Ski skokovi

Da, da, švajcarac radi svoj posao najbolje što može a izgleda da dosta može ove sezone, svaka čast. :ok:

A jel znate ko je najbolje plasirani skakač u ovogodišnjoj turneju 4 skakaonice među onima koji nemaju bodove ? z:lol::dash:

Svima vama želim u novoj godini sve ono što poželim sebi i svojima i da nemate trzavica u ovoj nastupajućoj "veštački izazvanoj ekonomskoj krizi" z:poz: :grudvanje: z:bv: :poklon: z:dm:
Danas se ustvari videlo koliko su sudije neodlučne kada su bile na strani Amana kada su mu pre 2 nedelje dodeli pobedu koja je isti za volju bila nepravedna (dodirnuo dupetom tlo pre dozvoljene linije za to)...jedni mu danas daju 17 i 17.5 a drugi 19.....ali je zato napokon probio led večiti drugi,već veteran Loitzl - svaka mu čast.
Biće "pokolj" u Insbruku i Bišeshofenu.

Danas se ustvari videlo koliko su sudije neodlučne kada su bile na strani Amana kada su mu pre 2 nedelje dodeli pobedu koja je isti za volju bila nepravedna (dodirnuo dupetom tlo pre dozvoljene linije za to)...jedni mu danas daju 17 i 17.5 a drugi 19.....ali je zato napokon probio led večiti drugi,već veteran Loitzl - svaka mu čast.
Biće "pokolj" u Insbruku i Bišeshofenu.

http://tinyurl.com/VIDEO-Ski-Jumping-LOITZL
Snimke skokova Amana i Loitzla, Svajcarcu su dani preniski bodovi

http://tinyurl.com/VIDEO-Ski-Jumping-LOITZL
Snimke skokova Amana i Loitzla, Svajcarcu su dani preniski bodovi

Ovo je bilo čisto glupiranje što se tiče ocena za Amana...ili su hteli da ga dokusure sa niskim bodovima ili su pojedine sudije bile u strahu da mu to urade...iskreno,ne sećam se kada je bilo ovoliko očigledno velikih razlika u bodovanju sudija...jedino su nekada Ahonena ovako kao danas Amana loše bodovale sudije.

Ljudi,jel zna neko kako bi mogla da ostavim neku poruku ovim ludajama sa eurosporta i podsetim ih da bi stvarno bio red da obnove kalendar i liste poretka na teletekstu jer je bajata.Tamo i dalje poredak najboljih Morgenstern, Schlierenzauer, Ahonnen a to je bajato.Isto kao što se prošle sezone u to vreme pogrešno tamo vuko Janda od pretprošle.Kod njih to uvek kasni godinu dana a ipak bih više volela da za razliku od "nekih"z:hm:BUDEM OBAVEŠTENA i da mogu odma! po završetku samo da prebacim lepo na tltxt a ne da molim boga da se režija smiluje i omogući nam uvid u sve tabele pre nego se isključi iz prenosa.Ja sam se vukljala po njihovom sajtu ali nisam nigde naletela na takvu opciju(il sam ćorava z:().Onda sam se nakačila ovde z:)u nadi da ću i za to kao i za mnoge druge stvari do sad uspeti da nađem pomoć na ovom forumu.Mnogo hvala z:poz: emangr i Romorenu z:poz: (bez uvrede ali meni b.e.romoren deluje kao psihopatski ubica :zstidljivko: a opet bi nekako i volela da proba da me ubije il ako ništa drugo muči :whistling:)koji su postavili ona dva linkića gore sa gen.poretkom i kalendarom.Mnogo mi je žao što su Olli i Šmit danas ispušiliz :(a mnogo mi je dragoz:pšto je Aman ispušioz:lol:Pozdrav svima z:poz:

Poslednja izmena:
Dakle,budućnost ski skokova ostaje na penzionerima...osim Gregora ove ostale "nove nade" ski skokova tapkaju u mestu...zaista su me pojedinci veoma razočarali.
Lojtclu svaka čast,Gregor prenervozan i mislim da je bilo ovo recimo " 8 novogodišnjih skakaonica" da bi možda tek na kraju bio onaj pravi,Aman kao da je ipak sve usmerio na Svetski Kup a da mu je ovo došlo kao nekakava mala eskurzija...vredni pomena još:Šmit - ogroman aplauz za ovog veterana i Vasiljev.

Odoh ja sa Krstarice, a vi se zatrcali da "zakopate" temu.......:lol: sramota:mrgreen:.....
Nego, mora da je gospodin Romøren u svom zivotu izucio neke magijske vestine.....moje Austrijance samo napreduje.......:lol:

Evo me posle duzeg vremena..."internet je cudo" ali sto je tek cudo kad te komp izda z:((
Elem,Shliri daje domaci zadatak gradjevinskim inzinjerima da pocnu da razmisljaju za vece skakonice i letaonice...mislim da Aman drasticno pada sa formom i da je svetski kup prakticno resen.
Ono sto sigurno negativno bode u oci je to da su ove godine (osim naravno Gregora) mlade tzv.nove nade i buduci sampioni POTPUNO PODBACILI i veoma su me razocarali...Okabe,matorac koji ove godine ima svega par skakanja da onako osramoti mlade je za svaku njihovu osudu...za ostale poput Shmita,Malisha,Lojicla,Vasiljeva i ostalih tek da ne govorim.
Sutra rano zajtra nova stanica - Saporo.

Ovo danas u Saporou je bilo uzas...gledalaca - vise se ljudi skupilo ispod pecurke za gradski autobus na bilo kojoj stanici,skokovi (osim Gregorovih) - ma bolje da su se bez skija zaleteli valjda bi duze doskocili...cak je i Gregor sa njegovih 132,5 m.u prvoj seriji bio nezadovoljan skokom a imao je vise od drugoplasiranog skoro 10 m.vise.

Ovo danas u Saporou je bilo uzas...gledalaca - vise se ljudi skupilo ispod pecurke za gradski autobus na bilo kojoj stanici,skokovi (osim Gregorovih) - ma bolje da su se bez skija zaleteli valjda bi duze doskocili...cak je i Gregor sa njegovih 132,5 m.u prvoj seriji bio nezadovoljan skokom a imao je vise od drugoplasiranog skoro 10 m.vise.

Organizatori su krivi......pa zar "onoliko" zaletiste.....

Jucerasnje kvalifikacije jos jednom su dokazale da je Andrea Kutel ubedljivo najbedniji Svetski sampion na velikom brdu u zadnjih 30 godina

Pored toga,nije mi jasno zasto jedan od komentatora (zovimo ga tako) redovno pise hvalospeve hariju oliju,cesto pri tom umanjujuci rezultate velikog Slirenzauera!! I juce smo mogli da vidimo kako se Finac cereka svojom kretenskom facom kada je doskocio na 80 metara a Austrijanac je leteo do 130 metara (iako za to nije bilo nikakve potrebe) posto je maximalno posvecen onome sto radi. Pored toga,oli,koji je 5 godina stariji od Gregora,za dva zivota nece postici ono je sto Austrijanac vec ucinio,a bogami tek je poceo

Naprotiv,meni je bilo jako zanimljivo i istorijski zabeleženo.
Ako,naravno izuzmemo solo teror Gregora ove godine,stvarno ne znam čemu se nadati u narednoj sezoni kada je recimo na današnjem postolju stalo ukupno 103 godine života :(
Sa onom drugom serijom ipak bi Gregor trebao da bude zadovoljan jer su ovi nakon njega kao iz nokšira iskakali - totalno usrani :thumbdown:

Back