SITNI KOLAČI

attachment.php

Vanilice, a evo i recepta:
-jedan margarin
-2šoljice od kafe(one manje) prah šečera
-jedan limun,kora i sok
-2 šoljice ulja
-600gr. brašna
-đžem za sastavljanje
-prah šećer za posipanje
Probajte ih, nećete se pokajati, prelepe su.Što duže stoje lepše su.

Poslednja izmena:
Al se iznervirah samo tako :mrgreen:
Danima vec obilazim radnje, velike i male: Roda, Univerexport, kod nas je to Trgopromet 024, Idea, buvljak, eto nisam u Metrou bila jer mi je daleko i nigdje, ali nigdje nema LIKERA OD KAJSIJE
I kako sad da pravim one bijele kuglice, hocu to da pravim sad za Slavu, ali izgleda ništa od toga!!!
A u rum da potopim kajsije ili gdje još da tražim, imaju samo čokolada, kokos i višnja :dash: :dash:

Al se iznervirah samo tako :mrgreen:
Danima vec obilazim radnje, velike i male: Roda, Univerexport, kod nas je to Trgopromet 024, Idea, buvljak, eto nisam u Metrou bila jer mi je daleko i nigdje, ali nigdje nema LIKERA OD KAJSIJE
I kako sad da pravim one bijele kuglice, hocu to da pravim sad za Slavu, ali izgleda ništa od toga!!!
A u rum da potopim kajsije ili gdje još da tražim, imaju samo čokolada, kokos i višnja :dash: :dash:
Ma ne komplikuj sebi život, ja ih nisan ni potapala, dodala malo vode i bile su odlične.

Treba mi recept za MINJONE, one sto su se nekada cak sluzile i u studentskim menzama...sa roze glazurom, a i testo im je roze, mislim da je natopoljeno nekim likerom ili secernim sirupom sa ukusom jagode li maline...Juce me kuma podsetila kako smo ih obozavale nekada davno...

Treba mi recept za MINJONE, one sto su se nekada cak sluzile i u studentskim menzama...sa roze glazurom, a i testo im je roze, mislim da je natopoljeno nekim likerom ili secernim sirupom sa ukusom jagode li maline...Juce me kuma podsetila kako smo ih obozavale nekada davno...

ja sam radila po jednom receptu, ali nisam uspjela da istopim fondan, da ga dobijem tako tecan, pa sam ih umakala u cokoladu, mislim da sam vec kopirala negdje na temi ovaj recept, ali tijesto nisam nicim namakala da bi se dobilo rozo tijesto, to mislim da ti nije nikakav problem preliti nekim sokom, ali ne previse jer i ovako su divni, ili da stavis pola puding od jagode, pola ostro brasno u tijesto, nista neces pogrijesiti
http://milajedraga.blogspot.com/2011/01/minjoni.html

Takve minjone je mislim postavila Inka sličicu nedavno na temi Cupcakes ...ali se posle nije javljala za recept

Takve minjone je mislim postavila Inka sličicu nedavno na temi Cupcakes ...ali se posle nije javljala za recept

Da, to sam i ja nedavno vidjela ali jos uvijek nemamo odgovora kako ih je radila :confused:
Raspitivala sam se ja ovdje na temi kako da napravim taj tecni fondan, pokusala sam sa tim varijantama da stavim malo vode i ulja u ovaj koji pravim i za torte, ali nisma uspjela, kasnije vise se nisam usudjivala experimentisati sa onim fazonima kao za rozen toru i slicno tome, jer taj preliv po minjonima je u stvari taj kao za rozen

Drage moje samo da vas sve pozdravim:bye:
Prikupila sam puno recepta od vas Vera-Mk, Mamamaja Gaga Unci i resila prosle godine prvi put da sama pravim za slavu
kolaci su mi bili fenomenalni ali se nesnalazim da postavim slicice
Zamolicu nekog da mi pomogne veliki :zag: za sve

Back