Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
ja sam ga juce malo zagrejala na ringli i dodala malo vrele vode. kada je bio dobre gustine samo sam prelila rozen tortu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ga juce malo zagrejala na ringli i dodala malo vrele vode. kada je bio dobre gustine samo sam prelila rozen tortu
N strani 95, zadnji post opisala sam kako ga ja koristim.Ja ne znam sta se desava...nikako ne umem da otopim onaj kupovni fondan kao za rozen! U vreloj vodi nikako nece da se otopi dovoljno, bude mnogo gust, a u mikro se otpoi, ali se odmah stegne...da li vi njega mutite, dodajete nesto u njega, sta...??? Cini mi se da sam negde citala da se u njega doda malo vode i limuna...Pomoc!!![]()
Prelepo.
A ovo belo oko salamice?
Онај мађарски марципан или га сама правиш?
coko transfere baš ti hvala
sve si mi rekla
gde da ga nadjem,i kako se stalja? da li ste pisale ovde na ovoj temi,pa da listam?
e ja sam sad pravila kolace za prodaju i vise nikad, i setila sam se i zd i toni, i reko nisu oni blesavi, pa nisu oni dzaba odustali od kolaca![]()
A zašto ? pa zar se ne isplati ? ima li tu neka zarada? ili si se premorila i oduzelo ti malo više vremena?e ja sam sad pravila kolace za prodaju i vise nikad, i setila sam se i zd i toni, i reko nisu oni blesavi, pa nisu oni dzaba odustali od kolaca![]()
A zašto ? pa zar se ne isplati ? ima li tu neka zarada? ili si se premorila i oduzelo ti malo više vremena?