- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja vlast? Ona koja laže, ne/vješto manipuliše masom, napada i vrijeđa svoj narod, sramoti državu i njene stanovnike?Ne znam kako je vlast to dopustila, zločince sad treba debelo kazniti sve do jednog.
A šta je ovo u skc-u? ne zna se ko je goriKoja vlast? Ona koja laže, ne/vješto manipuliše masom, napada i vrijeđa svoj narod, sramoti državu i njene stanovnike?
Dokazi, meni trebaju dokazi!A šta je ovo u skc-u? ne zna se ko je gori
pa pogledaj po ulici šta rade kontenjeraši zombi šetačiDokazi, meni trebaju dokazi!
Namjestili su to. Providno.
Kontejnere ništa ne boli! Ljude boli.pa pogledaj po ulici šta rade kontenjeraši zombi šetači
Ne znam šta si hteo reći. Stoka je stoka, i u toru i van njega.Kontejnere ništa ne boli! Ljude boli.
Ima li većega tora od SNS-pristalica?Ne znam šta si hteo reći. Stoka je stoka, i u toru i van njega.
Služba mora da se razmontira skroz i da se objavi sve. Imena svih saradnika i sta su radili protiv sopstvenog naroda. Niko normalan neće sa nama ni razgovarati dok ne očistimo kriminal iz institucija. Znaju svi kakvo je stanje u Srbiji i istim ne žele da se bave jer smo toliko u lošem stanju da nismo sposobni da ugrozimo nekoga. Nema niko u svetu vremena da se ubedjuje sa Srbima da nije normalno da država usko saradjuje sa kriminalom i da nije normalno da vlast drže kriminalci. Ignorišu nas svi na maks. Dovoljno je samo da predjes preko granice i da vidis da je za tebe poseban terminal ili ulaz.Jutros na RTS u Jutarnjem prva vest kako su studenti iz SKC odneli kompjutere
ne smeta im što su ovi pokrali milijarde, samo od posla pruge BG-SU oko 600 miliona dolara strpali u džepove, al smeta im što su studenti odneli dva kompa u vrednosti od 500 eura..
kad padne ovo zlo sve te iz RTS a na ulicu.. ali sve, od čistačice do direktora!
nemam pojma ja sam neutralan, ne valjaju ni jedni ni drugiIma li većega tora od SNS-pristalica?
blokiraj to smećeUpravo gledam Pink, tema blokaderi opljačkali SKC?!!!
Gledam i face gostiju koji komentarišu i optužuju. Ne znam u kakvom je stanju zgrada, ni šta je istina u svemu tome, ali kada vidim ove sagovornike sa natpisima na čelu: Udari me, pljuni me, zaveži me... sve mi je jasnije!
vi neutralni ste najveći šljam Srbijenemam pojma ja sam neutralan, ne valjaju ni jedni ni drugi
Niti ce biti osudjen bilo ko, jedino baba seru da navataju.Udbaska proseravanja 1/1
Dzaba SNSpinujes Tihi...
Naravno da ce u Novembru opet biti novi protesti, jer SNSekta ZA GODINU DANA NIJE NIKOGA OSUDILA ZA UBISTVO 16 LJUDI !!!
Hej!!!
16 LJUDI JE UBIJENO A NIKO NIJE OSUDJEN !!!
Pa u kojoj to sprdacini od drzave ima u celom svetu ?!
...
Kako mozes da gledas to smece, ja tv ne gledam godinama, samo internet.Upravo gledam Pink, tema blokaderi opljačkali SKC?!!!
Gledam i face gostiju koji komentarišu i optužuju. Ne znam u kakvom je stanju zgrada, ni šta je istina u svemu tome, ali kada vidim ove sagovornike sa natpisima na čelu: Udari me, pljuni me, zaveži me... sve mi je jasnije!
Ostavili su veliki smrad koji osecam i preko monitora.Krstarica otvorena za javnost do daljnjeg da se vidi sta su Fahmijini botovi ostavili za sobom.
![]()