- Poruka
- 43.552
Jel se sme okačiti tuđa fotka? Moraću je brisati jer je sa LEF a to je samo za članoveu fajnal for ulaze prefect one, miris pokosene trave, paula, lily rose,
osvajac fajnal fora
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se sme okačiti tuđa fotka? Moraću je brisati jer je sa LEF a to je samo za članoveu fajnal for ulaze prefect one, miris pokosene trave, paula, lily rose,
osvajac fajnal fora
Si to birao po tome ko ima najviše poruka?

Ne moraš da napišeš ko je. Ali napiši zašto, šta ti se dopada i sličnoAko napišem ko mi je simpa smejaće mi se ceo forum.
Bolje da nađem fotke po propisu za LEF.
Na to se niko neče nasmejati.
![]()
Pa napisaću i ko je...Ne moraš da napišeš ko je. Ali napiši zašto, šta ti se dopada i slično
ucesnici fajnal fora u mom izboru, me ne nerviraju (lily rose ume ponekad)Ko zna, šta su zajedničke tačke nas 4, osim što smo ženske osobe![]()
mene ne zanima kako ce paula da hodaKako mozete da se simpatisete sa slovima na ekranu ili nekim tamo slikama?
Ja sam se jednom davno tako simpatisao sa jednom sa interneta, a uzivo kad sam je video hodala je kao patka.
Koja je poenta simpatidanja ako ne bi isao do kraja?mene ne zanima kako ce paula da hoda
forumska simpatija, objasnio sam sta je dovelo do fajnal fora i sampiona
objasnio samKoja je poenta simpatidanja ako ne bi isao do kraja?
Nemam simpatije.
Je.bao sam se sa svim mojim simpatijama.

Čime?Ubio si temu
![]()
Ja pišem samo istinu i koristim adekvatne izraze.Zadnjom recenicom
Kako mozete da se simpatisete sa slovima na ekranu ili nekim tamo slikama?
Ja sam se jednom davno tako simpatisao sa jednom sa interneta, a uzivo kad sam je video hodala je kao patka.

Slobodnimkojim stilom ti hodas?
,![]()
Ja sam srecna osoba.Vidim da su se pojavile zanimljive teme na ljisu.
Ajde da i ja dodam jednu.
Pitanje je:
Da li imate simpatije na forumu?
Neku osobu koja je duhovita, elokventna, načitana, ljubazna ili šta god se vama sviđalo...
Pogledajte prilog 1177951
Da li ste je kontaktirali na pp i ostvarili kontakt?
Ako jeste, da li ste planirali da vam pp služe samo za lagano upoznavanje dok se ne vidite uzivo,
ili je vaš odnos samo virtuelni, bez namere za viđanjem uživo?
Ako stvarno želite da budete iskreni (u šta realno sumnjam) napišite da li u pp održavate odnos sa jednom ili više simpatija.
@Mean Baby i @tab503 znate već, da se ne ponavljam...