Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Najbolji i treba da idu, sta ce oni u raspad drzavi poput ove?

Da je poprave? Uh, izvini, to bi značilo i hapšenje tvojih favorita, ali i većine ostalih koji se bave najunosnijim sivim biznisom ovde - politikom.
Ja sam ostao, radim, moglo bi da bude bolje, ali ovde imam nešto što napolju nikad ne bih imao. Država mi platila školu, nikad se niko nije raspitao za mene. Sve što sam dobio je knjiga sa posvetom na dodeli diploma. I aplauz.

Nisi položila, svaka škola ima svoj statut, a ako govoriš o Opštem zakonu, onda treba da saznaš da se on menja.Nije potrebno biti magistar, da bi sa decom vežbao razlomke u II razredu gimnazije.Apsolvent po starom programu nije mogao da vuče ispite iz prve godine! Svakog dana radim posao profesora, molim te, ne upuštaj se u zakone i statute.

ne, govorim bas o statutu. osnovne skole imaju univerzalni statut (koliko znam), a on trazi strucno lice - diplomiranog profesora, u nedostatku kadra mogu da prime i nekog drugog, ali ni jedna skola ne trazi onog ko nije diplomirao (stavise, cemu diplome??). a mozemo da ubacimo u pricu i statut fakulteta, konkretno na PMF-u u Nisu vazi ovo sto sam ti napisala.
Ako se zadovoljavate prinaucenim profesorima, to je vasa stvar. diplome nisu izmisljene da bi bile sarena laza. po bolonji, u prve tri godine cak ni nemaju metodiku nastave.
globalno, misljenja sam da se zbog mnogih koji zavrsavaju (ili ne zavrsavaju) jedno a rade nesto sasvim drugo i nalazimo tu gde jesmo kao zemlja.
i otvorite drugu temu, rado cu se prebaciti tamo! :)

Da je poprave? Uh, izvini, to bi značilo i hapšenje tvojih favorita, ali i većine ostalih koji se bave najunosnijim sivim biznisom ovde - politikom.
Ja sam ostao, radim, moglo bi da bude bolje, ali ovde imam nešto što napolju nikad ne bih imao. Država mi platila školu, nikad se niko nije raspitao za mene. Sve što sam dobio je knjiga sa posvetom na dodeli diploma. I aplauz.

Jao, sad si me rastužio, tako je bilo.Učili smo bez razmišljanja da li to treba.Učili smo i danas učimo.Volimo da učimo.Svaka ti čast na ovom kratkom i jasnom odgovoru koji važi za više generacija.

Ne mogu nikako da je poprave, jer je to nemoguce, samo ce ih usisati ovo tupavo drustvo i tupavi sistem.
Je li Reefer, je li ovo treba da shvatim kao da si ti jedan od tih najboljih?:think::mrgreen:

Inace, kada ti drzava Srbija placa skolarinu, znaci da ti je platila samo deo skole, celu skolu Srbija placa samo ovima sto hoce da budu vojnici.

Nisi dobro pročitala, najbolje studente finansira i nakon studija zaposli. Pošto to ne rade, ti studenti nam odlaze.

ma dobro sam procitala... pitanje je u stvari bilo: gde da ih zaposli? ne mogu svi da ostanu na fakultetima, mnogi imaju zelju da napreduju pa ne zele da rade recimo u prosveti. pogasili su sve sto su mogli, gde ce s njima? zbog toga onaj deo o cuvanju na birou...

ne, govorim bas o statutu. osnovne skole imaju univerzalni statut (koliko znam), a on trazi strucno lice - diplomiranog profesora, u nedostatku kadra mogu da prime i nekog drugog, ali ni jedna skola ne trazi onog ko nije diplomirao (stavise, cemu diplome??). a mozemo da ubacimo u pricu i statut fakulteta, konkretno na PMF-u u Nisu vazi ovo sto sam ti napisala.
Ako se zadovoljavate prinaucenim profesorima, to je vasa stvar. diplome nisu izmisljene da bi bile sarena laza. po bolonji, u prve tri godine cak ni nemaju metodiku nastave.
globalno, misljenja sam da se zbog mnogih koji zavrsavaju (ili ne zavrsavaju) jedno a rade nesto sasvim drugo i nalazimo tu gde jesmo kao zemlja.
i otvorite drugu temu, rado cu se prebaciti tamo! :)

Ti si na fakultetu, a ne znaš da se ni jedna piše zajedno.Prinaučeni?kakva je to reč?Ti si pala, dodji posle tri roka.Ne znaš ni zarez da staviš tamo gde treba.Treba zapaliti onoga ko ti je dao prelaznu ocenu.

Back