SITNI KOLAČI

dr5hdk.jpg

Moji Božićni kolači.

Wow kakvi kolaci, odmah mi krene voda na usta :) Unchi pricala sam s dragim o tortama i pokazivala mu fotke ovde i rekao je da jedva ceka nase vencanje jer ces nam ti napraviti najlepsu tortu na svetu. A vidim i kolace :) Eto cisto da znas unapred... Doduse, jos nismo pricali o vencanju ali vazno je da smo tortu odlucili ko ce da pravi :)

A sad molba, naravno :) Mozete li mi predloziti neki dobar recept za rafaelo kuglice, obicne, bez oblatni i ne one varijante sa pudingom nego klasika sa mlekom u prahu. Nasla sam gomilu recepata pa ne mogu da odlucim, a treba mi provereno dobar, moram da ocaram dragog, da napravim sladje nego njegova mama :) Please? :)
Hvala vam unapred

Imam jedno pitanjce i za sitne kolace ali posne?

Treba mi par recepata za sitne kolace da su posni i da se peku...!
I da li bi mogla fil za madjaricu i belu pitu da kuvam na vodi?
Npr. moj fil za madjaricu ide tako sto se prvo uprzi secer pa se onda dodaju mleko i brasno i kuva se kao puding. Nakon kuvanj se odmah dodaju dve kasike kakaa. Pa umesto mleka da kuvam na vodi?
ili treba nesto modifikovati?

Hvala i pozdrav

Možeš ovako da kuvaš fil za mađaricu, ja tako radim kada je posna varijanta. Druga je stvar što se meni tako vodeni fil uopšte ne dopada. Previše mi se oseća voda. Ne znam na šta bi ličilo kada bi se kuvalo u recimo sojinom mleku.

Pomoc
koje kolace da napravim za prodaju a da to ne budu "praline'' to moze da se kupi u prodavnici....
hoce zena prave domace kolace pa vas zato molim da mi pomognete, koji bi kolaci mogli a da izgledaju lepo ...uh poludecu stvarno

Pomoc
koje kolace da napravim za prodaju a da to ne budu "praline'' to moze da se kupi u prodavnici....
hoce zena prave domace kolace pa vas zato molim da mi pomognete, koji bi kolaci mogli a da izgledaju lepo ...uh poludecu stvarno
Na strani 10 imaš moje recepte za sitne kolače.Takođe na ovoj temi imaš more recepata, pa izaberi.Sve može za prodaju.Za dekoraciju neka ti pomognu slike iz albuma.

Pomoc

Ma koje god hoces, nema sta nema na ovim stranicama, a sve mozes iskoristiti za prodaju. JA kad sam zadnji put radila 9kg onda sam iskopirala odavde recepata brdo, i izabrala sta mi se svidja i to kolicini i da se razlikuju po ozgledu, ka ima kuglica i sa crnom ibijelom cokoladom, pa madjarica je izdasna a super ukusna, neke bajadere, pa car na dar ili neka vrsta toblerone, oblande, neki rolat sa ili bez oblande, stanglice... tako po obliku, a i po ukusu da se razlikuju

Ma koje god hoces, nema sta nema na ovim stranicama, a sve mozes iskoristiti za prodaju. JA kad sam zadnji put radila 9kg onda sam iskopirala odavde recepata brdo, i izabrala sta mi se svidja i to kolicini i da se razlikuju po ozgledu, ka ima kuglica i sa crnom ibijelom cokoladom, pa madjarica je izdasna a super ukusna, neke bajadere, pa car na dar ili neka vrsta toblerone, oblande, neki rolat sa ili bez oblande, stanglice... tako po obliku, a i po ukusu da se razlikuju
daco znam ja da ovde ima brdo recepata,ali ona i kuglice,bajadera i sve sto glaziram zove ''praline'' zato se ja mislim, znas ona hoce kolace pecene tipa madjarica,bela pita,karamel pita...zato ne znam sta da iskombinujem a da budu lepi i da ne budu svi isti

Back