emagnr
Primećen član
- Poruka
- 996
Ovo vec nije normalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, da, švajcarac radi svoj posao najbolje što može a izgleda da dosta može ove sezone, svaka čast.
A jel znate ko je najbolje plasirani skakač u ovogodišnjoj turneju 4 skakaonice među onima koji nemaju bodove ?![]()

...

Danas se ustvari videlo koliko su sudije neodlučne kada su bile na strani Amana kada su mu pre 2 nedelje dodeli pobedu koja je isti za volju bila nepravedna (dodirnuo dupetom tlo pre dozvoljene linije za to)...jedni mu danas daju 17 i 17.5 a drugi 19.....ali je zato napokon probio led večiti drugi,već veteran Loitzl - svaka mu čast.
Biće "pokolj" u Insbruku i Bišeshofenu.
http://tinyurl.com/VIDEO-Ski-Jumping-LOITZL
Snimke skokova Amana i Loitzla, Svajcarcu su dani preniski bodovi

http://tinyurl.com/VIDEO-Ski-Jumping-LOITZL
Snimke skokova Amana i Loitzla, Svajcarcu su dani preniski bodovi
BUDEM OBAVEŠTENA i da mogu odma! po završetku samo da prebacim lepo na tltxt a ne da molim boga da se režija smiluje i omogući nam uvid u sve tabele pre nego se isključi iz prenosa.Ja sam se vukljala po njihovom sajtu ali nisam nigde naletela na takvu opciju(il sam ćorava
).Onda sam se nakačila ovde
u nadi da ću i za to kao i za mnoge druge stvari do sad uspeti da nađem pomoć na ovom forumu.Mnogo hvala
emangr i Romorenu
(bez uvrede ali meni b.e.romoren deluje kao psihopatski ubica
a opet bi nekako i volela da proba da me ubije il ako ništa drugo muči
)koji su postavili ona dva linkića gore sa gen.poretkom i kalendarom.Mnogo mi je žao što su Olli i Šmit danas ispušiliz
a mnogo mi je drago
što je Aman ispušio
Pozdrav svima 

Original postavio Romøren
A evo za tebe jedna (Romørenova) norveška, narodna pesmica:
sramota
.....

Ovo danas u Saporou je bilo uzas...gledalaca - vise se ljudi skupilo ispod pecurke za gradski autobus na bilo kojoj stanici,skokovi (osim Gregorovih) - ma bolje da su se bez skija zaleteli valjda bi duze doskocili...cak je i Gregor sa njegovih 132,5 m.u prvoj seriji bio nezadovoljan skokom a imao je vise od drugoplasiranog skoro 10 m.vise.
Organizatori su krivi......pa zar "onoliko" zaletiste.....