Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Nisi pročitao moj post, hrvati to već odavno rade samo na daleko perfidniji način...
Ма Хрвати бре имају иза себе Ватикан, нај јачу "консалтинг фирму" на Свету, и пре*ебеће нас увек, ма чега се ми као "досетили" "како да их надмудримо".. За остале детаље везано за Ватикан обрати се "еgzorcisti".

To deljenje na Nemce i partizane smo i kao deca radili u igri, ne u skoli, a sem toga, i to je bilo pod uticajem mase partizanskih filmova kojima su deca na ovim prostorima kljukana, pri tom, vrlo naivno i nevino odradjena da se jedva vidi krv. To je, brate, mnogo drugacije nego kada dete od malih nogu vice ``ti si niza rasa``, a nista o tome ne zna.

Ја сам одрастао, уз ратне филмове у боји, уз честе тучњаве у школи, уз народне пјесме пуне боли.
Ја сам сретно дијете !!!

Ма Хрвати бре имају иза себе Ватикан, нај јачу "консалтинг фирму" на Свету, и пре*ебеће нас увек, ма чега се ми као "досетили" "како да их надмудримо".. За остале детаље везано за Ватикан обрати се "еgzorcisti".

Samo vatikan??? Pa u XX veku su im Srbi bili najkorisniji, budale poput Srba, su ih oslobodili, postavili osnovu za buduću državu, crveni Srbi, su gurnuli pod tepih sve
njihove zločine i muljaže kojie su napravili Srbina i stvorili osnovu za otcepljenje...

Мишљења сам да ће кукасте крстове врло брзо заменити крстови са оцилима. У том следу догађаја нас и види ЕУ, односно, покушава да нам наметне такво поимање српског идентитета.
Па зар практично већ није тако?
Зар не живимо у Србији по визији "Доктора Арона"?

Ja samo jedno zasigurno znam - da mom detetu neko stavi oko mišice crveno platno sa kukstim krstom i natera ga da maltretira drugu decu, ili da mu stavi oko mišice žuto platno sa Davidovom zvezdom i naprvi od njega predmet maltretiranja - završio bi sa krivičnom prijavom još iste večeri, eventualno sutradan!
Ja ne vaspitavam decu ni kao krvnike, ni kao žrtve, već na sasvim drugi način, što sada nije tema.
Da se neko zahebe i da u maleni dečiji mozak mog deteta unese takvu traumu i konfuziju, da ga izbacuju iz reda za užinu, i ko zna šta sve još rade, zbog nakaradno osmišljene nastave - ne bi valjalo nikako!
Ako treba, ako bi zaista bilo neophodno i fizički bi se reagovalo... ali ovako nešto nikada ne bih dozvolila.
Jedno je kada deca sama sebi stvaraju hijerarhiju, a drugo je kada ih nastavnik obeleži i odredi ko je viša a ko niža rasa. To nije igra, to nije ni nastava, to je surovi eksperiment u skladu sa samim Himmlerovim i Mengeleovim receptima, procedura ispiranja mozga i stvaranja dve grupe poslušnih robota...
Da se ja pitam, ovaj eksperiment bi momentalno bio prekinut, a svi koji su u njemu učestvovali - morali bi krivično da odgovaraju!

Back