SITNI KOLAČI

Ja ne znam sta se desava...nikako ne umem da otopim onaj kupovni fondan kao za rozen! U vreloj vodi nikako nece da se otopi dovoljno, bude mnogo gust, a u mikro se otpoi, ali se odmah stegne...da li vi njega mutite, dodajete nesto u njega, sta...??? Cini mi se da sam negde citala da se u njega doda malo vode i limuna...Pomoc!!:sad2:
N strani 95, zadnji post opisala sam kako ga ja koristim.

pb090176001.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
pb090201001.jpg
pb090184001.jpg
pb090217001.jpg
pb090213001.jpg
pb090228001.jpg
ako nesto nisam omanula to je to..... :)
toni za rozen i ja isto radim ka mnikolic :bye:

toni u prvu si to su moje omiljene bounty :ok:, olgice salamica je uvijena u marcipan, ustvari trebalo je da bude onaj rolat sa marcipanom ali nisam imala dovoljno pa sam upakovala kao salamu ;) , i jos evo su i skoljkice, sad vidim da sam ih zaboravila :D
pb100249.jpg

Poslednja izmena:
siju miju to je coko transfer, tortijado hvala :cmok2: , a evo jos jedne zaboravljene slicice
kolaci1.jpg
pa sad kad pogledam to je jedanaest vrsta, blago mojoj svekrvi sa mnom :whistling:.... salim se , blago meni sa njom jer ona je jedna od onih na koju uvek i u svakom pogledu mogu da se oslonim :super:

Em sto oduzima mnogo vremena em manja zarada nego na tortama.....bar je takav slucaj kod mene....pa onda ostane dosta okrajaka...pa....ma kategoricno nikad vise, radije cu da uzivam sa mojom decom :sneskoz:

E ja sam i sada radila kolace, a sto puta do sada sam rekla nikad vise, medjutim svaki put isto zove musterija naruci dve torte, jednu slanu tortu i 3 kg sitnih kolaca i kako da odbijem. Da je posaljem kod nekog drugog za kolace? Tako da sam i ovaj put pravila 20 kg kolaca i svima uz kolace po tortu dve. Ali sto rece ZD to je tolika gnjavaza da sam poludela dok sam ih isekla, spakovala i razmerila ma cini mi se da bih cetiri torte napravila za to vreme .....z:mrgreen:

Back