Sirena widjena 12 puta u Izraelu

ti rece da su delfini bozanstva sa Sirijusa koja su donesena na Zemlju?

e, pa onda nam mozda mozes objasniti zasto tako mislis s obzirom na cinjenicu da se
pojam delfin ne odnosi na jednu vrstu vec na skoro 40 srodnih vrsta...
koje imaju svoje mjesto na evolucijskom stablu sisara.
dakle, koja od njih je stigla sa Sirijusa...sve?

sta je u Izraelu vdijeno, ako je uopce ista vidjeno ne znamo ni ti, ni ja.

ono sto ja znam je da se susreti sa raznim morski sisarim tipa delfina, tuljana, morskih krava
cesto "prijavljuju" kao...vidjenja mitoloskih bica tipa...sirena...

znam i koliko je stupidna ideja da se covjek ukrsti na taj nacin s bilo kojim morskim sisarem ili ribom...
za razliku od tebe, imam i prilicno jasno predstavu zasto je to tako.
naravoucenije: Otok Dr Moroa...tesko, nikako, tojest.

takodjer, znam da skoro pa nema dana bez pronalaska i identifikacije neke "nove" vrste...
to najcesce nisu spektakularni pronalasci, ali su sasvim dovoljni
da se zapitamo koliko znamo o planeti na kojoj obitvamao i zivimo svijetu ciji smo dio.

sto se tebe tice; umjesto sto pjenis zbog vlastite nemoci i gluposti
mozda bi to vrijeme mogao utrositi na sticanje nekih stvarno korisnih, suvislih i koliko
toliko sistematiziranih informacija.
mozda tvoj...mentalni svijet onda ne bi bio tako..."carobno konfuzan" i jezivo ogranicen
vec bi, svakako, bio otvoreniji, bogatiji i samim tim...carobniji.

naime, gotovo sve sto si ovdje do sada...podijelio s nama svodi se na napabircene gluposti i...traceve
na nivou scenarija za trecerazrednu tv seriju.

:)

Ko je rekao da su donesena sa Sirijusa?! Ae mi samo to reci? Ako ja tebe Vragana razumem sta pricas,izbacicu swoj modem kroz prozor,jel moze? A ne razumem te,weruj mi,ja nisam rekao da su donesena sa Sirijusa,wec da su na Sirijusu bostovani kao bozanstvo. Postuju se kao bozanstvo. I rekao sam,ako se utvrdi da je to prava sirena,teorije o nestalim kontinentima se automatski potvrdjuju. I ti meni kacis slike nekog tamo wodenog bica,i pricas mi o 40 wrsta delfina,koji nemaju weze sa wezom,niti weze sa temom. Ja nisam rekao da su donesena sa Sirijusa.

Milice,pa kako da ne budem napet kad Vragana postavi swoj post,koji ne razumem,ali uopste?

Vragana,nemoj...

Delfini su bica sa Sirijusa,i oni su tamo postovani kao bozanstvo.

Neptunijanka,tvoj podatak je tacan.
Mislim,tamo se postuju kao bozanstvo.

ako ovo nisi ti reko onda ne znam ko je...
ili je mozda slucaj da jesu sa Sirijusa, ali ih ovdje nema...tipa, poslati su, al nisu jos... stigli
kad ce...ne znamo :lol:

to da ne razumijes se...podrazumijeva ;)
koliko vidim imas ozbiljnih poteskoca i s razumijevanjem
stvari koje sam pricas...:mrgreen:

