Skandal - EU mrzi Bosnjane i gura ih u geto

I ja se slazem... :D

Pa ONI su EU, ti ljudi su izabrani u Evropski parlament od strane EU gradjana, a ne vidim da se iko od ostalih pobunio kad su Srbi nazvani ubicama iz Srebrenice. Al dobro poshto vishe volite da shvatite neke stvari na hard way, bon voyage. :D

Hm, dobro, da... Ali o5, kako to da mrska EU nama ubicama iz Srebrenice odobrava bezvizni rezim, a njima pravdoljubivim i zrtvovanim muhamedovim ratnicima ne? :rumenko:

Bošnjaci u bliskoj budućnosti neće dobiti viznu liberizaciju, ove priče da će im možda ukinuti vize sredinom iduće godine su za malu djecu. Svi znamo da sav normalan svijet ne podnosi muslimane. U muslimanskim zemljama krščani nemaju nikakva prava, a muslići u evropi i svijetu traže neka nemoguća prava.
ovo je tacno...zato uvek drvim kako sa njima treba jedino i iskljucivo po reciprocitetu - kolko ti meni,tolko ja tebi i cao.

:super: :super: :super:
Za wize :D.
Jeste da meni nishta ne zhacne niti wetjini stanownishta, ali koliko widim kopka Balije, i siptare, i narawno ja sa odushewljenjem chitam njihowe komentare :super:
I zato odlichan potez uwodjenja wiza. Dakle powlachim owom prilikom swe shto sam rekao protiw uwodjenja bezwiznog rezhima.
Uprawo je DS skochio sa -1400 na -1000 :super:

Evo i apostrofirane darvinisticke omaske koja snosi deo krivice za ovaj fijasko - Sven Alkalaj, MIP Bosne & Hercegovine.

610x.jpg

Sedin Cenan se uvrnuo, ovaj osvrnuo na ovaj gorki dogadjaj:

" Od sutra ja - Sedin, ti Zlatko, ti Harise, ti Sulejmane i ti Mustafa živimo u rezervatu, koji će Evropi biti jedinstven "zabavni park", a ostatku svijeta mjesto gdje će doći uvjeriti se u stvarnu evropsku "demokraciju".

Hvala vam svima. "

Hahahahaha... Shta reci na ovo, nego... Zaista, hvala vam svima. :D

I ja se slazem... :D

Ali o5, kako to da mrska EU nama ubicama iz Srebrenice odobrava bezvizni rezim, a njima pravdoljubivim i zrtvovanim muhamedovim ratnicima ne? :rumenko:

To nishta ne znachi, npr. za UK ti i dalje treba viza, jer Britanci imaju nemoguce uslove za dobijanje radne dozvole, shtiteci lokalno stanovnishtvo od jeftine konkurencije. Od tvojih putovanja moze da profitira samo neka prevozna kompanija u Eu, a od kesha glava ne boli. Kad budete prestali da razmishljate kao ovce....:roll: Naravno da je SAD izdejstvovala ovaj delay muslimanima.

:super: :super: :super:
Za wize :D.
Jeste da meni nishta ne zhacne niti wetjini stanownishta, ali koliko widim kopka Balije, i siptare, i narawno ja sa odushewljenjem chitam njihowe komentare :super:
I zato odlichan potez uwodjenja wiza. Dakle powlachim owom prilikom swe shto sam rekao protiw uwodjenja bezwiznog rezhima.
Uprawo je DS skochio sa -1400 na -1000 :super:

Jel ti to imitiras vojvodu...pogresila si sa tim slovom....:eek:

To nishta ne znachi, npr. za UK ti i dalje treba viza, jer Britanci imaju nemoguce uslove za dobijanje radne dozvole, shtiteci lokalno stanovnishtvo od jeftine konkurencije. Od tvojih putovanja moze da profitira samo neka prevozna kompanija u Eu, a od kesha glava ne boli. Kad budete prestali da razmishljate kao ovce....:roll: Naravno da je SAD izdejstvovala ovaj delay muslimanima.

To nishta ne znachi? Ne bih se slozio, naprotiv, to govori sve! Nego, nije UK jedina zemlja u kojoj ima posla... A shto se putovanja tiche... Nije li bolje da mi pare uzme neka EU firma, nego neka bugarska, makednoska, crnogorska, ili turska? Mislim, nije valjda da smatrash da je bolje otici u Zlatne pjasce nego na Azurnu obalu!?

Poslednja izmena:
Drugar ti sa ovim ukidanjem viza nemash pravo da nadjesh posao, missim...:roll: ti imash samo pravo da boravish u EU. Kazem ja lepo da kad navali Srbadija da formira sivo trzishte u Eu ponovo se vracaju vize. :roll:

Pa znam, ali cesh valjda mnogo lakshe dobiti radnu dozvolu... Poenta je shto bez vize mozesh da odesh... A vize ne daju svakome, i to dobro znash... E, onda, kada si vec tamo, mnogo je lakshe iskombinovati se za sve ostalo... Fiktivni brakovi i milion drugih fora... A da cemo da navalimo da formiramo sivo trzishte u EU, budi siguran da hocemo... :D Nadam se samo da greshish, tj. da to nece imati za posledicu ovo shto si naveo...

Pa znam, ali cesh valjda mnogo lakshe dobiti radnu dozvolu... Poenta je shto bez vize mozesh da odesh... A vize ne daju svakome, i to dobro znash... E, onda, kada si vec tamo, mnogo je lakshe iskombinovati se za sve ostalo... Fiktivni brakovi i milion drugih fora... A da cemo da navalimo da formiramo sivo trzishte u EU, budi siguran da hocemo... :D Nadam se samo da greshish, tj. da to nece imati za posledicu ovo shto si naveo...

Pa na zhalost newsflash, ako formirate tamo siwo trzhishte letetjete napolje samo tako :D.
Oni imaju tamo wetj prewishe iowako proletera :D

Back