Сигнали и фрустрираност

Kao što ljudi mogu da lažu, ali nikada da te Slažu, e takoC i ovo...mogu da ne "vide", odnosno, da se prave da ne primećuju. A, niko me neće ubediti da odrastao čovek ne ume da prepoznaje one male signale, odnosno govor tela, ma ajte, nismo deca. Ja sam nekako drugačiji tip cure, stidljiva i povučena, i neko ko se meni dopao, ali jako, jako, je upravo od te moje stidljivosti napravio ono što ja najviše volim kod sebe, izvukao ono najbolje od mene, jer je baš to i voleo kod mene najviše, što nisam neko ko šalje signale, već je on bio taj koji je sve naprosto prepoznao, u meni, i ja sam naprosto videla te gestove, signale, od samo, samog početka, bukvalno prvog sata, kada sam ga upoznala. Ja znala sam da je on taj. Neko ko je naprosto sjajan. Moj sledeći korak je bilo ono šta ja jesam , ono šta sam bila...ja znala sam od samog početka, odnosno, od samog početka sam videla, da sma i ja njemu draga, da mu se veoma dopadam. Ne mogu da Vam opišem koliko sam ja tog čoveka obožavala. Od osmeha, do načina kako izgovara reči...ja naprosto sam ga "gutala" očima, i upijala kao sundjer, sve ono šta je radio, govorio, svaki njegov korak, gest je bio naprosto savršeno meden, prodoran, jasan i baš na način sve, o čemu neću pisati, ali tačno sve na način na koji ja volim. Zbog njega sam zaista bila ono šta jesam, dobro se osećala u svojoj koži, jer je svaki njegov gest bio kao da sma ja radila, i svaki moj gest, ja tačno znam, da je bilo kao kec na jedanaest, šta god sada ljudi govorili, nije važno, naprosto, ali nema veze...Kada je naprosto sve krenulo da bude ružno, da se ignoriše, da se ne primećuje, ja znam, potpisujem životom, ja tačno znam i osećam u duši da taj neko znao kako je meni, ali ipak nastavljao sve, bez obzira na sve, ja se tada povlačim. Jer ja nisam kadra steći ljude, kojima ću silom faliti. ♥
Постовима остављаш људе без даха.:)

Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
Каква би ситуација била када би вам се момак много свиђао?

jel mogu ja da odgovorim mesto njih? mogu. ok.

nateraju ortakinju da se smuva s njegovim ortakom i onda kao slučajno se nađu zajedno pa gle jao ene otkud ti a pa mi se znamo ne ne znamo se al ćemo se upoznamo bla bla ono ovo laki peting sutra kres i ćao
klasične fore

Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?

Pa rasire noge i ne nose gacice i tako te privuku :aha:

Ваш следећи корак је?

Kako da saljes signale nekome ko te ugnorise?:think:
Ma jok nisam ja od tih...Prepozna se obostrana privlacnost i cemu onda igrarije?Onda jos moram da razmisljam sta je time(neki gest ili rec) hteo da kaze( i obicno se sve pogresno skonta),pa da pitam drugarice-a,sta ti mislis? i tako...bzv-zno tracenje vremena.

Ваш следећи корак је?
hmmm recimo da ja izaberem ko ce da mi pridje :mrgreen: signale saljem samo na sigurno ma nema sanse da se tako ispalim :lol:

Kako da saljes signale nekome ko te ugnorise?:think:
Ma jok nisam ja od tih...Prepozna se obostrana privlacnost i cemu onda igrarije?Onda jos moram da razmisljam sta je time(neki gest ili rec) hteo da kaze( i obicno se sve pogresno skonta),pa da pitam drugarice-a,sta ti mislis? i tako...bzv-zno tracenje vremena.

hmmm recimo da ja izaberem ko ce da mi pridje :mrgreen: signale saljem samo na sigurno ma nema sanse da se tako ispalim :lol:
Па увек неко направи први корак, а сигнали се понекад не препознају одмах, већ после неколико "слања".

Најјаче су ми те форе са сигналима, колико жена има које мисле да шаљу јасан сигнал, а оно пошаље ти фазон поглед.. У том случају ја шаљем сигнале 70% људи које видим на улици, јер непрекидно зверам негде..
Мало поради на тој мушко-женској комуникацији уместо на зверању. Није тешко препознати те сигнале.:)
Али, могуће је погрешити.

Па увек неко направи први корак, а сигнали се понекад не препознају одмах, већ после неколико "слања".

pa da ..on dobije signal da napravi prvi korak :lol: e stvarno mi se nije desilo valjda zato sto se retko muvam a da mi se desilo ne bih to priznala ni mrtva :D i najverovatnije bih se borila do smrti:mrgreen: ..salim se ..naravno rekla bih

Мало поради на тој мушко-женској комуникацији уместо на зверању. Није тешко препознати те сигнале.:)
Али, могуће је погрешити.

Не брини ти за моју комуникацију...

Ја само кажем да пола њих сматра да су ти сигнали довољни, а заправо ти не говоре ништа..

pa da ..on dobije signal da napravi prvi korak :lol: e stvarno mi se nije desilo valjda zato sto se retko muvam a da mi se desilo ne bih to priznala ni mrtva :D i najverovatnije bih se borila do smrti:mrgreen: ..salim se ..naravno rekla bih
Е видиш, знао сам да би добар део девојака овако реаговао.
И због тога сам и поставио ову тему.

drago mi je sto sam pomogla da tema dobije smisao :p komentar je bio saljiv a u svakoj sali ima malo istine ..i sta sad el to dobro ili lose :cool:
Не видим зашто је лоше.
Само добар део девојака не воли мушкарце који би их "освајали до смрти":eek:
Један разлог што сам отворио овакву тему је и то да направим паралелу између тога како пролазе мушкарци, а како жене које се одлуче да крену у љубавне походе.

Можда си некада чула изреку "Када жена јури мушкарца она је заљубљена жена, а када мушкарац јури жену онда је он манијак.".

Ваш следећи корак је?

Kakvi signali? Kad mi se neko svidja, nikakve suptilne metode, samo direket....
Šaka, nos, patos... :rumenko: Pa kad se osvesti, ili uzvrati ili pobegne glavom bez obzira, ili da da ljubim da prodje.... :zaljubljena:

Не видим зашто је лоше.
Само добар део девојака не воли мушкарце који би их "освајали до смрти":eek:
Један разлог што сам отворио овакву тему је и то да направим паралелу између тога како пролазе мушкарци, а како жене које се одлуче да крену у љубавне походе.

Можда си некада чула изреку "Када жена јури мушкарца она је заљубљена жена, а када мушкарац јури жену онда је он манијак.".

kako dobar avatar!!

Back