Sirene.:D
Naravno da postoje i da su stvarne.;)
To su uredjaji za davanje zvucnog signala u prevoznim sredstvima(automobil,kamion,autobus,voz).:mrgreen::D
Mogu biti elektricne i vazdusne.
U saobracajnom spicu dobro dodju da svirnes nekom gnjavatoru koji je zaspao za volanom.
Zatim,da svirnes nekom kretenu koji je posao da pretrci ulicu.:per:
I naravno da svirnes nekoj lepoj cici i da je propustis i ako ona nema prvenstvo.:cool:
Eh sto su dobre Sirene.Ma cudo teKnike.:cool:

ako ovo nisi ti reko onda ne znam ko je...
ili je mozda slucaj da jesu sa Sirijusa, ali ih ovdje nema...tipa, poslati su, al nisu jos... stigli
kad ce...ne znamo :lol:

to da ne razumijes se...podrazumijeva ;)
koliko vidim imas ozbiljnih poteskoca i s razumijevanjem
stvari koje sam pricas...:mrgreen:

Pa jel tu pise "donesena su" ili "su sa Sirijusa" ? Ae mi kazi.

Ne widim da pise "donesena su".

Hteo je da kaze da ni ljudi nisu sa "dobro nam poznate planete",bilo je ljudi na zemlji koji nisu znali ni da cackaju nos,onda su dosli neki tamo iz vaseljene i genetskim inzinjeringom u ljude usadili znanje koje su imali nasi preci i koje i sada mi imamo,doduse ne bas svi jer poneki imaju komp i net ali neznaju da ga iskoriste na pravi nacin nego samo se prepucavaju po forumima,a ono gore sam stavio pod znak navoda zbog toga sto mi ustvari neznamo na kakvoj planeti zivimo.Ako malo pogledamo u proslost ali ne kroz oci naucnika sadasnjih ili koji su vec "ded" kao na pr. Darwin videcemo da su na zemlji postojali ljudi koji su imali atomsko oruzje,kao dokaz za to je veliko podrucje u Indiji gde je radijacija toliko velika da je vlada Indije zabranila bilo kakvo naseljavanje u blizini,takvih podrucja ima nekoliko na zemlji,na tim mestima postoje kristali ili staklo staro i po nekoliko desetina hiljada godina,a staklo se dobija na veoma visokoj temperaturi,verovatno to vec svi znaju,udar komete je odmah iskljucen jer nem akratera,pa kako onda moze neko da tvrdi da delfini nisu sa druge planete ili da nije istina ovo ili ono,nije da ga branim nego samo iznosim svoj stav posle puno procitanih stranica na netu u kojima se istrazuje istorija civilizacije.
Jos nesto da dodam,zar mislite da je pra coveka bilo briga za zvezde i solarni sistem?Zasto bi se tamo neki pecinski ljudi ili neki posle njih opterecivali zvezdama?Sto nisu trazili naftu,jer morali su da znaju da postoji ako su vec proucavali sazvezdja i znali koja je koja zvezda iliti planeta......,mozete da se smejete do mile volje ali danasnji ljudi na zemlji neznaju ni 0,5% svoje proslosti.Toliko. ustvari..

U sustini je tacno da mi ne znamo mnogo toga o svojo istoriji isto kao I o ovoj planeti. Jos mnogo toga ceka da bude "pronadjeno I ispitano" ali to ne mora da znaci da nas je neko "doneo" sa druge planete niti da nas je neko modifikovao... E sad, prica o Indiji na temi o "sirenama"... Huh, koje je to mesto u Indiji? To gde se brani naseljavanje zbog radijacije od nuklearnih proba pre 10000 god? I odakle ti izvor?

@tema
Kada su pitali gradonacelnika grada gde su "vidjene" sirene odakle mu toliki novac da isplati obecanu milionsku nagradu, on je odgovorio da ocekuje toliki priliv turista I zainteresovanih za misterije da ce zaraditi I vise od ponudjene nagrade...

