Ja postavim temu o sirenama,kako bi swi mogli da raspravljamo na temu sirenske civilizacije i o njenom postojanju,a wi se swadjate,pricate o roze zekama,i o fotografiji koju je postavila Vragana,a post na tu sliku je " Da li se neko uzbudjuje?".
I wi meni recite da to nije spam? Da to nije skretanje sa teme? Sal,kazi mi sta je tvoj cilj? I tvoja knjiga o kontovima prirode i o brku jednog cetnika? Sta je njen cilj? Da odgonetne swe misterije?
Covece,u pocetku si bio lik koji je iznosio znanje i teorije,a sada kacis slike mocnih rendzera i lansiras fore na temu reposa? Brate,sta ti je? Ni jedan tvoj post wise nema nijednu teoriju,i bilo kakwe weze sa znanjem
Owu si temu skrenuo,zajedno sa Vraganom. A tema "Kontinent Mu" je bila zanimljiwa,dok nije pocelo hard core bombardovanje kako on ne postoji,pa slike nisu dovoljne,pa drz',pa ne daj
Ae molim te,od sad da ne pricas o tim kontovima prirode,niti mocnim rendzerima,niti reposima,wc soljama,i molim Vraganu da ne upada sa postovima koji nemaju weze sa temom,kao i Milicu Cobanicu koja pise nesto sasvim lewo,sto nema weze sa temom.
A znam da was owe stvari weoma zanimaju,samo ne znam cemu takvi postovi?