Сигнали и фрустрираност

pa ako mu se ne svidjam koji ce mi? il ako je tolko tup da ne vidi da mi se svidja...koji ce mi? takve stvari ne guram na misice, nece, nece ima ko oce, zdravo cao
Тачно, али многе жене овако нешто погађа те емотивно реагују и онда ураде нешто.
Међутим као што рече Дилајт, сигурно ми многе неће искрено рећи.
Наравно, не кажем да ти ниси искрена.

Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
Каква би ситуација била када би вам се момак много свиђао?
Jednom mi se to desilo, i ja mu kažem: ,,Izvini što sam te muvala :)" On se pogubio, onda smo se smuvali :)

Тачно, али многе жене овако нешто погађа те емотивно реагују и онда ураде нешто.
Међутим као што рече Дилајт, сигурно ми многе неће искрено рећи.
Наравно, не кажем да ти ниси искрена.
meni tesko da emotivno reagujem i kad treba, uvek se suzdrzavam da ne bi pravila skandal, ja sam suprotni ekstrem :neutral:
a i sto kazu ljaksei a i ja sa njima silom baba u raj ne ide...nece jedna baba bice druga :zper:

meni tesko da emotivno reagujem i kad treba, uvek se suzdrzavam da ne bi pravila skandal, ja sam suprotni ekstrem :neutral:
a i sto kazu ljaksei a i ja sa njima silom baba u raj ne ide...nece jedna baba bice druga :zper:
Знам пар девојака које уопште не размишљају о томе да ли ће да направе скандал.:cool::lol:
Мада није лоше избацити емоције из себе.

Iskreno mi se povraca od ljudi koji samo ubacuju upadice, ajde da su duhovite pa da im se oprosti proseravanje , surovo sam iskren i zaboli me sta ce ko o meni da misli al ne volim foliranciju, kad treba sjebat nekog u pojam ima ih ohahaha.
Kad treba stav obrazloziti tu vec bezanija.
A svi nesto frajeri i frajerke, moj kur.
Plus lizanija do bola, dele se reputacije za nebuloze a onda odu na temu pa se kurce koliko su dobili.
Da ne pricam o klonovima koji sluze istoj svrsi, e jeste mi se zgadilo ono malo bivstvovanje ovde, nenaviknut sam na to.
S druge strane ovo je najzivlji forum i ma mnogo pametnih i duhovitih ljudi, vredi boravka.

Poslednja izmena:
Pa dosao sam sa mesta gde je bila ozbiljna moderacija, jbte nisam navikao na ovo, tamo nije bilo nikakvih reputacija kad sam ovde dosao prvo je krenulo da sam klon, da sam ovaj ili onaj i svasta nesto
Kad sam svoje fotke postavio na temi krenulo opasno podjebavanje ko da sam Kvazimodo, bila si duso prisutna nisi bila nimalo nezna, i nisi bila jedina takva.
mislim cuci vas par na temi i zajebava svakog novopridoslog al kad stavi fotku neka Dilajla onda joj se coporativno uvlacite u dupe.
Jbte, sve karakter do karaktera.

o dodzavola ko ovde pricha o shlihtanju :(
cenim josh uvek dozhivljavash ozbiljno ovaj tjumez
pa ajde to govori o tvojoj intelidjens
Шта ти значи то озбиљно доживљавање овог ћумеза?
Овде можеш да нађеш и паметне и квалитетне људе, а могу се наћи и психопате, тако да нема смисла говорити тако нешто.
Овде су живи људи и ако је Крстарица канта смећа онда смо и ми ђубре у тој канти.

Pa dosao sam sa mesta gde je bila ozbiljna moderacija, jbte nisam navikao na ovo, tamo nije bilo nikakvih reputacija kad sam ovde dosao prvo je krenulo da sam klon, da sam ovaj ili onaj i svasta nesto
Kad sam svoje fotke postavio na temi krenulo opasno podjebavanje ko da sam Kvazimodo, bila si duso prisutna nisi bila nimalo nezna, i nisi bila jedina takva.
mislim cuci vas par na temi i zajebava svakog novopridoslog al kad stavi fotku neka Dilajla onda joj se coporativno uvlacite u dupe.
Jbte, sve karakter do karaktera.
1. На ком форуму си био?
2. Јел се маже на хлеб та репутација? Коме она значи нешто у животу?
3. Навикни се на то да можеш да налетиш на свакакве људе овде и на то да ће понекад писати све и свашта.
4. А то што неко подјјебава због слике то заправо говори о њему. Изгледа да људи овде личне фрустрације искаљују на другима, али то и није тако важно.
Ако те вређају пријавиш, нема другог лека. Не можеш васпитавати друге.

Иначе, свака част за зрео поглед на ствари.

Back