unprofor
Obećava
- Poruka
- 80
To sto nisam letovao preko njega daje jos vecu smisao onome sto sam napisao!jerotije:Pa jel si ti isao preko agencije ili mobilnog ? Nisi dobro razmislio pre nego sto si napisao. Razumemo se jel da ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto nisam letovao preko njega daje jos vecu smisao onome sto sam napisao!jerotije:Pa jel si ti isao preko agencije ili mobilnog ? Nisi dobro razmislio pre nego sto si napisao. Razumemo se jel da ?
Pozdrav za Djaju!!!Djaja:evo jos nekih koji bi se pridruzili prici o "mondemskom" ostrvu. Cim stignete na ostrvo sacekaju Vas: ovce, krave, petlovi i Slavica. Ovom prilikom se prvo njoj zahvaljujem na "srdacnom" doceku ispred agencije Oktopod.
Ironicno joj se zahvalio! A procitao si ono krave, koze, slavica..? Pa ne mora sve da ti se sazvace!jerotije:Prvo hvalis Slavicu a posle je bacas u ponor ? Sta je ustvari prava istina ?
A ako ste dosli do nje preko tebe onda je lavica u turizmu jel ?unprofor:Slavicu poznaje celo ostrvo, i treba je poznavati. Kazu da je lavica u turizmu. Njeno ponasanje zavisi od toga kako ste dosli do nje. Recimo ako ste dosli preko "Oktopoda" bolje joj se ne obracajte! Inace, zena dobro izgleda za svoje godine...![]()
hhahahhaha drugari pa dosta kukanja bre :mad:unprofor:Pozdrav za Djaju!!!
Neko rece da je dobra riba pa reko aj da je upoznamo......nikad se nezna. Spoji se lepo i korisnoVesna Ks:Ta Slavica mu dodje nesto mnogo bitno na Skiathosu kad se raspisaste o njoj?Da znaju buduci putnici,jel?!?
Koga god sam pitao bilo da je grk, ili nash, svi je poznaju. U "Avis" rent a car agenciji mi nisu dozvolili da iznajmim motor (nisu znali gde je ta vila Teodora), dok nisam pomenuo Slavicu. Tada se grk iznenadio i odushevio u isto vreme. Slavica! Moj dobar prijatelj! I u Europ rent-u su mi takodje olaksali proceduru za automobil zbog nje! itd... No necemo vise da je reklamiramo, nije zasluzila!Vesna Ks:Ta Slavica mu dodje nesto mnogo bitno na Skiathosu kad se raspisaste o njoj?Da znaju buduci putnici,jel?!?