tiki5
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Kolacici spremni za pakovanje

Uploaded with ImageShack.us
A ovo je ostalo za nas

A ovo je ostalo za nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na strani 10 imaš moje recepte za sitne kolače.Takođe na ovoj temi imaš more recepata, pa izaberi.Sve može za prodaju.Za dekoraciju neka ti pomognu slike iz albuma.Pomoc
koje kolace da napravim za prodaju a da to ne budu "praline'' to moze da se kupi u prodavnici....
hoce zena prave domace kolace pa vas zato molim da mi pomognete, koji bi kolaci mogli a da izgledaju lepo ...uh poludecu stvarno
Pomoc
koje kolace da napravim za prodaju a da to ne budu "praline'' to moze da se kupi u prodavnici....
hoce zena prave domace kolace pa vas zato molim da mi pomognete, koji bi kolaci mogli a da izgledaju lepo ...uh poludecu stvarno
daco znam ja da ovde ima brdo recepata,ali ona i kuglice,bajadera i sve sto glaziram zove ''praline'' zato se ja mislim, znas ona hoce kolace pecene tipa madjarica,bela pita,karamel pita...zato ne znam sta da iskombinujem a da budu lepi i da ne budu svi istiMa koje god hoces, nema sta nema na ovim stranicama, a sve mozes iskoristiti za prodaju. JA kad sam zadnji put radila 9kg onda sam iskopirala odavde recepata brdo, i izabrala sta mi se svidja i to kolicini i da se razlikuju po ozgledu, ka ima kuglica i sa crnom ibijelom cokoladom, pa madjarica je izdasna a super ukusna, neke bajadere, pa car na dar ili neka vrsta toblerone, oblande, neki rolat sa ili bez oblande, stanglice... tako po obliku, a i po ukusu da se razlikuju