SINGIDUNUM

ja imala pre neki dan kolokvijum iz ekonomike...21 pitanje za sat vremena
n-stupid.gif

i to za 6 mora od svakog da se uradi bar malo :?
bila sam prinudjena da se iskusno bacim na prepisivanje :lol:

ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...

vADAmP:
ti tina izgleda bas volis ovaj fax... ti si verovatno na drugoj godini a ja sam na prvoj... eh opusteno je u prvoj a reci mi ti kako je u drugoj da znam sta me ceka... i mare javi se ponekad svom drugu ja sam ti bio poslao poruku ali nisam se potpisao jer sam se logovao sa faxa... inace super radi net na faxu u novoj ucionici...

Koliko sam ja skapirala,devojka je na prvoj a ne na drugoj,ekonomika ima samo na prvoj godini prava. :?
Nije ni bitno uostalom.
Auu sto su nadrndani ovi asistenti na faxu. :roll:

vADAmP:
prva sam godina

tina_84:
vADAmP:
prva sam godina
Pardon pitanje je postavljeno tini. Da li si imala test iz osnove prava i kakva su bila pitanja i koliko?

ako osnove prava polazete kod Mitrovica, nemojte ni da ucite... samo se pojavite na ispitu... lepo chovek kaze da ti njegov predmet u tvojoj profesiji nikada nece ni biti potreban... pa ni nema nameru da te cedi nesto preterano... :wink:

DJ_MaRe:
ako osnove prava polazete kod Mitrovica, nemojte ni da ucite... samo se pojavite na ispitu... lepo chovek kaze da ti njegov predmet u tvojoj profesiji nikada nece ni biti potreban... pa ni nema nameru da te cedi nesto preterano... :wink:
Ako je tako kao sto kazes ja cu biti presretna jer danas imam test. Puno ti hvala. Vidim da na ovom forumu jedino ti dajes korisne i iskrene informacije, pa te molim ako hoces da mi das tvoj e-mail, za neka konkretna pitanja. Pozdrav

gost xy:
tina_84:
vADAmP:
prva sam godina
Pardon pitanje je postavljeno tini. Da li si imala test iz osnove prava i kakva su bila pitanja i koliko?
nikakav test iz osnove prava nisam radila...izgleda da sam "malo" neupucena
smile_blush.gif

nisam ni bila na faxu sad u petak, samo je otisla drugarica pred kraj predavanja da nam pokupi potpise :roll:
kako je bilo na testu? jel' on uslov za nesto?

dora85@EUnet.yu:
Molim vas recite mi u kojim je sve zemljama priznat ovaj fax. Izvinite ali komp nece da mi otkuca upitnik. Molim vas jos mi recite kakva je mogucnost stipendiranja studenata i koji su uslovi.Inace fax mi se svidja, jer je to ono sto volim,ja sam ga upisala iz ljubavi,a ne zato sto je privatan,jer sam ja bila proglasena za najboljeg turistickog tehnicara u UTS u Beogradu.Pozdrav svima. :lol:

hahaha.... kako lazes, sestro, za oskara..... nauci da koristis komjuter pa onda se javljaj na forum... najbolji tur. tehnicar... hahahah.... bolji vic nisam cula..... ok..... zivi u to ubedjenju....

POSTO SE DVOUMIM IZMEDJU EKONOMIJE I JEZIKA[MADA JEZIK PREOVLADAVA].CULA SAM DA NA OVOM FAKULTETU IMA DVA JEZIKA...ENGLESKI I IZBORNI...MEDJU KOJIMA JE I SPANSKI,STO ME JE NAJVISE OBRADOVALO JER SAM IZMEDJU OSTALOG ZELELA DA STUDIRAM I OVAJ JEZIK NA FILOLOSKOM. ZANIMA ME DA LI SE JEZICI NA OVOM FAKSU ZAISTA USAVRSE ILI JE SVE TO POVRSNO...ZAISTA BIH BILA ZAHVALNA AKO BI NEKO KO STUDIRA TAMO MOGAO DA MI POMOGNE U DONOSENJU MOJE ODLUKE...STA DANAS UPISATI...

posto sam cula da se na singidunumu polaze opsta kultura.....kakvi su prijemni i koliko se to gleda,koji broj bodova je potreban da se polozi....s obzirom da je to privatni fax?...

Back