Е, маторац, не мораш да вређаш и да балавиш - епилепсија више није у моди.[/B]
Sad, (s)eremito), ovo balavljenje nije vređanje?
A, psihijatriju i neurologiju očigledno slabo znaš...
Из свега што си писао испада да је теби једино криво што они тамо могу да продају Шиптарима своје имање ЗА ВЕЋЕ ПАРЕ ПО КВАДРАТУ НЕГО ШТО БИ МОГАО ТИ ДА ПРОДАШ СВОЈЕ ОВДЕ.
Naravno da mi je krivo... a ne radujem se ničijoj muci i nevolji... Ti, jedino, ne umeš da shvatiš i prihvatiš da je reč o ekonomskoj migraciji... kakvo klanje, kakvi bakrači...
... nemaju više Šiptari interesa da prete Srbima klanjem... nemaju, jer imaju tapije... dobili ih za lepe pare, ako što će onaj za stan... a oni se sada kolju izmedju sebe...
Ја стварно јесам Србољубац - а ти стварно јеси Србомрзац, бар је то јасно.
Ovo je jasno samo tebi, jer pripadaš onoj srpskoj sorti kojoj pripadaa onaj dole napoleončić u mantiji što se zove vladika... da idu drugi da ratuju za prodatu zemlju (ne državnu teritoriju, već zemlju, ziratnu, kuće – nasledjene i one koje je ova jadna država izgradila radi povratka "privremeno raseljenih"), stanove, lokale...
Иначе, и даље ниси одговорио КАДА СУ ТО СРБИ УЗУРПИРАЛИ ИМОВИНУ СПЦ - када ???
Прво пишеш да цркве уопште нема, затим да су земљу узурпирали Срби - а онда да уопште и нема Срба... ма иди, бре, човече...
Srbi, koji su bili na vlasti 1991 u opštini Djakovica sa 98 % nešiptarskog stanovništva, su uzurpirali deo površine gradskog parka u centru grada...
... na fotografijama se to krije ko zmija noge, iz propagandnih razloga koje ja razumem...
Dakle, Srba na vlasti je bilo 1991. i nekoliko godina kasnije, i to na vlasti... a DANAS NEMA SRBA...
Evo, pogledaj malo bolje...
Potpis: Spomen obelezje OVK je podignuto u neposrednoj blizini porusenog hrama Sv. Trojice. Desno od spomenika vidi se prazan prostor gde je nekada stajala crkva (foto KIM Info). Zgrada opstine Djakovica je neposredno iza samog spomenika OVK
Srpski inat, bre! Crkva skoro ispred zgrade opštine... budi srećan da ti ne naprave džamiju ispred tvoje opštine...
Jedan savet od epileptičnog matorca:
pravi, bre, decu, umesto što baljezgaš ovde... ja sam izrodio troje, očekujem prvo unuče, a biće ih, Gospodu hvala još...
P.S. Izvinjavam se kolegama na forumu za "baljezganje"... stavio sam ga kao sinonim za (s)eremitino "balavljenje"...