Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
jel smem ja da napisem sta mislim? pa i da nisam izazvan. cim nesto napises i stisnes enter to je javno. ja posto to citam znaci da si poslala i meni.
kamija branis. nemam utisak da je smotan i tunjav i neposoban, mada je dosledno antisrpski neprijatan, provokativan, malo i podmikao, pa da ga ti branis a nisi `ničim izazvana, jer sa tobom nikakvu diskusiju nisu vodili, niti ti se ijednom jedinom reči obratila, niti lepom, niti ružnom.`. kami je bas na antisrpskom muslimanskom glasu pa eto tebe da pomognes u nevolji nezvana
znas drugome da rigovoris, a evo preko 10 sati pistis sto tebi neko odgovori. sujeta? kompleks? nema veze, neka si ti ziva i zdrava

Hajde se ti usaglasi sam sa sobom ( & predsobljem, ako treba ), pa lepo reci šta mi zameraš. Prvo je bilo da citiram i manipulišem delovima postova, pa da qenjam, pa da sam nešto iskrivila i to na bednički način, pa da sam nekoga lično napadala, a sad ispade da branim Kamija i da tebi osporavam pravo da odgovoriš na bilo koji post... Hajde stvarno se presaberi, odluči šta zapravo nije u redu i šta mi zameraš i oko čega se mi zapravo natežemo? Besmisleno je da se ovoliko nadmudrujemo zbog treće osobe, ne misliš li tako?
Eh, da, sad i cvilim i sujetna sam i komplekse imam...
Shvati, ne možeš da dodješ, pljuneš na nekoga, kažeš mu da qenja, i šta sve ne i da ne očekuješ povratnu reakciju. Djon nije poželjan, bar ne u komunikaciji koju ja preferiram, ali ako osetim djon, uzvratiću djonom.Evo, nacrtaću - niko ti ne brani da diskutuješ, čak je i poželjno, ovo je forum. Jasno je da čim stisneš enter sve napisano postaje javno i podložno kritici i komentarima. Ok. Ali bar da se zna o čemu pričamo. Kamija ne branim, nisam ja ničiji advokat. Citirala sam post korisnice gruba greška, da pokažem njen nivo kumunikacije na koju se poziva, i uradila bih to isto ma kome da je uputila tako "lepe" želje. Usput, primećuješ li da nje nema, a ti i ja se naplićemo? :roll:
Hajde, lepo i smisleno kaži šta zapravo hoćeš, šta je u mojim postovima "iskrivljeno na bednički način", koga sam lično napala... i šta si mi sve već spočitavao... Pa da se razjasnimo kao ljudi, ili da prekidamo ovu glupost, izgubila je svaki smisao.
Podsetiću te, sve je počelo mojim postom, izrečenim nikome posebno, na koji sam dobila etiketu da sam klon... jer je koleginica forumašica malo izgubila kompas izgleda...

Eh, da...
Neopisivo mi je drago da je nacistično-jevrejska farsa u datoj O.Š. konačno okončana. Ako je okončana i ako je uopšte i bilo.

E jesi ti bre konjina neopevana.
Bolje i staloženije stvorenje od Ate na Krstarici još nisam sreo.
A to se jasno da videti i iz postova kojim je replicirala na tvoje i greškine potpuno neosnovane.provokacije
Ajd sikter be somino glupava ako nemaš šta pametno da kažeš.
Otkači se bre više i prijavi ovo, da vidimo ko ima "leđa " na forumu
raz_118.gif

E jesi ti bre konjina neopevana.
Bolje i staloženije stvorenje od Ate na Krstarici još nisam sreo.
A to se jasno da videti i iz postova kojim je replicirala na tvoje i greškine potpuno neosnovane.provokacije
Ajd sikter be somino glupava ako nemaš šta pametno da kažeš.
Otkači se bre više i prijavi ovo, da vidimo ko ima "leđa " na forumu
raz_118.gif
uvek mi je drago kad simpatizeri rezima pokazu dostatak manira, kakvi god da su. to samo znaci da je razmena ipak vredela

sad si me uplasila necu moci da gledam utakmicu
ili samo javno priznajes da imas `ledja` na forumu, navuces posten svet na diskusiju, isprovociras, pa kad dobijes sta te sleduje onda prijavica i bancic po tudjim ledjima

