BgViaSkiathos
Početnik
- Poruka
- 14
Hvala Vesna! I jos jednom hvala svima za iscrpne informacije.Vesna Ks:Lep provod...a bice sigurno!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Vesna! I jos jednom hvala svima za iscrpne informacije.Vesna Ks:Lep provod...a bice sigurno!![]()
Lep provod mirno more, lepo vreme i bez pozara...BgViaSkiathos:Poslednje pripreme.Pozdrav za celu ekipu!
Vidimo se ovde u cetvrtak.
![]()
Ajde u zdravlje!
schljokica:zasto niko nije rekao da je usliga u kaficima i restoranima jako lopsa na skiatosu, naravno?granici se sa besobrazlukom. ostrvo ima prelepu prirodu, jos da je usminkanije..recimo tih 15 km puta, da je pokoseno zbunje krej puta, da se zalivaju travnbjaci....itd....i da su kulturniji prema gostima....to bi bilo neprevazidjeno mosto. pozdrav
Bogdan Telenor:To je dobro, sto krece malo ljudi. Imas mesta da spavas na cetiri sedista. Ne mogu nikakve cifre da mi pokvare odmor, nego su me malo iznervirali. Svake godine uplatim u maju, junu, za avgust i to jedva nadjem jednu sobu za destinaciju koju zelim...
...nego me sada nervira da li da spakujem ove roze sa srcima ili zelene na kockice kupace gace...![]()