buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.048
Зашто да им дајемо руске капе када имамо титовке. Вратити пионире!
Pionire u Hrvatsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто да им дајемо руске капе када имамо титовке. Вратити пионире!
Па ће онда Хрвати да направе исто само обратно, и опет ми извлачимо дебљи крај.
Pa....da mene postave za Velikog Inkvizitora u R Srbiji.....bilo bi egzorcizama i egzorcizama....naročito na Eminama, Sabihama, Edinama, Safetama...i njihovim muškim rođacima.![]()
Ма Хрвати бре имају иза себе Ватикан, нај јачу "консалтинг фирму" на Свету, и пре*ебеће нас увек, ма чега се ми као "досетили" "како да их надмудримо".. За остале детаље везано за Ватикан обрати се "еgzorcisti".Nisi pročitao moj post, hrvati to već odavno rade samo na daleko perfidniji način...
Pionire u Hrvatsku.
To deljenje na Nemce i partizane smo i kao deca radili u igri, ne u skoli, a sem toga, i to je bilo pod uticajem mase partizanskih filmova kojima su deca na ovim prostorima kljukana, pri tom, vrlo naivno i nevino odradjena da se jedva vidi krv. To je, brate, mnogo drugacije nego kada dete od malih nogu vice ``ti si niza rasa``, a nista o tome ne zna.
Misliš one šlihtare koje su vaspitavale decu poslušnike.
Pa upravo o takvim vaspitačima, dresiranim dreserima i govorim.
Немој само да се деси да Хрвати врате пионире у школе пре нас.
Ма Хрвати бре имају иза себе Ватикан, нај јачу "консалтинг фирму" на Свету, и пре*ебеће нас увек, ма чега се ми као "досетили" "како да их надмудримо".. За остале детаље везано за Ватикан обрати се "еgzorcisti".
Свакако, али прво се јави Емини Живковић на кратак курс.

Па зар практично већ није тако?Мишљења сам да ће кукасте крстове врло брзо заменити крстови са оцилима. У том следу догађаја нас и види ЕУ, односно, покушава да нам наметне такво поимање српског идентитета.
Udala se bula za neko naše gowno.![]()

Па мораћеш и њега онда на ону справу за развлачење, па док не призна да се састајао са шејтаном.. упс!, пардон, ђаволом.

Ја сам одрастао, уз ратне филмове у боји, уз честе тучњаве у школи, уз народне пјесме пуне боли.
Ја сам сретно дијете !!!

По теби, Срби треба вечито да јуре за туђим?
Ма да, америчка шпијунска Књига Лица је неупоредиво боља.
Pa naravno.![]()
Što nije podelil deci i crvenoarmijske petokrake pa da bude šorka posle škole?![]()
Ne lupetaj , ima puno dobrih i korisnih sadržaja.
ахахахаха
Što nije podelil deci i crvenoarmijske petokrake pa da bude šorka posle škole?![]()
Па сад, кад би збрајали шта је заправо аутентично наше ....

Jes pa da na kraju najebu deca kojima su uvalili petokrake.

А јама и клатно?