Gost
e moj mare nikako da mi se javis a ja vec dao pola ispita... ajde skokni na fax ili me zovni da se vidimo nismo se videli sto godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vADAmP:ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...
prva sam godinavADAmP:ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...
Anonymous:Zdravo kolege ja sam na menadzmentu i osiguranjima, druga sam godina. Ako ima nekih pitanja tu sam da pomognem!![]()
da li si imala test iz osnova prava i kakva su pitanja i koliko pitanja ima ukupno?Hristina:Anonymous:Zdravo kolege ja sam na menadzmentu i osiguranjima, druga sam godina. Ako ima nekih pitanja tu sam da pomognem!![]()
Ok,imam te u vidu ako mi nesto bude trebalo![]()
Pardon pitanje je postavljeno tini. Da li si imala test iz osnove prava i kakva su bila pitanja i koliko?tina_84:prva sam godinavADAmP:ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...
Ako je tako kao sto kazes ja cu biti presretna jer danas imam test. Puno ti hvala. Vidim da na ovom forumu jedino ti dajes korisne i iskrene informacije, pa te molim ako hoces da mi das tvoj e-mail, za neka konkretna pitanja. PozdravDJ_MaRe:ako osnove prava polazete kod Mitrovica, nemojte ni da ucite... samo se pojavite na ispitu... lepo chovek kaze da ti njegov predmet u tvojoj profesiji nikada nece ni biti potreban... pa ni nema nameru da te cedi nesto preterano... :wink:
nikakav test iz osnove prava nisam radila...izgleda da sam "malo" neupucenagost xy:Pardon pitanje je postavljeno tini. Da li si imala test iz osnove prava i kakva su bila pitanja i koliko?tina_84:prva sam godinavADAmP:ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...
dora85@EUnet.yu:Molim vas recite mi u kojim je sve zemljama priznat ovaj fax. Izvinite ali komp nece da mi otkuca upitnik. Molim vas jos mi recite kakva je mogucnost stipendiranja studenata i koji su uslovi.Inace fax mi se svidja, jer je to ono sto volim,ja sam ga upisala iz ljubavi,a ne zato sto je privatan,jer sam ja bila proglasena za najboljeg turistickog tehnicara u UTS u Beogradu.Pozdrav svima.![]()
NeVenA *:ZANIMAJU ME NEKE INFORMACIJE STO SE TICE OVOG FAKULTETA....ZNAM KOJI SMEROVI IMAJU...I ZNAM DA SE UCE I DVA JEZIKA. ZANIMA ME KOLIKO SE UOPSTE I NAUCE? DA LI IH STUDENTI USAVRSE ILI JE TO KOD NJIH SAMO DA SE KAZE: "UCE SE DVA JEZIKA"
Hristina:hmmm,ne znam kako da ti pomognem...
Ne znam kako ni sebi da pomognem,Barac je cudo!
Ko sta radi ,ja samo ucim economy!
![]()
????:Hristina:hmmm,ne znam kako da ti pomognem...
![]()
koji si smer?....
Hristina:????:Hristina:hmmm,ne znam kako da ti pomognem...
![]()
koji si smer?....
Menadzment i osiguranje...
Sad u ponedeljak opet kolokvijum![]()