Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.676
Posni:
Mrsni:
I kombinacija:

Mrsni:

I kombinacija:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde nam je recept za one mmmmm čokoladne kolačiće sa sajma?
Imamo li ga ngde?![]()
iva memento:pošto njenu kuhinju smem da isprljam a svekrvinu ne smem,
iva memento:Prosto mi se ni ne ostaje u kući sutra..
Ni ja ovaj put nisam uspela nista da slikam.Mada mi je zao,jer su ovaj put svi savrseno ispali, Milan ih savrseno isekao...ali su se svarseno kod mame sinoc i jeli!
Kod mene se vrlo retko desi da ima manjka.Prosto zato sto kod mene vazi pravilo da pravim 16 vrsta kolaca ,pravim mesana pakovanja svih 16 vrsta...eventualno ako neko poruci manju kolicinu i zeli manje vrsta.Sve vrste stanglica sam prilagodila jednoj velicini tepsije a komadne kolicini koja odgovara kolicini stanglica.Recimo...po jednu meru stanglica,8 vrsta imam dovoljno za 24 kg...tome se dodaju 1,5 mera salama ili kokos rolata,nekih kuglica 1,5 mera a neki 2 mere.Posto vec unapred znam koliko komadnih kolaca(kuglice,korpice...) imam od jedne mere.
Prosto ,mislim da smo preterali sa ugadjanjem(ne mislim da je i to lose),jer nismo mi poslasticarnica da ce odredjena kolicina kolaca koja ostane danas da se proda sutra.Za jednu proslavu,mislim da je potrebno napraviti dovoljan broj razlicitih vrsta kolaca,jer ce se tu naci ljudi razlicitih ukusa i svako ce sebi naci kolac koji odgovara.
Vrste kolaca koje pravim sam odabrala u saradnji sa stalnim musterijama...posle proslave se cujemo i dobijem tacnu informaciju,sta je to sto dobro ide a sta malo manje.S vremena na vreme ubacimo neku novinu,neto drugacije,modernije...
Kod mene se to odlicno pokazalo.Samim tim sto o tome govori i cinjenica da sam svojevremeno pravila kolicine i do 200 kg. Sada ih shodno situaciji( citaj krizi,Seki ili kako god) ima manje,ali ja sm presrecna zbog toga! Malo sam se vec umorila od rutine...