pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
E' Peach za mene da napraviš puslice. 
Vidim da je rum u fazonu, pa reko'...
Vidim da je rum u fazonu, pa reko'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...a na vasoj svadbi ja pravim kolache, i to sitne da sitniji ne mogu biti....vratijo se djuvegija,a?![]()

pa sta ako ti nisam pravila kolace,pravila sam ti pice,lazanje,paste...sta jos hoces?

Eeee...jbg...to sam se ja zeznuo, nabavio sam urNe. Eno ih tamo.gde su moje urme..?...sinoc sam se potrudila da ostavim recept za urme i sada ih nigde nema..:-(..

E pa ..izvinjenje svima..od ovog gripa sam pocela da haluciniram.. Urme su na temi ..Kolaci koji se ne peku..ccccccc...pocecu da se brinem..i da znate lako se pravi i ukusna poslastica..

Jao Tara, jesi ti jela ovo?e,za rum..pa divni ste...pocecu da se gojim definitivno...
nego imam ja recept za klizave palacinke,mnoogo je dobro i lepo i jednostavnoo
muti se testo kao za obicne palacinke(samo malo gusce),zatim se umute 2-3 belanca,posebn i penasto.Zajgreajti tiganj i peci tako sto najpre sipate jednu kutlacu testa za palcinke,pa odozgore stavite kasiku belanaca,ne pokretati,nego kada se zapece(sa jedne strane)izvaditi na tanjir i posuti kakaom i secerom.tako ispeci 15-tak,redjati jednu na drugu i dobicete divnu,ukusnu torticu od klizavih palacinki!
Nemoj da se ljutis, ali stvarno
.. Kako jedes nepeceno klizavo testo?:?
ma nema frke...zdravlje je najbitnije...samo se ti odmori..pa da nam mozesh bolje kuvati![]()
nesto i nisam bas odusevljena time...i nadjoh moje Urmice.. evo receptica i ovde....
Urme
15 urmi
100g mlevenih oraha
2 kasike secera u prahu
Urme raseci po duzini i izvaditi kostice.Orahe pomesati sa 2 kasike secera.U to dodati 1-2 kapi mleka i 1-2 kapi ruma,pa testo zamesiti da bude gusto.Od ovog fila praviti oblike poput kostice od urmi i njima popuniti pripremljene urme.Punjene urme umakati u glazuru od cokolade i ostavljati u korpice od papira..
Aaaaaa..shta kazes Doco..jel ti se svidja..urme i orasi ...obecava recept...

.