Sigurna tema

Razmisljam da li mi se uopste isplati da spavam veceras obzirom da moram da ustanem bar sat vremena ranije. Jos cu biti i uzbudjena. Pred svako putovanje tako. Pitanje je da li cu zaspati.
Pocela sam pakovanje. Sve lepo u kesice sa zatvaranjem, donji ves, bikiniji, jer red mora da se zna! :) :)
Astrolozi bi rekli da mi je proradila devica iz podznaka.
Stalno radi. Ne prestaje. :) :)

Razmisljam da li mi se uopste isplati da spavam veceras obzirom da moram da ustanem bar sat vremena ranije. Jos cu biti i uzbudjena. Pred svako putovanje tako. Pitanje je da li cu zaspati.
Pocela sam pakovanje. Sve lepo u kesice sa zatvaranjem, donji ves, bikiniji, jer red mora da se zna! :) :)
Astrolozi bi rekli da mi je proradila devica iz podznaka.
Stalno radi. Ne prestaje. :) :)
A meni devica radi ne staje, onda zamisli kako je tek

Divne vesti… :aha:
Lufthansa strajkuje i letovi su ukinuti.
Za Siciliju letimo sa AUA, ali se vracamo sa Lufthansom sa presedanjem u Minhenu. Nije moglo drugacije. Takav je aranzman.
Valjda ce se do tada izstrajkovati, inace cemo ostati na Siciliji. Sto i nije tako strashno, samo da Etna miruje… :)
Ali moram i do Bg.
Hajde, videcemo sta ce biti…

Ajde, da se javno izvinim @Meduza22 , jer sam je prozvao na ovoj temi.
Tačno je da mi se ne sviđaju previše tvoji dnevni izveštaji, ali ovo je forum, i svako
ima pravo da postavlja šta želi, pa tako i ti. Ako mi se ne sviđa tvoj, ili bilo čiji drugi sadržaj,
to je moj problem. Zbog toga je verovatno i izmišljena opcija "Ignorišite".
Tako da, izvini jos jednom, nije mi bila namera da te ponizim.

Što se same poruke tiče, i nekolicini drugih (fotografije sa hranom), one su ustvari bile namenjene
pristrasnom malom zelenom, koji otima ljude i teleportuje ih u radnu koloniju na neku nebitnu planetu.

Videćemo da li će otmica i mene da zakači.
Stay tuned.

Sad ti mene zezas. :) :)
E tako se to radi.

Silvere, neces me saterati u cosak! :) :)
Iz inata sam rodjena, ali bukvalno. Nakon mamine prestrashne prve trudnoce i porodjaja sa sestrom i svih nesretnih pobacaja, dugog niza godina bez ikakve mogucnosti da dobiju dete pojavio se medicinski fenomen - Bambi. Najlaksa trudnoca, porodjaj i najmirnija i najveselija beba ikada.
Znaci, sad cu jos vise da pisem. :malav:

Zahvalite se Silveru. :) :)

Sad ti mene zezas. :) :)
E tako se to radi.

Silvere, neces me saterati u cosak! :) :)
Iz inata sam rodjena, ali bukvalno. Nakon mamine prestrashne prve trudnoce i porodjaja sa sestrom i svih nesretnih pobacaja, dugog niza godina bez ikakve mogucnosti da dobiju dete pojavio se medicinski fenomen - Bambi. Najlaksa trudnoca, porodjaj i najmirnija i najveselija beba ikada.
Znaci, sad cu jos vise da pisem. :malav:

Zahvalite se Silveru. :) :)
Ma nisam ljubavi, samo sam uleteo i video, pa se nadovezao. Ni ne pratim. Imao sam sinoc intenziv orgazam pa sam sav ko leptiric danas. Zezanje bez truncice pakosti.
Ok, mozda mozda malcice zbog kafe na vrucini.

Neka pati kome smeta
jebbala ga tuna i pašteta. :rotf:

1658923205111.png

Poslednja izmena:

Back