gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
zato sto imate radno mjesto manjka? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zashto ne kombinacija?
Ljudi, aj se organizujemo...
Lepo, moramo da citiramo, da se zna ko tu kome replicira
ti rece da su delfini bozanstva sa Sirijusa koja su donesena na Zemlju?
e, pa onda nam mozda mozes objasniti zasto tako mislis s obzirom na cinjenicu da se
pojam delfin ne odnosi na jednu vrstu vec na skoro 40 srodnih vrsta...
koje imaju svoje mjesto na evolucijskom stablu sisara.
dakle, koja od njih je stigla sa Sirijusa...sve?
sta je u Izraelu vdijeno, ako je uopce ista vidjeno ne znamo ni ti, ni ja.
ono sto ja znam je da se susreti sa raznim morski sisarim tipa delfina, tuljana, morskih krava
cesto "prijavljuju" kao...vidjenja mitoloskih bica tipa...sirena...
znam i koliko je stupidna ideja da se covjek ukrsti na taj nacin s bilo kojim morskim sisarem ili ribom...
za razliku od tebe, imam i prilicno jasno predstavu zasto je to tako.
naravoucenije: Otok Dr Moroa...tesko, nikako, tojest.
takodjer, znam da skoro pa nema dana bez pronalaska i identifikacije neke "nove" vrste...
to najcesce nisu spektakularni pronalasci, ali su sasvim dovoljni
da se zapitamo koliko znamo o planeti na kojoj obitvamao i zivimo svijetu ciji smo dio.
sto se tebe tice; umjesto sto pjenis zbog vlastite nemoci i gluposti
mozda bi to vrijeme mogao utrositi na sticanje nekih stvarno korisnih, suvislih i koliko
toliko sistematiziranih informacija.
mozda tvoj...mentalni svijet onda ne bi bio tako..."carobno konfuzan" i jezivo ogranicen
vec bi, svakako, bio otvoreniji, bogatiji i samim tim...carobniji.
naime, gotovo sve sto si ovdje do sada...podijelio s nama svodi se na napabircene gluposti i...traceve
na nivou scenarija za trecerazrednu tv seriju.
![]()
Vragana,nemoj...
Delfini su bica sa Sirijusa,i oni su tamo postovani kao bozanstvo.
Neptunijanka,tvoj podatak je tacan.
Mislim,tamo se postuju kao bozanstvo.
ako ovo nisi ti reko onda ne znam ko je...
ili je mozda slucaj da jesu sa Sirijusa, ali ih ovdje nema...tipa, poslati su, al nisu jos... stigli
kad ce...ne znamo
to da ne razumijes se...podrazumijeva
koliko vidim imas ozbiljnih poteskoca i s razumijevanjem
stvari koje sam pricas...![]()
Pa jel tu pise "donesena su" ili "su sa Sirijusa" ? Ae mi kazi.
Ne widim da pise "donesena su".
"neki" imaju i enter na tastaturi, al dzaba? : )
Dali "neki" imaju Jenter ili nemaju to nije vazno,pogledaj svoje postove,zakljucke i objasnjenja na sve teme u kojima si postovala paces videti dali je Jenter vazan ili ne...
U sustini je tacno da mi ne znamo mnogo toga o svojo istoriji isto kao I o ovoj planeti. Jos mnogo toga ceka da bude "pronadjeno I ispitano" ali to ne mora da znaci da nas je neko "doneo" sa druge planete niti da nas je neko modifikovao... E sad, prica o Indiji na temi o "sirenama"... Huh, koje je to mesto u Indiji? To gde se brani naseljavanje zbog radijacije od nuklearnih proba pre 10000 god? I odakle ti izvor?
Hteo je da kaze da ni ljudi nisu sa "dobro nam poznate planete",bilo je ljudi na zemlji koji nisu znali ni da cackaju nos,onda su dosli neki tamo iz vaseljene i genetskim inzinjeringom u ljude usadili znanje koje su imali nasi preci i koje i sada mi imamo,doduse ne bas svi jer poneki imaju komp i net ali neznaju da ga iskoriste na pravi nacin nego samo se prepucavaju po forumima,a ono gore sam stavio pod znak navoda zbog toga sto mi ustvari neznamo na kakvoj planeti zivimo.Ako malo pogledamo u proslost ali ne kroz oci naucnika sadasnjih ili koji su vec "ded" kao na pr. Darwin videcemo da su na zemlji postojali ljudi koji su imali atomsko oruzje,kao dokaz za to je veliko podrucje u Indiji gde je radijacija toliko velika da je vlada Indije zabranila bilo kakvo naseljavanje u blizini,takvih podrucja ima nekoliko na zemlji,na tim mestima postoje kristali ili staklo staro i po nekoliko desetina hiljada godina,a staklo se dobija na veoma visokoj temperaturi,verovatno to vec svi znaju,udar komete je odmah iskljucen jer nem akratera,pa kako onda moze neko da tvrdi da delfini nisu sa druge planete ili da nije istina ovo ili ono,nije da ga branim nego samo iznosim svoj stav posle puno procitanih stranica na netu u kojima se istrazuje istorija civilizacije.
Jos nesto da dodam,zar mislite da je pra coveka bilo briga za zvezde i solarni sistem?Zasto bi se tamo neki pecinski ljudi ili neki posle njih opterecivali zvezdama?Sto nisu trazili naftu,jer morali su da znaju da postoji ako su vec proucavali sazvezdja i znali koja je koja zvezda iliti planeta......,mozete da se smejete do mile volje ali danasnji ljudi na zemlji neznaju ni 0,5% svoje proslosti.Toliko. ustvari..
Milice,drevni grad Mohendzo Doro je unisten u nuklearnoj katastrofi. I jos su pronadjeni radioaktivni kosturi. Ep o Mahabharati nije ep,wec istorijsko swedocanstvo jednog rata naprednijom sa tehnologijom.
Mohendžo-daro je bio grad civilizacije doline Inda. Nalazi se na 20 kilometara od Larkane i 80 kilometara od Sukura u Sindu, Pakistan. Monendžo-daro je na UNESKOvoj listi svetske baštine.
Sagrađen je 2.600 pre Hrista. Grad je napušten oko 1700. pre Hrista, zbog promene smera reke. Otkrio ga je Džon Hubert Maršal 1920ih. Jezik civilizacije doline Inda još nije dešifrovan, tako da se pravo ime grada ne zna. Mohendžo-daro na sindskom znači "grad mrtvih". Mohendžo-daro je grad, koji je planski građen, sa mrežom ulica. Grad je građen pomoću cigala od pečenog blata, cigala osušenih na suncu i od spaljenog drveta. Grad je imao napredan kanalizacioni sistem i mnoštvo građevina sa do dva sprata i velikim bazenima. Bazeni su bili dobro izgrađeni i imali su sloj prirodnog katrana, koji bi zadržavao vodu. Pošto je Mohendžo-daro bio poljoprivredni grad imao je veliku, centralnu tržnicu. Ima i građevinu sa podzemnim zagrijavanjem, moguće za zagrijavanje vode za kupanje. Grad je razaran i ponovo građen najmanje sedam puta. Svaki put bi se novi grad gradio povrh staroga. Pretpostavlja se da su poplave Inda bile razlog tim razaranjima. Grad je podeljen u dva dela: citadelu i donji grad. Većina donjeg grada još nije otkopana, a za citadelu se zna da je imala javna kupatila, da je predstavljala veliko područje u kome je moglo stanovati oko 5.000 ljudi i da je imala dve velike dvorane.
Skapiralismodavastakonerviramo idacete konachnodaodye6ete sna shitema![]()