СКЦ ће бити отворен месец дана за јавност да грађани виде шта су блокадери оставили за собом

Botovi a ko je ubio Olivera Ivanovića? Ko je ubio Cvijana? Yo vi iz sns centrale ne znate. Ko je odgovoran za pad nadstršnice i kad će to da pokažete? Ovo vam je još jedna tema dana da botujete. Polako, ostaćete bez posla kad ode sns ne sekirajte se ništa.

Jutros na RTS u Jutarnjem prva vest kako su studenti iz SKC odneli kompjutere
ne smeta im što su ovi pokrali milijarde, samo od posla pruge BG-SU oko 600 miliona dolara strpali u džepove, al smeta im što su studenti odneli dva kompa u vrednosti od 500 eura..
kad padne ovo zlo sve te iz RTS a na ulicu.. ali sve, od čistačice do direktora!

Upravo gledam Pink, tema blokaderi opljačkali SKC?!!!
Gledam i face gostiju koji komentarišu i optužuju. Ne znam u kakvom je stanju zgrada, ni šta je istina u svemu tome, ali kada vidim ove sagovornike sa natpisima na čelu: Udari me, pljuni me, zaveži me... sve mi je jasnije!

Jutros na RTS u Jutarnjem prva vest kako su studenti iz SKC odneli kompjutere
ne smeta im što su ovi pokrali milijarde, samo od posla pruge BG-SU oko 600 miliona dolara strpali u džepove, al smeta im što su studenti odneli dva kompa u vrednosti od 500 eura..
kad padne ovo zlo sve te iz RTS a na ulicu.. ali sve, od čistačice do direktora!
Služba mora da se razmontira skroz i da se objavi sve. Imena svih saradnika i sta su radili protiv sopstvenog naroda. Niko normalan neće sa nama ni razgovarati dok ne očistimo kriminal iz institucija. Znaju svi kakvo je stanje u Srbiji i istim ne žele da se bave jer smo toliko u lošem stanju da nismo sposobni da ugrozimo nekoga. Nema niko u svetu vremena da se ubedjuje sa Srbima da nije normalno da država usko saradjuje sa kriminalom i da nije normalno da vlast drže kriminalci. Ignorišu nas svi na maks. Dovoljno je samo da predjes preko granice i da vidis da je za tebe poseban terminal ili ulaz.

Gledam i face gostiju koji komentarišu i optužuju. Ne znam u kakvom je stanju zgrada, ni šta je istina u svemu tome, ali kada vidim ove sagovornike sa natpisima na čelu: Udari me, pljuni me, zaveži me... sve mi je jasnije!
blokiraj to smeće
sve mi je na blok Pink, Hepi, Prva, B92.. osim RTS a..

Udbaska proseravanja 1/1
Dzaba SNSpinujes Tihi...

Naravno da ce u Novembru opet biti novi protesti, jer SNSekta ZA GODINU DANA NIJE NIKOGA OSUDILA ZA UBISTVO 16 LJUDI !!!

Hej!!!

16 LJUDI JE UBIJENO A NIKO NIJE OSUDJEN !!!

Pa u kojoj to sprdacini od drzave ima u celom svetu ?!

:rtfm:

...
Niti ce biti osudjen bilo ko, jedino baba seru da navataju.

Kako mozes da gledas to smece, ja tv ne gledam godinama, samo internet.

Back