Скандалозна реклама кладионице: Исмевају српску славу, литургију и СПЦ

SPC mora da se ocisti, ogrezli su u grehu u zadnje vreme. Vucic utice na izbor Patrijarha... strasno.

Ipak je sve politika, novac i moc.

Kod mene su restituisanu crkvenu zemlju uzeli mafijasi i tajkuni da rade. Ja sam licno tada radio na licitaciji zemlje u mojoj opstini.

A posto nas je gospodin nakon vodio na veceru, mogao sam cuti kako izgleda poseta najmocnijeg coveka SPC, bezbednosne provere itd.
Zasto nisu nesto dali seljacima i stanovnicima opstine u arendu da rade nego bas tajkunima???

SPC mora da se ocisti, ogrezli su u grehu u zadnje vreme. Vucic utice na izbor Patrijarha... strasno.

Ipak je sve politika, novac i moc.

Kod mene su restituisanu crkvenu zemlju uzeli mafijasi i tajkuni da rade. Ja sam licno tada radio na licitaciji zemlje u mojoj opstini.

A posto nas je gospodin nakon vodio na veceru, mogao sam cuti kako izgleda poseta najmocnijeg coveka SPC, bezbednosne provere itd.
Zasto nisu nesto dali seljacima i stanovnicima opstine u arendu da rade nego bas tajkunima???
Ja idem u manastire zbog svetinja ne zbog monaha.Uvek je bilo ekumenista i bice.Ali to nije nikakvo opravdanje da se mi ponasamo isto.

Ja idem u manastire zbog svetinja ne zbog monaha.Uvek je bilo ekumenista i bice.Ali to nije nikakvo opravdanje da se mi ponasamo isto.
Ako to je sam vrh SPC i tako... uzasno.

Zar se nisu pokacili sa stanovnicima neke ulice u BG zbog neke zgrade koju su poceli da grade...

Ako to je sam vrh SPC i tako... uzasno.

Zar se nisu pokacili sa stanovnicima neke ulice u BG zbog neke zgrade koju su poceli da grade...
Pa imaju Srpske pravoslavne crkve koje pripadaju Eparhiji Rasko Prizrenskoj koje i dalje postuju Svetosavske kanone i ne opste sa ekumenistima koji su ma vrhu SPC.

Upravo ti dete generalizuješ kada tako govoriš o Crkvi.
Opet preplićeš jezikom te demonske misli i zlobe. Ne može ni jedan Hrišćanin izaći na kraj sa jezikom Sotone. Jer to je Sotonin posao da vrši prevaru.

Objasnio sam da društvo kao takvo ne može biti moralno bez Crkve i religije. Jer je bez religije glavni Bog društvu novac.

Sve je tu jasno, a ti možeš da sudiš i optužuješ i bacaš drvlje na mene. Svaku duševni bol koji mi naneseš meni je poklon. Samo udri.
dostigli ste peti nivo - manipulacija i licemerje savladano

Nema morala bez Crkve i vere u Hrista.
Zato se društvo večito davi u porocima i zlu.
da te ponovo

svi japanci, kinezi , indijci ... - nemoralni?

ne bih se bas slozio
citiram kao i mene

Nisu ni svi Srbi ali je društvo nemoralno. Kao i sva mirjanska društva koja su sekularna.

Ja nisam rekao nikada da jesu svi. To su reči koje ti demon satanizovan ubacuje u glavu.

Lažeš a to je greh.

Pokajmo se zajedno za naše grehe u prvoj liturgiji. ❤️
da se vidi cela konverzacija

mi ateisti ne mozemo tako nemoralno da pisemo

@sasasta

Screenshot_1.png

Šta je tu ljubljeni moj nejasno?
Koji je razlog tvoje gordosti i besa? Da te nije neki pop povredio nekako? Što tebi smeta ako je neko vernik?

Evo vidi kako se šiti istina.

Ako koza laže rog ne laže.

Pravoslavnih hrišćana u Japanu danas ima oko 40.000.

Istina se širi.

A ti dragi moj brate ja ću se pomoliti da se iz tebe izgone demoni gordosti i srdžbe i da te Bog nadahne. Razmisli i shvatićeš koliko imaš žeđi za napajanjem duše. Stomak ti je pun a duša žedna. Nemoj tako da Bogohuliš.

Nismo više u Sotonskom komunizmu.

Глупо је да се поп клади, када може да јури дечаке, туђе жене,наплаћује народу сваку верску радњу, шверцује дрогу и лечи лопатом наркомане.
Vidim ja da bi ti kao komunisti jahao popove.
DOBRO KAZU STARI - KAKAV JE NAROD TAKVI SU MU I POPOVI.

Ko zna koliko njih tako ode. Ono slabic sam da se nosim sa zivotnim problemima i obavezama pa hajd da ja pobegnem u manastir tako ne moram o nicem da brinem.
DON'T BE WEAK! Punch the Sotona in the face!
U manastiru je mnogo veca duhovna borba nego u svetu ,u svetu je borba za materijalizam i prezivljavanje.

Back