- Poruka
- 7.656
Што се завршише?
Pa kupili ljudi tranzistor,sta ce im ovaj koji nema on/off.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се завршише?
немам бона ни за теб ни за олипијакоса јебешга ај ме сутра подсетите
ocigledno postavljas pitanja da bi nekog zajebavao,Па колко си их тих финих имала?
Како бре не успеше те везе?
Што се завршише?
ocigledno postavljas pitanja da bi nekog zajebavao,
otvori temu o meni ako te toliko zanima moj licni zivot, ne znam zasto je on tebi uopste bitan ili bilo kome ovde...
sta te zabole koliko sam ih imala, i da li su se zavrsile ili nisu.
Cuvaj kosu trebace ti![]()
Бријем главу
Znam,ni ne kazem tebi nego gospoici
Kako je krenulo mogu se opkladiti da je syebala frizuru posle tvog posta.....samo ne znam zasto
p.s-Inace zene cupaju kosu KAD.........kad..........![]()
Противио бих се, наравно!Da li biste se protivili da se vaše dete venča s Albancem/Albankom?
Pa albanke se ne stide posla, kuće i porodice. Nije ni čudo što ih ljudi sa sela kupuju i žene. I to je prava stvar, jerbo su odgojene da poštuju oca i majku, porodicu i dom, da rađaju decu i poštuju muževe... Za razliku od njih, ove naše su se mahom primile na Cecu i Jecu, i ostale kurv.etine koje su im idoli, i nadaju se da će samo pi*kom da se dokopaju bogatog muža i da ne rade ništa, ne poštuju nikoga i da lelemude po ceo dan. Zato i nije čudno što uvozimo supruge...
I ove cure nisu Albanke vec Srpkinje.![]()
Znaci Srpkinja trazi Srbina uz pomoc albanske zastave na majici!!!Logika ti je shou program...
Nego aj da zanemarimo sad zastavu i majice ali onakve bajne siske i nedostatak zuba kod srpkinje se rijetki srijece...![]()
Znaci ti ne vidis srpsku zastavu, ajde jos jednom pogledaj.![]()
Vidim ja srpsku zastavu i ona mi nije cudna... Cudna mi je albanska zastava ako, kako ti velis, stoji na srpskim grudima...
Ima li logike???
Zasto bi srpkunja uz pomoc albanske zastave trazila muza Srbina objasni mi...
plus, ustvari, minus zubi, plus onakva masna kosa i bajne siske...![]()