- Poruka
- 77.002
ne zašto je to spominjao kad ga niko nije pitaoprovalili smo sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zašto je to spominjao kad ga niko nije pitaoprovalili smo sve
ne zašto je to spominjao kad ga niko nije pitao
Какви су то зајапурени изрази?Скрвила поган
Ај бар научи кад се шта пише великим словом, кад се толико преузносиш вером.Naravno da sam procitao Sveto Pismo i to vise puta.
Ti decko nemas pojma o pravoslavlju da si makar jedno jevandjelje procitao do kraja ne bi lupao tolike gluposti.
Nasu crkvu je kreirao sam Gospod Isus Hristos. Apostolima je dao blagodat boziju a apostoli svestenicima da misionare, da sluze , mole se, pricescuju, ispovedaju.
Bez ispovesti, pokajanja, posta i pricesca nema ni spasenja.
glupostiМатерњи дијалекат? Ок слободно ти немој да се стидиш...
Признај баш ти се свидела а?gluposti
cuvena recenica iz filma tito i ja
on kao poglavar SPC ne treba da doliva ulje na vatru nekom strancu, deluje mi ko da se uvlači putinumozda zato sto je istina
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.uvek smo ziveli kao braca u miru al zlikovci stalno mute vodu i zele svadju i sukobe
On je takav od ČernobilaUpravo si smešan.
kako ti lažeš i radiš za rusku obaveštajnu službu!U pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Jedan od primera je sveštenik Nikola Soldatović koji šalje ljudima fotomontaže u kojima ismeva patrijarha, vladike, kao i predsednika Srbije.
Dotični je iz Kučeva, radi za Rumunsku obaveštajnu službu (čitaj NATO) od kojih za svoj "rad" prima određenu apanažu.
Za dobijene domaće zadatke potrebno je da udara po patrijarhu, vladikama, monasima a najpre na predsednika Srbije.
Otuda udar i na svetinju Tumane, jer je taj manastir simbol srpskog naroda upravo u tim krajevima naše zemlje.
Kao što u državi imamo ljude koji su iznutra "pomagali" obojenu revoluciju i u SPC su stranci pronašli ljude koji to isto čine.
ne može da oladi, jer je plačen da vara ljudeSmanji doživljaj Tihi
Stalno otvaraš teme koje uznemiruju ljude koji nisu baš stabilni
A nisi pozvan da pričaš o pravoslavlju sa takvim autoritetom
Oladi malo, imaš sigurno mnogo lepog da uradiš tokom dana
opet nista ne znas... kucevo je tradicionalno bio centar najcrnjih magijskih obreda u srbijiU pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Jedan od primera je sveštenik Nikola Soldatović koji šalje ljudima fotomontaže u kojima ismeva patrijarha, vladike, kao i predsednika Srbije.
Dotični je iz Kučeva, radi za Rumunsku obaveštajnu službu (čitaj NATO) od kojih za svoj "rad" prima određenu apanažu.
Za dobijene domaće zadatke potrebno je da udara po patrijarhu, vladikama, monasima a najpre na predsednika Srbije.
Otuda udar i na svetinju Tumane, jer je taj manastir simbol srpskog naroda upravo u tim krajevima naše zemlje.
Kao što u državi imamo ljude koji su iznutra "pomagali" obojenu revoluciju i u SPC su stranci pronašli ljude koji to isto čine.
![]()
![]()
![]()
Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva
Soldatovićevo ime, kako saznajemo, povezuje se sa djelovanjem stranih obavještajnih struktura, prije svega tajne službe jedne države regiona
Nikola Soldatović, sveštenik iz Kučeva
Dok Srbija nastavlja da se suočava sa izazovima spoljnopolitičkog pritiska i unutrašnje destabilizacije, obavještajni izvori i upućeni bezbjednosni analitičari ukazuju da je meta obojene revolucije, pored državnih institucija, postala i Srpska pravoslavna crkva.
Jedan od primjera upliva stranih službi u duhovni život naroda jeste aktivnost Nikole Soldatovića, sveštenika iz Kučeva, koji je, prema dostupnim informacijama, u komunikaciji sa pojedincima distribuirao fotomontaže i satirične sadržaje usmjerene protiv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, više episkopa SPC, kao i protiv predsjednika Republike Srbije.
https://aloonline.me/identitet/manastir-tumane-i-spc-meta-svestenika-iz-kuceva/
autorska tema
Matora konjina zadriglaU pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
![]()
![]()
![]()
Soldatovićevo ime, kako saznajemo, povezuje se sa djelovanjem stranih obavještajnih struktura, prije svega tajne službe jedne države regiona
Dok Srbija nastavlja da se suočava sa izazovima spoljnopolitičkog pritiska i unutrašnje destabilizacije, obavještajni izvori i upućeni bezbjednosni analitičari ukazuju da je meta obojene revolucije, pored državnih institucija, postala i Srpska pravoslavna crkva.
Jedan od primjera upliva stranih službi u duhovni život naroda jeste aktivnost Nikole Soldatovića, sveštenika iz Kučeva, koji je, prema dostupnim informacijama, u komunikaciji sa pojedincima distribuirao fotomontaže i satirične sadržaje usmjerene protiv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, više episkopa SPC, kao i protiv predsjednika Republike Srbije.
autorska tema
који то виnecete nas pobediti djavolji segrti
mi pravoslavci smo jaci od vas
који то ви
оних 20 000на скуповима снс у митровици бг нишу ?
а оних 500 000 15.03 или 250 000 28.06 ? они нису православци јел...
20 000 оних у митровици бг и ниш ?mi normalna Srbija
Ma stvarno?Jedini neprijatelj Srpske pravoslavne crkve je Srpska pravoslavna crkva.
Mrzi me da citam temu, ko je sada udario na jadne udbase iz SPC?![]()
U pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
![]()
![]()
![]()
autorska tema
Sto ne podrzavam da nam NATO rasturi drzavu i crkvu?
Ti i Laban na braniku Guberevca.provalili smo sve
Možda ipak ti? Novi Pazar:Tihi brate...Ljuban Karan mi je javio da si promasio temu...
Veruj mi, jer smo istiMa stvarno?