askica
Primećen član
- Poruka
- 845
Molim tako i mislim od

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svadbeni kolaci...nisu idealne slike..malo su se kolacici vec bili istumbali...ali mlada je uspela nesto da mi odvojina zalost mini tortu i mladence nisam uslikala kuci jer nisam mogla zbog postavljanja mladenaca...a posle se mladozenja igrao sa njima pa ih je malo razmazao oko ociju i iscrtanih delova hahah
![]()
Imam pitanje u vezi sa Bounty kuglicama ili minjonima...Pravila sam ih više puta po receptu sa coolinarike (onaj sa slatkom pavlakom, margarinom, šećerom i kokosom) i uvek mi se posle hladjenja, kad hoću da ih sečem i umačem u čokoladu raspadajuI svaki put kažem sebi da neću više da ih pravim, ali su mnogo ukusni i sad mi ih opet traže.
Kakvi vama ispadnu?
Ja se ne usudih dodati mu vode, to nigdje niko nje napisao da treba, pa ja nesto pokusavala sa uljem i limunom, onda je opet fuj, nista en uradih a kad cu imati vremena da isprobam, to je prosto nemoguce. Znaci enma druge nego se mora dodati voda, ne znam u šta Unchi oblači one svoje divne kuglice, nadam se da će mi odgovoriti pa vidjećemo njeno iskustvo
Te divne kuglice Unchi oblači u belu čkoladu, što i ja činim.Ja koristim Gold ili Paraćinku čokoladu i zadovoljna sam.Na 100gr. čokolade dodam dve kašike ulj, s tim što se bela čokolada mora izmiksati.I odlična je za glazure.Unchi verovatno koristi neku kvalitetniju čokoladu.Ja se ne usudih dodati mu vode, to nigdje niko nje napisao da treba, pa ja nesto pokusavala sa uljem i limunom, onda je opet fuj, nista en uradih a kad cu imati vremena da isprobam, to je prosto nemoguce. Znaci enma druge nego se mora dodati voda, ne znam u šta Unchi oblači one svoje divne kuglice, nadam se da će mi odgovoriti pa vidjećemo njeno iskustvo
I još nešto, za rozen tortu, a može i za kuglice koristim neki kupovni fondan u čašama.Za rozen tortu potrebno je 300gr. fondana, s tim što ga ja vrlo malo razredim vodom.Samo treba bar dva dana da se suši.Te divne kuglice Unchi oblači u belu čkoladu, što i ja činim.Ja koristim Gold ili Paraćinku čokoladu i zadovoljna sam.Na 100gr. čokolade dodam dve kašike ulj, s tim što se bela čokolada mora izmiksati.I odlična je za glazure.Unchi verovatno koristi neku kvalitetniju čokoladu.
Imam pitanje u vezi sa Bounty kuglicama ili minjonima...Pravila sam ih više puta po receptu sa coolinarike (onaj sa slatkom pavlakom, margarinom, šećerom i kokosom) i uvek mi se posle hladjenja, kad hoću da ih sečem i umačem u čokoladu raspadajuI svaki put kažem sebi da neću više da ih pravim, ali su mnogo ukusni i sad mi ih opet traže.
Kakvi vama ispadnu?
I još nešto, za rozen tortu, a može i za kuglice koristim neki kupovni fondan u čašama.Za rozen tortu potrebno je 300gr. fondana, s tim što ga ja vrlo malo razredim vodom.Samo treba bar dva dana da se suši.