stugots
Čovek
- Poruka
- 37.329
Јеси ли чуо некада за Катарину Велику?
Švapska kurrva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једна од најспособнијих владара Русије у историји.Švapska kurrva.

Једна од најспособнијих владара Русије у историји.
Ne sporim. Ali to ne menja činjenicu da je švapska kurrva.
Без љутње, али мени је просто смешан твој коментар и изгледа ми да си женомрзац.Ne sporim. Ali to ne menja činjenicu da je švapska kurrva.
chao sejnt jel istina da saljes tange post ekspresom

u ostalom koga boli uvo sta je ko radio u slobodno vreme, nek je imala x ljubavnika ako joj se moglo i hteloБез љутње, али мени је просто смешан твој коментар и изгледа ми да си женомрзац.
Па шта ако је Катарина Велика имала много љубавника.
Што се за мушкарце који карају све што стигну не каже да су "бедни куррвари"?
Колико мушкараца стартује сваку девојку на журкама? Јесу ли они бедни куррвари, јебаччи пресретачи, гњиде напаљене или...?

šta mi se smeješ, meni je mama rekla da je to skroz okejahehehe ahehgiigi gihii xixixi![]()

u ostalom koga boli uvo sta je ko radio u slobodno vreme, nek je imala x ljubavnika ako joj se moglo i htelota "svapska *****" uradila za rusiju vise nego mnogi drugi tokom cele istorije rusije
![]()
Без љутње, али мени је просто смешан твој коментар и изгледа ми да си женомрзац.
Па шта ако је Катарина Велика имала много љубавника.
Што се за мушкарце који карају све што стигну не каже да су "бедни куррвари"?
Колико мушкараца стартује сваку девојку на журкама? Јесу ли они бедни куррвари, јебаччи пресретачи, гњиде напаљене или...?
Брате не иде да најспособнију царицу у историји Русије називаш куррвом. Куррва је неко коме је то посао. Куррва може да буде неко ко секс користи за личну корист на неки начин као што раде спонзоруше. А ако хоћеш да кажеш да је дроља онда то можеш рећи и за многе мушкарце.Eto ti sad... Kažem za osvedočenu kurrvu da je kurrva i najednom sam ženomrzac.
Pa ipak, nije to razlog zašto ja ne gajim afekciju prema njoj... razlog je njena spoljna politika. Ali da ne idemo sad dublje u to, nije tema
Брате не иде да најспособнију царицу у историји Русије називаш куррвом. Куррва је неко коме је то посао. Куррва може да буде неко ко секс користи за личну корист на неки начин као што раде спонзоруше. А ако хоћеш да кажеш да је дроља онда то можеш рећи и за многе мушкарце.
Али опет не иде да некога ко је толике успехе постигао срозаваш и на њега гледаш само кроз његов сексуални живот.
gde lako naivcino
Ma jedino...
Evo npr. Sejnt. Prelepa devojka. Da hoće, verovatno bi imala stotine, hiljade muškaraca samo sa ovog foruma u roku od odmah.
A ja npr. da bih imao toliki broj žena, morao bih krv da propišam.

Али то је зато што је у духу мушке културе да имају што више и да буду са сваком, а по мени тако не треба да буде.A konto tvoje analogije sa mukarcima, da jednom za svagda razjasnimo... Ne može se porediti muškarac koji je pojebbao puno žena i drolja. Teško je biti jebbač, lako je biti drolja.
Али то је зато што је у духу мушке културе да имају што више и да буду са сваком, а по мени тако не треба да буде.
И жене би биле мање одбојне да им то претеривање у мушкој јурњави за женама није одвратно.
По мени је то компликованије него што изгледа.
Сигурно би могао да се нађе и мушкарац који би могао да одбије неку девојку ма колико лепа она била.
На пример, ја не бих преварио моју девојку.

A one sto jure i imaju po 1000 na FB + 100-200 u RL ?![]()
Naci mi muski da budemo posteni verni a one da se fukaju sa kim stignu i uzivaju![]()
![]()
Шта да ти кажем осим да ја живим како ја хоћу и уживам како ја хоћу и не треба ми нико да ми попује какав сам.Al su neki naivni![]()
A one sto jure i imaju po 1000 na FB + 100-200 u RL ?![]()
Naci mi muski da budemo posteni verni a one da se fukaju sa kim stignu i uzivaju![]()
![]()