- Poruka
- 201.879
Какве везе има васпитање деце са оваквим видом наставе?
Vaspitanje dece ima veze sa agresijom, ne sa vrstom nastave. Nije par časova istorije krivo što neki 13-togodišnjak bije drugu decu. Za to se treba obratiti njegovim roditeljima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vaspitanje dece ima veze sa agresijom, ne sa vrstom nastave. Nije par časova istorije krivo što neki 13-togodišnjak bije drugu decu. Za to se treba obratiti njegovim roditeljima.

Онда је оваква настава у себе увезала неке замуљене радње. Значи, ако ученик јеврејин искуси батине од ученика нацисте, поправиће своје понашање?![]()
E, to sam i ja rekao!
Da li si siguran da je neko dete dobilo batine od druga iz razreda zbog časa istorije? Misliš da to agresivno dete nije ranije bilo agresivno i nevaspitano? Sa tim ne mogu da se složim, ponašanje se donosi iz kuće.
I dalje nema odgvora da li je nastavnica menjala uloge deci. A po meni je najvažnije da su direktor, pedagog i svi potrebni u školi obavešteni o ovome.
Zamisli, moje dete ne uči da piše iz bukvara, imaju neku novu metodu. Da li to znači da je ta metoda lošija? Ili je, možda, naprednija?
Pa, čitaš li ti šta sam ja ranije pisao? Nije ovakva nastava uzrok što pojedina deca kinje drugu, nego to što su to poneli iz kuće i iz svog okruženja. Takva deca će da kinje druge iz bilo kog razloga. Da su na tom istom času te male seledžije glumile Jevreje, onda bi kinjile onu drugu decu da su nacisti. Siledžija je siledžija, i nikakav vid nastave nema veze sa njegovim ponašanjem.
Као што неко рече... сви смо ми ишли у школу и врло добро научили шта је добро а шта зло само путем књига из којих смо УЧИЛИ, УЧИЛИ и само УЧИЛИ! И ништа нам не фали, чак шта више већина нас је израсла у сјајне људе.
Данас све своди на пластично објашњавање, праксу која то није, теорију сведену на три реченице које не разумеју ни они што подучавају нити они што уче, а зла на све стране све више и више!
Школство нам је уништено, исцепкано, израбљено лажима, фрустрацијама модерних глобалиста који по сваку цену желе да убију сваку слободну мисао наметањем својих убитачних идеја да нас све своде на проклете зомбије којима немају морала, етике и памети.
Добродошли у будућност, онакву какву је мало ко замишљао.
Наравно да ће силеџија бити силеџија. Него, зар ти није мало спуки да ти дете носи КК или давидову звезду? Кој’ ће им који клинац све то?
Ne verujem šta sam pročitaoЕво као наставница Емина Живковић предаје деци о Другом светском рату: http://www.kurir-info.rs/deci-kacili-kukaste-krstove-clanak-192420
Још један доказ да смо комплетно полудели као народ!

Sramota. Šta sad? Na času hemije će simulirati gasne komore i ciklon B???Ne verujem šta sam pročitaoSramota. Šta sad? Na času hemije će simulirati gasne komore i ciklon B???
Ево као наставница Емина Живковић предаје деци о Другом светском рату: http://www.kurir-info.rs/deci-kacili-kukaste-krstove-clanak-192420

Ево као наставница Емина Живковић предаје деци о Другом светском рату: http://www.kurir-info.rs/deci-kacili-kukaste-krstove-clanak-192420
, decu ne treba poducavati ,vidjaju to svakodnevno na beogradskim ulicama-ResnikuI te kako ima. Da su deca vaspitavana da treba da poštuju odrasle, pa i nastavnike, da su od malena učena da samo ono što imaju u glavi ne može niko da im otme, i da roditelji vode računa o uspehu svoje dece, NE BISMO MORALI DA IZIGRAVAMO MAJMUNE DA UČENIKE OBUZDAMO NA ČASU I DA IH NATERAMO DA ZAPAMTE BAR DELIĆ OD ONOGA ŠTO IM PREDAJEMO.
Ovde je na dalu tipični prrimer EU rehabilitacije nacizma.
Stavljanje u istu ravan nacista i Jevreja kako bi "izrazili suprotna mišljenja" i "prevazišli podelu"
Хало, школа није маскарада, да се деци стављају ови или они симболи. Учитељи предају наставу и то је то.
Čini mi se da smo, ipak, malo odmakli od zelene table i krede. Danas imamo malo šire vidike, bar bi tako trebalo.
Хало, школа није маскарада, да се деци стављају ови или они симболи. Учитељи предају наставу и то је то.
Па ниси сасвим у праву јер се већ годинама ради по моделу који форсира интерактивну наставу.
На пример, било би много адекватније, да не би поједини крештали по задаткуа, а не зато што им је стало до деце, да је ђацима приказан кратки документарни филм и да су касније коментарисали.
Обојица смо ишли у школу са зелен таблом, кредом и школском униформом. Замисли да неко од ђака нацисте доживи као нешто позитивно?
Ukoliko je školski odbor odobrio ovakvu nastavu, priča je završena. roditelji mogu da se bune i šta dalje?
Могу да пријаве полицији, ако полиција не реагује, пријавити Јеврејској општини!

Jeste, i nismo imali mobilne, računare, ajpodove, tablete... Misliš da ih treba ukinuti deci? Šta će im internet?
Drug iz mog razreda, iz osnovne škole se žešće ložio na II Svetski rat i švabe. Sve u stanu mu je bilo u tim motivima, ali nije bio agresivan. Bili su neki drugi, a mislim da nisu shvatili razliku između nemaca i partizanaca.
Taj koji nacite shvati pozitivno, nakon ovakve nastve, zaista ima veliki problem u porodici. To prevazilazi mogućnosti škole.