Romøren
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
Ej ljudi, još dva meseca i krećemo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na otvaranju sezone,prvi pobednik ski skokova - Simon Aman
Ja se nadala da Gregor Schlierenzauer zapocne sezonu kao pobednik, ali 
Ja se nadala da Gregor Schlierenzauer zapocne sezonu kao pobednik, ali
![]()

He he,ovako bi i njegov veliki fan Danijella lupala glavom kao ti...tek je početak,ima vremena
Sledeća stanica - Trondhajm (petak i subota)

On mi je favorit jos samo ove godine, a onda grabim nekog drugog Austrijanca![]()

Danas sigurna pobeda Simona Amana i sa ovom pobedom trenutno vodi kolo sa 25 bodova više od Šlirencauera.
Alo ljudi,gde ste...jel vas smorila ova kiša ili šta
Kada nema mojih pajtosa Nordija,Romorena i pajtašice Danijele onda imam osećaj kao da sam malo skrenuo i kao da čujem svoj eho kad god ovde dođem.

Nisam gledala....
...nadam se da se nece ponoviti...
.....
taj decko stvarno pocinje da me nervira
meni su dobri malysh i nekada peterka.......a one norvezane ne mogu smisliti nikako............

Ma samo ti uživaj u letovima, nije mi jasno zašto baš ne možeš da ih smisliš ali nema veze, verovatno će biti još šanse da ih ipak smisliš, npr. kada preskoče 240m...
Tu sam ja, imam jurnjave oko fakulteta ali sta je tu je, jos malo pa stize turneja a to nece proci bez mene na forumu.![]()
Ma iskreno da ti kazem, nisam imao vremena ni da kao covek ispratim sva dogadjanja u vezi skokova pa nisam smeo da vam izadjem pred oci.![]()
Nego ne znam da li mi se cini ili je ova tema stvarno malo zacutala u zadnje vreme ? To svakako mora da se ispravi...![]()
...
......ti navijas za Norvezane?
Tu sam ja, imam jurnjave oko fakulteta ali sta je tu je, jos malo pa stize turneja a to nece proci bez mene na forumu.![]()
Ma iskreno da ti kazem, nisam imao vremena ni da kao covek ispratim sva dogadjanja u vezi skokova pa nisam smeo da vam izadjem pred oci.![]()
Nego ne znam da li mi se cini ili je ova tema stvarno malo zacutala u zadnje vreme ? To svakako mora da se ispravi...![]()

Vidim- vi ste stara garda na ovoj temi...
Za mene ovako neupucenu......ti navijas za Norvezane?
![]()

Nema ovde stare i nove garde.....svi smo mi isti kada je ovaj sport u pitanju samo što smo mi eto ranije počeli da razmenjujemo mišljenja i utiske o ski skokovima...voleo bih kada bi bilo više njih ovde,ali...
A to da Romoren navija za norvežane,ma jok,odakle ti to.....![]()