Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je @snouden vešt u tome i da može pomoći.Може ли ми неко помоћи да прочитам ово руковођење? Треба ми име и презиме мајке невесте (десно доле). Хвала
Pogledajte prilog 1295677
Pogledajte prilog 1295680
@Берекин @KninGrad @Krishna
@Лекизан @snouden
Писало се већ у теми о покушају да се православни преведу у грко-католике 30-их година 19.вјека. Почело је са Кричкама и Баљцима, наставило се у Врлици. Ситуација је била "чудна". Поједини нови грко-католици су се брзо покајали. Неки су прешли у унију али су се и даље себе сматрали православцима. Међутим за Хабзубуршку мохархију су они и даље били грко-католици, па су тако морали и званично бити евидентирани. Чудно је то што је наведена 1825.година?
Davaj ceo libar.Mislim da je @snouden vešt u tome i da može pomoći.
Unijačenje je propalo.Писало се већ у теми о покушају да се православни преведу у грко-католике 30-их година 19.вјека. Почело је са Кричкама и Баљцима, наставило се у Врлици. Ситуација је била "чудна". Поједини нови грко-католици су се брзо покајали. Неки су прешли у унију али су се и даље себе сматрали православцима. Међутим за Хабзубуршку мохархију су они и даље били грко-католици, па су тако морали и званично бити евидентирани. Чудно је то што је наведена 1825.година?
U prošlosti na teritoriji Republike Venecije delovala je pravoslavna crkva pod jurisdikcijom Carigrada a ne Pećke patrijarsije.Може ли неко објаснити зашто се на првих пет страница овдашњих умрлих из Врличке православне црквене књиге (1825) покојници наводе као „гркокатолици“? Неки од мојих рођака су наведени. Ово је изванредно. Питам се да ли су ови сатанини свештеници крстили сељане на самртној постељи.Pogledajte prilog 1295728Pogledajte prilog 1295729Pogledajte prilog 1295730Pogledajte prilog 1295731Pogledajte prilog 1295732
Meni ovo na prvi pogled deluje kao Bilic Sava ,možda Jela(Jelica)Може ли ми неко помоћи да прочитам ово руковођење? Треба ми име и презиме мајке невесте (десно доле). Хвала
Pogledajte prilog 1295677
Pogledajte prilog 1295680
@Берекин @KninGrad @Krishna
@Лекизан @snouden
KotlusaMoje rodni selo. Interesuje me da pronadjem detalje svoji preci. Imamo podatke of pocetkom devetnaestog vela. Gde du tvoji koreni?
Kotlusa
Iz stoljeća 7. pne"Озиђана пећина" изнад Рошког слапа. Пронађени су трагови живота људи из бронзаног доба, највјероватније "Хрвата". Ово сам морао због Урвана, пицка и витеза.
Pogledajte prilog 1392586Pogledajte prilog 1392587Pogledajte prilog 1392588Pogledajte prilog 1392589