A posto sirena tamo nema, logicno je da niko nece dobiti kintu a mesto gde su sirene "vidjene" ce da se opari :D

Dali "neki" imaju Jenter ili nemaju to nije vazno,pogledaj svoje postove,zakljucke i objasnjenja na sve teme u kojima si postovala paces videti dali je Jenter vazan ili ne...

pa sad...sve i da koristis enter, znakove interpunkcije i osnovna pravila gramatike ne bi sustigao postove...zakljucke...objasnjenja...moje...tako da...u pravu si, fora je u sadrzaju
+ manje je, najcesce, vise. :mrgreen:

U sustini je tacno da mi ne znamo mnogo toga o svojo istoriji isto kao I o ovoj planeti. Jos mnogo toga ceka da bude "pronadjeno I ispitano" ali to ne mora da znaci da nas je neko "doneo" sa druge planete niti da nas je neko modifikovao... E sad, prica o Indiji na temi o "sirenama"... Huh, koje je to mesto u Indiji? To gde se brani naseljavanje zbog radijacije od nuklearnih proba pre 10000 god? I odakle ti izvor?

jok, sustina je da... netko ovdje lupeta, a kasnije se nevjesto pere...:lol:

Hteo je da kaze da ni ljudi nisu sa "dobro nam poznate planete",bilo je ljudi na zemlji koji nisu znali ni da cackaju nos,onda su dosli neki tamo iz vaseljene i genetskim inzinjeringom u ljude usadili znanje koje su imali nasi preci i koje i sada mi imamo,doduse ne bas svi jer poneki imaju komp i net ali neznaju da ga iskoriste na pravi nacin nego samo se prepucavaju po forumima,a ono gore sam stavio pod znak navoda zbog toga sto mi ustvari neznamo na kakvoj planeti zivimo.Ako malo pogledamo u proslost ali ne kroz oci naucnika sadasnjih ili koji su vec "ded" kao na pr. Darwin videcemo da su na zemlji postojali ljudi koji su imali atomsko oruzje,kao dokaz za to je veliko podrucje u Indiji gde je radijacija toliko velika da je vlada Indije zabranila bilo kakvo naseljavanje u blizini,takvih podrucja ima nekoliko na zemlji,na tim mestima postoje kristali ili staklo staro i po nekoliko desetina hiljada godina,a staklo se dobija na veoma visokoj temperaturi,verovatno to vec svi znaju,udar komete je odmah iskljucen jer nem akratera,pa kako onda moze neko da tvrdi da delfini nisu sa druge planete ili da nije istina ovo ili ono,nije da ga branim nego samo iznosim svoj stav posle puno procitanih stranica na netu u kojima se istrazuje istorija civilizacije.
Jos nesto da dodam,zar mislite da je pra coveka bilo briga za zvezde i solarni sistem?Zasto bi se tamo neki pecinski ljudi ili neki posle njih opterecivali zvezdama?Sto nisu trazili naftu,jer morali su da znaju da postoji ako su vec proucavali sazvezdja i znali koja je koja zvezda iliti planeta......,mozete da se smejete do mile volje ali danasnji ljudi na zemlji neznaju ni 0,5% svoje proslosti.Toliko. ustvari..

Tebi swaka cast! E owo je jedan od najpametnijih postova koje sam procitao,i koji je bas na mestu,posle swih postova koji su nemaju wezu sa temom,owaj bas pase.

Tako je,prava istorija covecanstva se skriwa,a kad bi nekome bilo povereno celokupno znanje na jedan dan,taj ne bi werowao koja je prawa istina.

Milice,drevni grad Mohendzo Doro je unisten u nuklearnoj katastrofi. I jos su pronadjeni radioaktivni kosturi. Ep o Mahabharati nije ep,wec istorijsko swedocanstvo jednog rata naprednijom sa tehnologijom.

Milice,drevni grad Mohendzo Doro je unisten u nuklearnoj katastrofi. I jos su pronadjeni radioaktivni kosturi. Ep o Mahabharati nije ep,wec istorijsko swedocanstvo jednog rata naprednijom sa tehnologijom.

mohendzo daro.
Mohendžo-daro je bio grad civilizacije doline Inda. Nalazi se na 20 kilometara od Larkane i 80 kilometara od Sukura u Sindu, Pakistan. Monendžo-daro je na UNESKOvoj listi svetske baštine.

