Majstor Života
Iskusan
- Poruka
 - 6.463

Ne svidja mi se to uopste.
Bolje komeNdija zabune no sendvičarske strave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze ali sutradan.Ako je tako, onda preuzmi ti grudvanje sa lekijem, ja odoh gledati Rambo s tastaturom 2.![]()
To zidaju bosanski šiptari?https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-u-skadarliji-hotel-na-pet-spratova/
U centru Beograda, tačnije u Skadarliji, jednoj od najpopularnijih turističkih tačaka u glavnom gradu, poznatoj po tradicionalnim kafanama, tamburaškim orkestrima i šmeku „starog Beograda“, uskoro će biti sazidan hotel na pet spratova...
To znači da će pored kuće Đure Jakšića, ali i obližnjih kafana i restorana, u šetališnoj zoni, sada nići i jedna stepenasta petospratnica, i to ultramodernog dizajna. Vlasnik ovog objekta je Milan Vujko, brata Stojana Vujka, suvlasnika Milenijum tima...
kreteni,
![]()

Има она реклама ..."Не свиђа ми се ова игра ..."![]()
 koja to ..
Skadarska ulica je tokom perioda monarhije, zna @Mystic+ , zapravo bila Cigan mahala tj stecište onih koji nisu imali dozvolu da žive u Beogradu danas ta dozvola ne treba, samo sedneš u autobus)https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-u-skadarliji-hotel-na-pet-spratova/
U centru Beograda, tačnije u Skadarliji, jednoj od najpopularnijih turističkih tačaka u glavnom gradu, poznatoj po tradicionalnim kafanama, tamburaškim orkestrima i šmeku „starog Beograda“, uskoro će biti sazidan hotel na pet spratova...
To znači da će pored kuće Đure Jakšića, ali i obližnjih kafana i restorana, u šetališnoj zoni, sada nići i jedna stepenasta petospratnica, i to ultramodernog dizajna. Vlasnik ovog objekta je Milan Vujko, brata Stojana Vujka, suvlasnika Milenijum tima...
kreteni,
![]()
Ne znamkoja to ..
Ima ono “e necu vise da se igram!” !
To![]()
Skadarska ulica je tokom ...

ajde Dželjana ideš u školovanjeСкип...
Па ко да чита толико полуистина...![]()
  volim ja njega da cujem 

Hteo bi neki staklenik tusteta sto se ovakva lepota narusava
![]()
?Pa srede se fasade. Zamisli na primer novogradnju na Monmartru, ili pored amsterdamskih kanala, ili u centru Varšave. Neće se desiti. Te države čuvaju svoje nasleđe.steta sto se ovakva lepota narusava
![]()
Menidjer pun lepih prica i poukavolim ja njega da cujem
Stvarno.

gibanica je sigurno biloBaš si ovde moro da dođeš za sendvič iz 1960- te![]()
neka se kalemegdan spremiZlatiborizuju i Skadarliju.
Šta su do sada čekali pitam se, verovatno nije stigla pre na red.
Bilo pa prošlogibanica je sigurno bilo

neka se kalemegdan spremi
sta god. ovo ruglo ovako stoji jos od mojih omladinski dana. a to nije bilo skoroHteo bi neki staklenik tu?