem dovoljno(ups)ali necemo ziveti blizu pa necu valjda imati problema...a koliko sam skapirala zena je gazda u kuci kod grka....mada su muzevi ubedjeni da su to oni!!!!

podrazumeva se da za svoj novac idete gde hocete i sa kim hocete.mozete otici u luku i kupiti karte za izlet.mozete to uraditi kod mene,kod bilo koje agencije iz bilo koje zemlje....to se zove slobodno trziste(malo je "diplomatski" odgovor-ali i jasna poruka nekima).Agencija GREEN TOURS i ja imamo pravo da necemo da zaradjujemo na izletima..sad sto to neko nece ili ne moze da razume-njegov problem.treba da napomenem,da sa ovakvom politikom nismo ni duzni da vas "vodimo" na izlet tj. da putujem sa svakom grupom,sto i nije izvodljivo. narocito u julu i avgustu.kada je veca grupa i taj dan ima samo taj izlet,onda ok.u svakom slucaju na brodu ima osoba koja je placena da kaze par reci kao i na ovom duzem izletu osoba koja ce posluziti hranu i pice.za auto nije potrebna medjunarodna dozvola,dovoljna je obicna vozacka.

Kazi ne znam:dash: kako da trazim i sta da trazim u radnji sto se tice opreme za lov na hobotice:?: Hvala!!!

da bi ulovio brzo i efikasno hobotnicu-ohtopoda, osnovno sto ti treba je maska i ostro oko.dakle,mozes je traziti pogledom po morskom dnu sa dosta kamenja,neravina i sl. najjeftiniji ali i ponajbolji alat, je da kupis u radnji crveni plasticni rak,koji na ledjima ima dve kuku(velike udice) a na stomaku ima olovni teg koji ga drzi u prirodnom polozaju(da se ne prevrce).plivajuci,polako ga "mrdas" i vuces po dnu...za 15-tak minuta eto ga....procitaj i temu na "forumputovanja"-ribolov na thasosu.malo sam objasnio vise nekim kolegama.....za izlet podrazumeva se....da se mozes prikljuciti mojoj grupi.za sada,idemo utorkom na "marine park" a subotom na skopelos.na "lalariju" se ide po dogovoru......

Poslednja izmena:
da bi ulovio brzo i efikasno hobotnicu-ohtopoda, osnovno sto ti treba je maska i ostro oko.dakle,mozes je traziti pogledom po morskom dnu sa dosta kamenja,neravina i sl. najjeftiniji ali i ponajbolji alat, je da kupis u radnji crveni plasticni rak,koji na ledjima ima dve kuku(velike udice) a na stomaku ima olovni teg koji ga drzi u prirodnom polozaju(da se ne prevrce).plivajuci,polako ga "mrdas" i vuces po dnu...za 15-tak minuta eto ga....procitaj i temu na "forumputovanja"-ribolov na thasosu.malo sam objasnio vise nekim kolegama.....za izlet podrazumeva se....da se mozes prikljuciti mojoj grupi.za sada,idemo utorkom na "marine park" a subotom na skopelos.na "lalariju" se ide po dogovoru......
ako se odlucis da kupis pusku,ne naoruzavaj je dok ne udjes u vodu! cesto opaljuju same od sebe.sa jocom iz kon-tiki idem cesto zajedno,pa nam se pridruzi......

Poslednja izmena od moderatora:
ko je vid'o da se utorkom ide u marine park... ;)
zezam se... posto mi stizemo u utorak sabajle pa necemo stici taj dan. al' zato za sledeci mo's odma' da nas upises. kao i za skopelos i lalariju... a moze i kao ispomoc u jedenju hobotnica, ako bude trebalo ;)

Back