Ski skokovi

Od jednog prosečnog skakača koji je do svoje 27-28 godine često kaskao za najboljima i koji je sa svojim trećim mestom prošle godine ipak sve iznenadio dobrim plasmanom,sada ne može jednostavno čovek da se zaustavi...no,ima da se gulji još dosta a 4 novogodišnje su prave poslastice i tu će tek biti vatre.
Danas:
1.Aman
2.Loitzl
3.Šliri
U generalnom Aman povećao prednost u odnosu na Šlirija na 115 razlike...sutra,isto mesto,drugi dan takmičenja.

Od jednog prosečnog skakača koji je do svoje 27-28 godine često kaskao za najboljima i koji je sa svojim trećim mestom prošle godine ipak sve iznenadio dobrim plasmanom,sada ne može jednostavno čovek da se zaustavi...no,ima da se gulji još dosta a 4 novogodišnje su prave poslastice i tu će tek biti vatre.
Danas:
1.Aman
2.Loitzl
3.Šliri
U generalnom Aman povećao prednost u odnosu na Šlirija na 115 razlike...sutra,isto mesto,drugi dan takmičenja.

Ja polomila par stvarcica u kuci zbog onog Amana......:whistling:

E sada se već osećam kao među svojima:

You'll Never Walk Alone

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.

You'll never walk alone.

Ali nemojte da bežite sa teme, ovo je bilo jače od mene. z:lol:

E sada se već osećam kao među svojima:

You'll Never Walk Alone

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

You'll never walk alone.

You'll never walk alone.

Ali nemojte da bežite sa teme, ovo je bilo jače od mene. z:lol:

Za ovu pesmicu dobijas :poklon: od mene.....z:mrgreen:

Pa da znaš da po malo i jeste... z:lol:

Ammann i meni počinje malo da bude dosadan ali čovek stvarno počeo da leti u zadnje vreme, zasluženo je prvi... za sada...

Dobijate pozdrav od mene do vikenda koji posebno važi za one kojima se sviđa pesma koju postavih gore a koliko vidim takvih je više nego što sam mislio... z;)

2lubf2t.jpg

A koliko vidim, tvoje "austrijanče" rešilo da preleti Ammanna... z;) Ajd' baš da vidim šta će da uradi, teško da će neko da im se umeša u trku, jedino možda Loitzl.

Romøren umalo da zakasni na kvalifikacije.
2cgepn8.jpg

Možda je brojka malo manja ali sigurno nisi jedina na spisku gore pomenutih... :kafa:

A sutra ima prenos Oberzdorfa na eurosport-u u 16:45h a valjda i na drugom kanalu RTS-a samo ne znam u koje vreme. z;)

Možda je brojka malo manja ali sigurno nisi jedina na spisku gore pomenutih... :kafa:

A sutra ima prenos Oberzdorfa na eurosport-u u 16:45h a valjda i na drugom kanalu RTS-a samo ne znam u koje vreme. z;)

Srecnicez:shock:...ja ni macku ne mogu da nateram da gleda sa mnom ski skokove:lol:....

Gledacu...od komentatora zavisi na kojoj televiziji...mada mi je nekada najbolje da gledam UK Eurosport....

Back