Sagrađen je 2.600 pre Hrista. Grad je napušten oko 1700. pre Hrista, zbog promene smera reke. Otkrio ga je Džon Hubert Maršal 1920ih. Jezik civilizacije doline Inda još nije dešifrovan, tako da se pravo ime grada ne zna. Mohendžo-daro na sindskom znači "grad mrtvih". Mohendžo-daro je grad, koji je planski građen, sa mrežom ulica. Grad je građen pomoću cigala od pečenog blata, cigala osušenih na suncu i od spaljenog drveta. Grad je imao napredan kanalizacioni sistem i mnoštvo građevina sa do dva sprata i velikim bazenima. Bazeni su bili dobro izgrađeni i imali su sloj prirodnog katrana, koji bi zadržavao vodu. Pošto je Mohendžo-daro bio poljoprivredni grad imao je veliku, centralnu tržnicu. Ima i građevinu sa podzemnim zagrijavanjem, moguće za zagrijavanje vode za kupanje. Grad je razaran i ponovo građen najmanje sedam puta. Svaki put bi se novi grad gradio povrh staroga. Pretpostavlja se da su poplave Inda bile razlog tim razaranjima. Grad je podeljen u dva dela: citadelu i donji grad. Većina donjeg grada još nije otkopana, a za citadelu se zna da je imala javna kupatila, da je predstavljala veliko područje u kome je moglo stanovati oko 5.000 ljudi i da je imala dve velike dvorane.

podvuci mi gde pise da je pronadjeno nesto radioaktivno. i kako to da se na 20 km odatle nalazi grad a ovde se tvrdi da je u tim podrucjima zabranjeno naseljavanje?? mislis da bi unesco uneo ovaj grad na listu da je radioaktivan? ma daaaaaj...

Da li su nasi preci pre nekoliko desetina hiljada godina znali za nuklearnu tehnologiju,....da li su se njome koristili i ako jesu u koje svrhe?Dokazi o atomskim eksplozijama pre nekoliko desetina hiljada godina,Radzastan-Indija.U danasnjoj Indiji,nekada zemlji onih koji su se zvali Arijevci,oblast Radzastan jos uvek nemo svedoci svojom radijacijom o nekim dogadjajima koji su se odigrali pre nekoliko hiljada godina,ako ne i desetina hiljada godina pre nove ere.Radijacija je toliko jaka da je izuzetno opasna po lokalno stanovnistvo-oblast koja je njome najjace zahvacena zauzima nekoliko hiljada kvadratnih kilometara ili milja,na udaljenosti od svega 16 kilometara zapadno od Jodhpura.
Naucnici su ustanovili da je u tom podrucju kancer kao i rodjenje dece sa teskim fizickim anomalijama i poremecajima veoma uobicajeno.Merenja radijacije Gajger Milerovim brojacima su potvrdila da je prostor izuzetno opasan za zivot tako da je Indijska vlada morala da odreaguje konzerviranjem i zatvaranjem celog regiona.Arheolozi su na tom lokalitetu pronasli i ostatke nekada drevnog grada ciji je razvoj i zivot njegovih stanovnika iznenada bio prekinut,verovali ili ne-atomskom eksplozijim.Vreme dogadjaja naucnici procenjuju na 8 do 12.000 godina od sadasnjeg,a snaga eksplozije cak i jaca od one koju je zadesila Japan 1945 g.
Istoricar Kisari Mohan Ganguli tvrdi da je ono o cemu svedoce matrijalni dokazi,pronadjeni u iskopinama tog lokaliteta,upravo ono sto je opisano u svetim spisima,a Mahabharata je ta koja uoravo ovo najbolje prezentuje......,enter
Da te cujem spamerasice?
Mogu da ti pisem do sutra,al nevredi....,nekom ce pre da udje metar negde drugde nego milimetar u glavu..,toliko.
Autoru teme se izvinjavam.oprosti!

Back