Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
Dok ne dođe zima mogu da utonu u "letnji san"
![]()
kakva fotomontaza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne dođe zima mogu da utonu u "letnji san"
![]()
Eh...Steta! Al' dobro dosta je skak'o, zasluzio je odmor. Za koga sad navijam? Razmislicu do sledeceg takmicenja.JANNE AHONEN je zavrsio svoju karijeru kao ski skakac... tj. ovih dana se povukao iz takmicenja i vise se nece pojavljivati... Ova vest me je nekako rastuzila iako ga nisam puno volela...

Ja predvideo njegovu penziju još pre par nedelja...ipak nam odlazi jedan velikan koji nam je ovaj predivan sport učinio zanimljivijim i donosio je pregršt uzbuđenja i velike borbe sa mnogim velikanima ski skokova.
Hvala za sve
A sad pravac Zlatibor na 7 dana pa se čujemo posle 5.aprila...uživancija,uživancija,uživancija,odmor,klopa,provod i hrkanje do besvesti![]()

@Danijella
Nemo' se brines GREGOR ce da osvoji svetski kup![]()
Ja predvideo njegovu penziju još pre par nedelja...ipak nam odlazi jedan velikan koji nam je ovaj predivan sport učinio zanimljivijim i donosio je pregršt uzbuđenja i velike borbe sa mnogim velikanima ski skokova.
Hvala za sve
A sad pravac Zlatibor na 7 dana pa se čujemo posle 5.aprila...uživancija,uživancija,uživancija,odmor,klopa,provod i hrkanje do besvesti![]()
fino se provedi,
a za koga ti navijas??(mislim u ski skokovima)

@Danijella
Ma ja sam to zbog tebe rekla. Najverovatnije cu ostati za fince da navijam.

pa lepo... samo nemoj za onu nesrcu harri ollija... decko ce da me ubije psihicki zbog njegovog alkohola... stvarno je dobar ski skakac ali ima neke svoje fix ideje![]()

Ne, necu za Olija. Mati H. je moja "zlatna" rezerva![]()

ustvari ja ne slusam samo to ali ipak... Slirenzauer je stvarno extra skakac on ce da nasledi i Romorena i Hanevalda 
Romoren im je dao zadatak da ga obore i nadam se do novogodišnje turneje da će neko od mladih da se q.chi sa rekordom...nisam te razumeo ovo za muziku?Naravno da ce biti i boljih mladih skakaca, dace bog, ustvari neki se vec sada naziru...
ali 239-ka je ipak 239-ka a uz to slusamo istu muzikuustvari ja ne slusam samo to ali ipak... Slirenzauer je stvarno extra skakac on ce da nasledi i Romorena i Hanevalda
A moram da priznam da uvek kada vidim tvoj avatar ja ce nasmejem, Del Boy je stvarno smesan lik... a tek onaj njihov auto "Reliant Regal"
http://en.wikipedia.org/wiki/Reliant_Regal
Sven je bio carGregor sve to jako brzo rusi.. mada je Hanavald zaista poseban letac