Ja te lepo pitam - šta mi konkretno zameraš, čime sam ja bilo koga navukla na diskusiju i čime to provociram? I još jednom te lepo molim da se vratiš par stranica u nazad i isčitaš.
Ne, nemam ledja na forumu, ma šta to značilo, postove ne prijavljujem ( svega 2 ili 3 za svo ovo vreme koliko sam na forumu i to sa debelim razlogom - na primer, tip je preporučivao istovremenu upotrebu alkohola i lekova koji, kada se i u najmanjoj količini konzumiraju sa alkoholom, dovode do mučne i gotovo sigurne smrti. Jašta da sam prijavila, kada već znam koliko je opasno, a nikada ne znaš hoće li se naći budala koja će to i popiti ), i apsolutno mi nije drago kada bilo ko bude banovan. Nismo deca pa da se tužakamo učiteljici i iz potaje vičemo u-ta-ta :roll: Ako nisi primetio, ja pokušavam da spustim loptu, zato i ponavljam da je cela ova "svadja" besmislena.
Ali ti opet kažem, ne možeš da dodješ, pljuneš, optužiš i ponašaš se u fazonu :whistling:

emina je budala. propaganda nacistickih simbola u srbiji je zakonom zabranjena, od pre godinu dve

predlazem da se clanovima dzudo kluba daju ruske kape i da izvrse kontraofanzivu i da razje bu uciteljicu i da razjure naciste. nije u redu da ih uci samo izdvojenom delu istorije. nemice treba rusi da je bu javno kao deo nastavnog procesa

nije problem aktivno ucenje, nego te `uloge` , nego pozitivno prikazivanje nemaca i propagiranje nacizma i rasizma.
obrazovni karakter ima mnogo veci potencijal nego sto su kukasti krstovi i zute trake. morbidno je

nije lako nama postenom svetu na ovakvoj temi. logicno je da simpatizeri rezima temu spimuju i spamuju beomucno i beskrajno. vazno im je da se nemci ne uvrede. kami tu lepo dodje da izazove i zabiberi

Овако гледала сам филм о истој врсти наставе коју је спровео Амерчки професор ,заборавила сам име филма.Али само желим да кажем да је ово Амерички принцип наставе ишао је толико далеко да су деца кренула да бију једни друге и да се игноришу .Формирали су групе и састанке изван школе и подржавли нацизам и професора .Ако нађем филм поставићу га јако је поучан на крају су отишли толико далеко да је група деца која су представљала нацисте хтели да освоје свет и крену у оружану борбу.

Професор им је на тим састаницима говорио да постоје групе које ће да их подрже и да се прикључе њима .Страшан филм ,после тога догађаја
таква врста наставе је укинута у свим школама .

Поставићу вам филм базиран је на истинитом догађају о експрименту који је професор спровео над ђацима да увде како је лако бити заведен
и постати присталица нацистичке идеје.Оно што је било проблематично јесте да је и сам професор изгубио осећај за реалност.

Тако да овакви врсти експеримента над децом јако шкоде

Овако гледала сам филм о истој врсти наставе коју је спровео Амерчки професор ,заборавила сам име филма.Али само желим да кажем да је ово Амерички принцип наставе ишао је толико далеко да су деца кренула да бију једни друге и да се игноришу .Формирали су групе и састанке изван школе и подржавли нацизам и професора .Ако нађем филм поставићу га јако је поучан на крају су отишли толико далеко да је група деца која су представљала нацисте хтели да освоје свет и крену у оружану борбу.

Професор им је на тим састаницима говорио да постоје групе које ће да их подрже и да се прикључе њима .Страшан филм ,после тога догађаја
таква врста наставе је укинута у свим школама .

Поставићу вам филм базиран је на истинитом догађају о експрименту који је професор спровео над ђацима да увде како је лако бити заведен
и постати присталица нацистичке идеје.Оно што је било проблематично јесте да је и сам професор изгубио осећај за реалност.

Тако да овакви врсти експеримента над децом јако шкоде

Šta tek reći o nošenju štafete onom srbožderu.

Што не значи да се деци не мора на један нормалан начин држати предавање о томе ко и шта су били нацисти и какве су злочине извршили
над српским народом.

Али овај експеримент који је прво спровео Амерчки професор не води никуда

Што не значи да се деци не мора на један нормалан начин држати предавање о томе ко и шта су били нацисти и какве су злочине извршили
над српским народом.

Али овај експеримент који је прво спровео Амерчки професор не води никуда

Svakako.

Pronađi na ovoj temi postove korisnika SANOVNIK.

On je izneo zanimljive ideje.

Back