Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Моје дете је данас отишло на рекреативну наставу, седам дана. Нема мобилних, нема посета родитеља, свако дете је понело по 1200 дин. Пустите децу да буду деца.

Ако ћемо том логиком, онда треба увести и одговарајуће сексуално васпитање са посебним освртом на геј оријентацију. Мислим, ако су дететови родитељи нормални, нема разлога за бригу.

Mi smo u OŠ imali i seksualno vaspitenje, pa ne vidim problem u takvoj nastavi. Naravno, tu treba objasniti deci razliku između seksualnosti i poremećaja, pa neka i o poremećaju pričaju, zašto da ne. Ionako toga ima po TV i previše.

Хало, школа није маскарада, да се деци стављају ови или они симболи. Учитељи предају наставу и то је то.

Ja se slažem sa tobom. Ništa nije falilo obrazovanju u naše vreme. Čak smo i znali daleko više nego današnja deca.
Ali, neke stvari i merila vrednosti u ovom društvu su totalno poremećeni. Sada su došli da se školuju oni čiji roditelji ne vode računa o pismenosti, znanju, kulturi....I teško nama koji sa njima radimo.
Neke stvari se nauče samo i jedino u kući.

Mi smo u OŠ imali i seksualno vaspitenje, pa ne vidim problem u takvoj nastavi. Naravno, tu treba objasniti deci razliku između seksualnosti i poremećaja, pa neka i o poremećaju pričaju, zašto da ne. Ionako toga ima po TV i previše.

Опет ћу написати:

Допустите деци да буду деца.

Jevrejskoj opštini? :hahaha:
Policiji? A komunalnoj?
Hajde malo ozbiljnosti u raspravi.
Озбиљности? Нацистички симболи су у школама, колико знам, забрањени.
А богами кад се Јеврејска општина побунила против антисемитских изјава Маје Николић и оног певача члана Српске напредне странке, заборавих му име, овима двома није баш било до смеха.
Верујем да ће Јеврејска општина већ реаговати поводом овога. Али само полиција може доћи до сазњања да ли је , и ако јесте онда ко је платио (на жалост, генерално веома подмитљивом ) наставном особљу за ову неонацистичку свињарију.

Озбиљности? Нацистички симболи су у школама, колико знам, забрањени.
А богами кад се Јеврејска општина побунила против антисемитских изјава Маје Николић и оног певача члана Српске напредне странке, заборавих му име, овима двома није баш било до смеха.
Верујем да ће Јеврејска општина већ реаговати поводом овога. Али само полиција може доћи до сазњања да ли је , и ако јесте онда ко је платио (на жалост, генерално веома подмитљивом ) наставном особљу за ову неонацистичку свињарију.

Šta da radimo sa silnim neonacistim u filmskoj industriji? Ja imam makete aviona, neki imaju i nemače ratne oznake, jesam li ja nacista?
Ako nisam ranije napisao, hajde malo ozbiljnosti u raspravi.

Da ih izbacimo na livadu, pa neka se jure i budu deca? Dokle tako? I kad mi postajemo roditelji, oni koji se o deci brinu?

Видиш, мој отац је са 12 година био дете, али је са 20 постао одрастао човек. Данас децу од 12 година малтретирају стварима које се тичу само одраслих, а кад им наступи зрело доба, начисто подетиње. Од такве работе нема вајде.

Е, то је већ другачији вид наставе, далеко пожељнији од овог.

Па наравно, а у скалду са тим, ако се говори о нацизму, онда су ту и док. филмови НДХ о Старој Градишки, а ако је наставна јединица тероризам, ту би био сасвим примерен док. изјава који је користио Спилберг у Минхену, када Голда Мер објашњава мисију МОСАД-а широм света... Интерактивна настава је јако добар облик наставе, али треба прилагодити и узрасту и спречити да се погрешно тумачи.

Predavanje je odlicno zamisljeno, to sto su deca dileje je krivica roditelja, ne profesora. Pade mi na pamet primer- kao klinac sam gledao Pticu Trkacicu i Peru Kojota Super Genija kako rade razne ludosti, i niko nije morao da mi napise da ne probam to kod kuce, ali danaslji roditelji vecinom ni ne vaspitavaju decu, tako da ima slucajeva gde deca odgledaju Teletabise i skoce u bunar; za to nije kriv crtani, nego roditelji. Isti slucaj i ovde.

Видиш, мој отац је са 12 година био дете, али је са 20 постао одрастао човек. Данас децу од 12 година малтретирају стварима које се тичу само одраслих, а кад им наступи зрело доба, начисто подетиње. Од такве работе нема вајде.

Izgleda da si zaboravio kako su nas maltretirali sa 12 godina. Nastava morta da prati tehnološki razvoj. To znači da više table i krede nisu dovoljne.

А траке са кукастим крстом и давидовом звездом су последња реч технике?
Е да, полиција треба да испита и ко је дао да се направе те наци траке, и где.

Јер, "наставница" није само рекла ђацима - "ево на овом часу ти ћеш бити Јевреј а ти нациста, да би ..."....већ су им и траке ставили и цела ствар траје! Можда су требале да стигну и комплетне (мале) SS униформе које су, јелте, "кул"...

Back