Ski skokovi

Dok ne dođe zima mogu da utonu u "letnji san"

05_sport_59827_1191244872.jpg

kakva fotomontaza

JANNE AHONEN je zavrsio svoju karijeru kao ski skakac... tj. ovih dana se povukao iz takmicenja i vise se nece pojavljivati... Ova vest me je nekako rastuzila iako ga nisam puno volela...

JANNE AHONEN je zavrsio svoju karijeru kao ski skakac... tj. ovih dana se povukao iz takmicenja i vise se nece pojavljivati... Ova vest me je nekako rastuzila iako ga nisam puno volela...

jao:-(:-(
ja sam mislio da cemo ga gledati i iduce godine, posto se nisam nadao
swe sam mislio, kad nije do sad nadam se da nece ni sad....:razz:;):razz:....,
ali na kraju se ipak povukao
bash steta:-(:-(
bio je izuzetan ski skakac:roll:

Ja predvideo njegovu penziju još pre par nedelja...ipak nam odlazi jedan velikan koji nam je ovaj predivan sport učinio zanimljivijim i donosio je pregršt uzbuđenja i velike borbe sa mnogim velikanima ski skokova.
Hvala za sve ;)
A sad pravac Zlatibor na 7 dana pa se čujemo posle 5.aprila...uživancija,uživancija,uživancija,odmor,klopa,provod i hrkanje do besvesti :mrgreen:

Ja predvideo njegovu penziju još pre par nedelja...ipak nam odlazi jedan velikan koji nam je ovaj predivan sport učinio zanimljivijim i donosio je pregršt uzbuđenja i velike borbe sa mnogim velikanima ski skokova.
Hvala za sve ;)
A sad pravac Zlatibor na 7 dana pa se čujemo posle 5.aprila...uživancija,uživancija,uživancija,odmor,klopa,provod i hrkanje do besvesti :mrgreen:

znaci ti si postao definitivno vidovit :lol:
ajde vidi ko ce da nam sledece godine osvoji svetski kup :lol:
i lep provod na zlatiboru :)

Hvala za sve ;)

fino se provedi,;););)
a za koga ti navijas??(mislim u ski skokovima)

Vidim da imaš velikog idola čim si za nick stavio njegovo prezime...ali stiže nova mlada krv koja će naterati Romorena brzo da promeni skije i umesto 239 opet da ima vidljivu marku skija.
Šlirencauer,Hilde,Koh,Haponen,Kudelka...to su samo neki koji će ove sezone jurišati na nove rekorde.
Inače taj Romorenov skok je stvarno delovao (a i sada kada ga pogledam) zastrašujuće kada vidim gde je čovek sleteo...nadam se da kad krene sezona da ću pored već gore navedenih videti nekog novog "pozitivnog ludaka" koij će nas oduševljavati dugim skokovima :mrgreen:

Naravno da ce biti i boljih mladih skakaca, dace bog, ustvari neki se vec sada naziru...
ali 239-ka je ipak 239-ka a uz to slusamo istu muziku :super: ustvari ja ne slusam samo to ali ipak... Slirenzauer je stvarno extra skakac on ce da nasledi i Romorena i Hanevalda ;)
A moram da priznam da uvek kada vidim tvoj avatar ja ce nasmejem, Del Boy je stvarno smesan lik... a tek onaj njihov auto "Reliant Regal" :hahaha:

http://en.wikipedia.org/wiki/Reliant_Regal

Naravno da ce biti i boljih mladih skakaca, dace bog, ustvari neki se vec sada naziru...
ali 239-ka je ipak 239-ka a uz to slusamo istu muziku :super: ustvari ja ne slusam samo to ali ipak... Slirenzauer je stvarno extra skakac on ce da nasledi i Romorena i Hanevalda ;)
A moram da priznam da uvek kada vidim tvoj avatar ja ce nasmejem, Del Boy je stvarno smesan lik... a tek onaj njihov auto "Reliant Regal" :hahaha:

http://en.wikipedia.org/wiki/Reliant_Regal
Romoren im je dao zadatak da ga obore i nadam se do novogodišnje turneje da će neko od mladih da se q.chi sa rekordom...nisam te razumeo ovo za muziku?
Ovi iz Mućki su teške "budale" koje su me naterale da neki put i ja tako razmišljam i radim kao i ti idioti.
Gregor sve to jako brzo rusi.. mada je Hanavald zaista poseban letac
Sven je bio car :ok:

ma nije bitno, Romoren slusa Satyricon, norveski bend a i ja po neki put... ;-)
hahahahaha i tebe naterali da radis isto, samo nemoj da mi kazes da si isao na maskenbal i obukao se kao betmen... :-)))
e, odosmo daleko od teme... i tako su ski skokovi...

Ja slušam isključivo samo italo-disco muziku.
Nedaj Bože da se obučem kao oni (možda nabacim malo bruta i stavim 24 karatno lanče) ali bih voleo da valjam neku robu kao oni al da me ne ganjaju cajkani :mrgreen:
Nego,video sam u najavi na Eurosportu da kreće to letnje kuvanje po zelenim skakaonicama...kako to smešno izgleda.

Uf,sunce mu kalajsano koliko je toplo ni pivo ne pomaže...moram malo da dođem na ovu temu i da se rashladim...a i kad vidim Romorenov avatar kao da je neko uključio klimu...pivo odmah ima neku draž :drunk:

Back