Ski skokovi

Možda sam malo poranio ali ne mogu da dočekam:
27.11 počenja nova sezona :super:
Od 27. do 30.11. u Kusamu (Finska) kreće karavan nebeskih skakača i trajaće sve do 22.03.2009. kada će se zatvoriti pozornica takođe u Kusamu.
Tradicionalne 4 novogodišnje skakaonice ostaju u istim terminima.

Što mrziš norvežane :dontunderstand:
Odlični skakači,odličnog trenera i zadnjih godina ukupno najbolji kao tim.
Imaju i buduću veliku zvezdu ski skokova Tom Hildea.
Ja uvek za njih navijam kada su timski skokovi.
Inače ova tvoja izjava neće se sigurno svideti prijatelju sa foruma Romorenu.

Koje ono danas bilo mučenje u Kussamu,te vetar,te jak sneg pa onda neke peripetije sa nečim što nema veze sa vremenskim prilikama,da poludiš.
U timskim skokovima pobedili Finci koji su u zadnjem skoku Hautameakija prestigli Austrijance za nekih 6 bodova (nije mi bilo baš sve do kraja jasno zašto nije skakala i ta čevrta serija skakača).

Danas sigurna pobeda Simona Amana i sa ovom pobedom trenutno vodi kolo sa 25 bodova više od Šlirencauera.
Alo ljudi,gde ste...jel vas smorila ova kiša ili šta :dontunderstand:
Kada nema mojih pajtosa Nordija,Romorena i pajtašice Danijele onda imam osećaj kao da sam malo skrenuo i kao da čujem svoj eho kad god ovde dođem.

Danas sigurna pobeda Simona Amana i sa ovom pobedom trenutno vodi kolo sa 25 bodova više od Šlirencauera.
Alo ljudi,gde ste...jel vas smorila ova kiša ili šta :dontunderstand:
Kada nema mojih pajtosa Nordija,Romorena i pajtašice Danijele onda imam osećaj kao da sam malo skrenuo i kao da čujem svoj eho kad god ovde dođem.

:sad2::sad2:Nisam gledala....

Tu sam ja, imam jurnjave oko fakulteta ali sta je tu je, jos malo pa stize turneja a to nece proci bez mene na forumu. :ok:
Ma iskreno da ti kazem, nisam imao vremena ni da kao covek ispratim sva dogadjanja u vezi skokova pa nisam smeo da vam izadjem pred oci. :roll:
Nego ne znam da li mi se cini ili je ova tema stvarno malo zacutala u zadnje vreme ? To svakako mora da se ispravi... :D

Tu sam ja, imam jurnjave oko fakulteta ali sta je tu je, jos malo pa stize turneja a to nece proci bez mene na forumu. :ok:
Ma iskreno da ti kazem, nisam imao vremena ni da kao covek ispratim sva dogadjanja u vezi skokova pa nisam smeo da vam izadjem pred oci. :roll:
Nego ne znam da li mi se cini ili je ova tema stvarno malo zacutala u zadnje vreme ? To svakako mora da se ispravi... :D

Vidim- vi ste stara garda na ovoj temi:lol:...
Za mene ovako neupucenu:rumenko:......ti navijas za Norvezane?:whistling:

Poslednja izmena:

Dobro je,prvo naravno obavljaj svoje neophodne poslove a za ovu temu,ne brini,ako ništa drugo pojavljuju se neki novi zaljubljenici u ovaj predivan sport koji će koliko-toliko biti tu da nam tema ne ode u ofsajd...pozdrav i nemoj baš da čekaš 4 novogodišnje da bi se sledeći put javio :bye:

Vidim- vi ste stara garda na ovoj temi:lol:...
Za mene ovako neupucenu:rumenko:......ti navijas za Norvezane?:whistling:

Nema ovde stare i nove garde.....svi smo mi isti kada je ovaj sport u pitanju samo što smo mi eto ranije počeli da razmenjujemo mišljenja i utiske o ski skokovima...voleo bih kada bi bilo više njih ovde,ali...:confused:
A to da Romoren navija za norvežane,ma jok,odakle ti to.....:whistling:

Back