Ситнице...

mene boli ****** za gramatiku i licno mislim da svi aljkavi ljudi samo misle da im to smeta (kad neko ne zna gramatiku) a u stvari bi se poebali sa bilo kojom jer nemaju sto da ebu, pitao bi te dal bi kreso Sandru Bulok kad nebi znala gramatiiku.

Hehe, selfprofajling. :)

Ona provereno zna Martina Gramatiku, i ingliš gramar.
I da nema škole ni dana (a ima) naučila bi kroz tolike dijaloge
u mnogobrojnim filmovima, a i nije neka riba, nije mi nešto,
mada ne kažem da bih je propustio.. ali ne bih uzimao nju kao
primer neodoljive, naj''bozovnije i sl.

ako ti nije ona neka riba onda si ti... volio bi bas da vidim tu tvoju ribu, posto kazes da je ona neka a sandra nije pa da uporedimo koja j ebolja **** ga ti. Budalo. :) Daj da vidimo tvoju ribu kad kazes da sandra nije neka

A zar nije malo simptomatično to što se upravo nepismeni tipovi osećaju prozvanim da kritikuju postavljača i izjašnjavaju se kako im gramatika nije bitna?

I kakve veze ima to što Sandru Bulok neko ne smatra naročitom ribom? To je stvar ličnih afiniteta. Meni je ona, recimo, jako simpatična, prosto zrači pozitivnom energijom ali ako neko smatra da ima i boljih riba od nje, pozdravljam. Stvar ukusa, na kraju krajeva, ja sam žensko i nisam merodavna u vezi tih stvari. A i nije tema kakva je riba Sandra Bulok.

A zar nije malo simptomatično to što se upravo nepismeni tipovi osećaju prozvanim da kritikuju postavljača i izjašnjavaju se kako im gramatika nije bitna?

I kakve veze ima to što Sandru Bulok neko ne smatra naročitom ribom? To je stvar ličnih afiniteta. Meni je ona, recimo, jako simpatična, prosto zrači pozitivnom energijom ali ako neko smatra da ima i boljih riba od nje, pozdravljam. Stvar ukusa, na kraju krajeva, ja sam žensko i nisam merodavna u vezi tih stvari. A i nije tema kakva je riba Sandra Bulok.

ne radi se ovde uopste o pimenosti postavljaca teme, niti da se Ja kao nepismen javljam na istu..radi se o jednom drugom problemu...kako skuvati sarmu, a da dobijes cevape?

ne radi se ovde uopste o pimenosti postavljaca teme, niti da se Ja kao nepismen javljam na istu..radi se o jednom drugom problemu...kako skuvati sarmu, a da dobijes cevape?

Ma ko je tebi šta rekao?! Ti si čak među sasvim prihvatljivim "sagovornicima" na Forumu Krstarice, ti inače agrumentovano postuješ, bla, bla... Radi se o sledećem: neke stvari se daju i prevideti, nekultura nije jedna od njih. Zato ću ja lepo da se povučem sa ove diskusije koja je postala degutantna, bar po mom ukusu. Ili, ako je nekome više po volji srpski, neukusna.

sta znaci rec SIMPTOMATICNO

"Симптоматично" као симптом болести. На пример, као што је висока температура "симптоматична" за грип, тако је "симптоматично" да су у причама о поштењу обично најгласнији непоштени, и томе слично.

Ma dajte...
Americki predsednik je nepismen, mada je navodno zavrsio Harward

Cuvena je vec njegova formulacija: Nucelar weapons - (za one koji ne znaju eng. on izgovara Nukilar wepnz)
a treba Nuclear weapons (Nukliar wepnz)

a vi prosecnim forumasima zamerate neku greskicu....

Back