xpertbet
Iskusan
- Poruka
- 5.699
Pa i ti si izgleda jedan od onih koji ima neku svoju priču, i ako mu neko ukaže na neke činjenice, onda zatvara uši i oči pred takvim stvarima...
Ako ti je iz nekog razloga "upala kašika u med" pa ti je sve potaman u ovoj i ovakvoj zemlji, to ne znači da si ti sada veći patriota od onih koji nešto kritikuju...
Ne zaboravi... i devedesetih su najveće "patriote" bili oni kojima ništa nije falilo... Arkan i kompanija, mali Milošević i njegove gajbice i ostali...
Ne radi se ovde patriotizmu ili o cinjenicama
vec o smaranju
navikli ste da se zalite pa se zalite za tudje neobrazovanje i tudje muzicke i kulturne neukuse izmedju ostalih stvari na koje se zalite
I onda je defacto Srbija najshebanija zamlja na svetu ko da na zapadu ne mashu ribe buljama i ko da tamo klinci isto nisu glupi i nezainteresovani ili ko da na istoku nije josh gore
ima svaka zemlja svoj grand i zestoku vecinu onih sto su citali samo etikete sa ambalaze tj. to je isto svuda
tema je besmislena jer se svodi na trabunjanje kojeg cak i da su svi svesni opet je josh gore jer samo da ti ja kazem tupe o tome
ako mozes nesto promenis izvoli ali mojne smaras ko da ja (ili neko) ne zna/m da slusaju grand ili da ne citaju knjige